Şimdi Ara

The Walking Dead, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten sürekleyici bir oyunmuş. Mutlaka yüklemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

Merhaba arkadaşlar, yapım PC platformunun birebir aynısıdır ve normal ücreti 8.99 TL'dir.

Keşke şu oyun ve uygulama haberlerini paylaşırken ekran görüntüleride ekleseniz bizde ona görer baksak, araştırmaya uğraşmasak ne güzel olurdu
  • arkadaş benim laptopun ekran kartı paylaşımlı ve dandik oyunu kaldırmıyor lanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2seçenek çıktı hangisini indiricem?
  • tamam buldum indiriyoum şimdi...bana pc deki oyun için link atabilirmisiniz?
  • Yuvarladım....
  • indirdim ama oynanmıyo :( seçiyorum seçiyorum en son aşamaya gelio ilk sayfaya geri dönüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

Beyler bende de 2. nesil İpod var. Fakat oyunu yüklemeye çalıştığım zaman, 0xE8008001 hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir? Bu arada yazılım güncel 4.2.1

up
  • teşekkürler
  • Yav bi odanın içine tıkılıp kaldı herkes çıkamıyorum ne yapmam gerekiyo herkesle konuştum gidip 3 5 zombi öldürüp geldik arkadaşlarla yine aynı odaya ilerlemiyo oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvarsahayatvar -- 18 Aralık 2012; 21:35:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

Yav bi odanın içine tıkılıp kaldı herkes çıkamıyorum ne yapmam gerekiyo herkesle konuştum gidip 3 5 zombi öldürüp geldik arkadaşlarla yine aynı odaya ilerlemiyo oyun

Nerde oynuyosun

• Ya okadar özendim bu oyun ićin ama oynanmiyor hata da vermiyor sinir oldum

• AH İOS'um olaydı AH
  • oyun iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Yav bi odanın içine tıkılıp kaldı herkes çıkamıyorum ne yapmam gerekiyo herkesle konuştum gidip 3 5 zombi öldürüp geldik arkadaşlarla yine aynı odaya ilerlemiyo oyun

Nerde oynuyosun

diğer odadan kumandayı al, kapının yanındaki adama hazırım de kumandayı ona ver tvleri açsın dikkatleri dağıtsın sonra kapıyı açacaksın sanırım.Arada atladığım bi yer olabilir ben de çok uğraşmıştım da. Daha sonra da 3 kişi sokağa çıkacaksınız (senaryoyu değil oyunda gideceğiniz yoldan emin olmanız için yazıyorum burayı). zombileri öldürmek için materyalere iyi bakmalısın. Mesela camı kırmak için minder gibi bir şey var onu alman lazım.. kolay gelsin

• youtube dan biraz izledim çok güzel bi oyun bence.. ayni tam benlik bi oyun haber için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kdrncr

quote:

quote:

Nerde oynuyosun

diğer odadan kumandayı al, kapının yanındaki adama hazırım de kumandayı ona ver tvleri açsın dikkatleri dağıtsın sonra kapıyı açacaksın sanırım.Arada atladığım bi yer olabilir ben de çok uğraşmıştım da. Daha sonra da 3 kişi sokağa çıkacaksınız (senaryoyu değil oyunda gideceğiniz yoldan emin olmanız için yazıyorum burayı). zombileri öldürmek için materyalere iyi bakmalısın. Mesela camı kırmak için minder gibi bir şey var onu alman lazım.. kolay gelsin

Çok sağol birader kanser oluyodum az kalsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kdrncr

quote:

quote:

Nerde oynuyosun

Çok sağol birader kanser oluyodum az kalsın

inan ben de kaç tur attım oralarda hatırlamıyorum :D

• Elmacılar indirsin bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.