Şimdi Ara

The Walking Dead Season 2 Final Tercihiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu oynayan arkadaşlar sezon finalindeki tercihlerini paylaşabilir. Ek olarak sizce oyunun gidişatı iyi yönde mi ? Farklılıklar gerekiyor mu ?

Açıkcası finalde tercihimi yaparken zorlanmadım. Kenny kredisini tüketmişti. Jane'in blöf yaptığını da biliyordum. Akıllı, Clem'e de değer veriyor bu yüzden onu terk etmeyip beraber yol almayı seçtim. Tercihlerimiz hikayeye yön veriyor ama bunu tam anlamıyla hissedemiyoruz, oynanış bizi sınırladığı için olayın çok dışında kalıp, izleyici gibi oluyoruz. Mesela Rus elemanın bir haltlar yiyeceği başından beri belliydi, oyun demiyor ki şunun kafasına bir kurşun sık. Eninde sonunda geldi o kurşun bizim Clem'e girdi

The Wolf Among Us adlı oyunu da oynuyorum, gerçekten çok farklı ve kaliteli yapımlar. Biraz daha özgür olabilsek, bence bu oyunlar çok daha geniş bir kitleye yayılacaktır.

• Ben Kenny'i seçtim ve Wellington'a girmeyi değil de Kenny ile gitmeyi tercih ettim.Kenny biraz delirmiş gibi gözükse de,rus eleman konusunda falan çok haklıydı,kesinlikle birşey yapacağı belliydi.Diğerleri hep rus lavuğu korumaya çalıştılar biraz ordan sinir oldum.Ve Kenny'nin Clem'e kötü birşey yapacağını da düşünmüyorum.Birde sezon 1'den hatrı var aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Sturridge

Ben Kenny'i seçtim ve Wellington'a girmeyi değil de Kenny ile gitmeyi tercih ettim.Kenny biraz delirmiş gibi gözükse de,rus eleman konusunda falan çok haklıydı,kesinlikle birşey yapacağı belliydi.Diğerleri hep rus lavuğu korumaya çalıştılar biraz ordan sinir oldum.Ve Kenny'nin Clem'e kötü birşey yapacağını da düşünmüyorum.Birde sezon 1'den hatrı var aga.

En iysini yapmışsın bende aynılarını yaptım ama ben en çok şeyi merak ediyorum

Christa'yı acaba ona ne oldu iyişallah yaşıyordur :(

• ikinci sezon yine beni benden aldı,finale gelirsek;

açıkçası 2.sezon boyunca kenny'i pışpışladık,adam söz bir daha olmuycak diyor birdahaki bölüm yine aynı hatayı yapıyor bu yüzden final sahnesinde oluruna bıraktım ve jane öldü,belliydi bunun olucağı ama beni arabada yalnız bırakması ve sadece kendini düşünen biri bu yüzden ölmesine izin verdim ardından kenny kafa olarak bittiği için onada sıktım(çok çabaladım eski haline dönmesi için herşeyi denedim ama kredisi bitmişti, dostum az insan olsan vurmıyacaktım) ama ikiside ölmeyi haketti bence diğer seçimlerede baktım ama en mantıklısını seçmişim bence,çünkü her yol wellingtona çıkıyor.

bu arada 3.sezonda başa sarıcaz büyük ihtimalle biz leenin görevini üstlenicez bebekte clemin,ayrıca 2 sezondur tanımadığım yabancılara şans veriyorum ve hep kötü sonuçlanıyor,birdahaki sezona iyimser clem yerine önüne gelene sıkan sayko bir clem bulucaklar karşılarında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 31 Ağustos 2014; 1:05:43 >

• Ben de Kenny ile gitmeyi seçtim ama 5 farklı son olduğundan(ve bu sonlar arasında Kenny'nin ölmesi de bulunduğundan) Kenny'nin çok yaşayacağını sanmıyorum. 3.Sezon'un ilk bölümlerinde gidici gibi. Ayrıca oyunun çoğu yerinde sıkıldım kavgaların arasında kalmak sürekli arabuluculuk yapmak ben yordu açıkcası ilk sezonun havası yoktu Clem vurulduğu zaman gerçekleşen flashback de ilk sezonun ne kadar iyi olduğunu kanıtlar nitelikteydi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.