Şimdi Ara

The Walking Dead Season 3 Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler beyler :) En sonunda the walking dead season 3 duyuruldu ben size direkt videoyu takdim edeyim;

https://youtu.be/m3M5mlkvk9w

Oyun ile bence
    benim sonumda kenny ile birlikte gitmiştik, bence kenny ilk bölümlerde ölecek ve clementine çocuğa bakacak aynı lee-clem ikilisi gibi,ayrıca clemden michonne gibi bir SURVİVOR kız bekliyorum nedense

¤LÜTFEN SPOİLER BUTONUNU KULLANINIZ
    ¤OYNAMAYAN ARKADAŞLAR VARSADA TAVSİYE EDİYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu bekleyen tek benmiyim yahu

• Bende herkesi haklayıp çocukla tek başıma devam etmiştim her son için ayrı bir bölüm ayırıp o kısmı kapayacaklar herhalde.
  • Uzun zamandır bekliyorum. O kadar uzun zamanki Sezon 3'ten umudumu kesmiştim. Geçen hafta görünce çok mutlu olmuştum. Sezon 2'nin sonunda birkaç farklı son çıkıyordu. Her son için ayrı bir senaryo mu olacak yoksa oyunun başlangıcı farkı olup daha sonradan ortak bir yere bağlanacak mı acaba? Bu arada farkeden oldu mu bilmiyorum ama Clem'in parmaklarından biri gitmiş. N'oldu acaba?

• muccos kullanıcısına yanıt
    Evet hocam farkettim bende. Oyun olarak bence eski savelere göre şekillenecek çünkü 1 den 2 ye geçince eski saveyi istemişti. Sırf bunun için silmemiştim oyunlar :D

• Antrim A kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum hocam

• Geçen sene ilk oyunu oynamıştım. Bu sene de The walking dead season 2 henüz bitirdim bu haber üstüne çok iyi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymankahveci -- 28 Haziran 2016; 20:07:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha çok var gelmesine :( bende zaman geçer diye telltalle gamesin yeni oyunu the wolf among us yükledim oda bayağı iyi :) tavsiye ediyorum

• Oldum olası kurt adam olayına sinir olmuşumdur sırf bu yüzden almadım ama bu firmanın oyunlarını oynatan hikayeleri sizce hikaye için alınır mı hocam ?

• suleymankahveci kullanıcısına yanıt
    Hocam hikaye harika. Şuanda ben episode 2 nin başına geldim bıraktım. Oynadığım en güzel hikayeli 10 oyundan biri. Hatta şuan ilk 3 de ama diğer episodlerda ne olur bilemiyorum. The walking dead çok güzeldi ama beni oyuna daha çok bağlayan hikaye felan değil karakterlerdi lee ve clem ama bunda önde olan hikaye. Herneyse fazla uzattım kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Hâlâ bir ve ikinci oyunu oynamadım. Gerçi birinci oyunu telefonda oynamıştım 4. Bölümde bırakmıştım. Tekrar başlasam fena olmaz sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk telefonda oynadım 1inci ve 2inci sezonu ama İngilizcem daha fazla yetmedi ve pc de türkce yamalı oynadım :) ve 5 kat daha iyiydi hocam. Sizede tavsiye ediyorum kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum

• 1. Oyunun yaması oyun çeviride vardı galiba? Ama 2. Oyunun çevirisini bulamamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam yaz indirimleri varken the wolf among us aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymankahveci -- 29 Haziran 2016; 14:57:56 >
    Güle güle oynayın hocam beğeneceğinize eminim

• Hocam sezon 1 ve 2 nin tüm bölümleri türkçe yama yapıldı

• Beklemedeyim ama tüm sezon çıktıktan sonra paket halinde alma planındayım.
    İlk iki sezon aylar geçe geçe aldım steam'den pişmanım.
    Olayı unutuyorsun resmen
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Oyun kendini tekrar oynatıyor ama hocam.
    Sırf farklı bir sonuç için hikayede kendi duygularım dışında cevaplar verdim seçeneklere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymankahveci -- 1 Temmuz 2016; 4:01:57 >
    İşte onların hepsini bir seferde yapmak istiyorum
    İlk sezonun bölümleri arasında çok süre vardı. Hikayeden çok kopuyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.