Şimdi Ara

The Walking Dead 7. sezon izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleyebilen varsa link atsın lütfen ya da bir yol göstersin.

Ayrıca soluksuz izleyebileceğim film ve dizi tavsiyesinde de bulunursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamankötü -- 10 Haziran 2017; 20:31:29 >

• the walking dead güzel mi herkes izliyor ben zombi pek sevmem nasıl bir dizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

the walking dead güzel mi herkes izliyor ben zombi pek sevmem nasıl bir dizi?

Ilk 2 sezon harici ÇÖP.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

quote:

Ilk 2 sezon harici ÇÖP.

artık memeli diziler meşhur. yeni çıkan dizilerde her bölüm en az 2 çift meme gösteriyorlar zira şikayetçi değilim. küçük bir tespit sadece. ama son çıkan dizilerin kaliteleri düşük özellikle senaryolar bildiğin b*ktan
  • quote:

quote:

quote:

Ilk 2 sezon harici ÇÖP.

artık memeli diziler meşhur. yeni çıkan dizilerde her bölüm en az 2 çift meme gösteriyorlar zira şikayetçi değilim. küçük bir tespit sadece. ama son çıkan dizilerin kaliteleri düşük özellikle senaryolar bildiğin b*ktan

TWD de de son sezonlarin senaryolari b*ktan diyebiliriz,zombi dizisinden cok çete savaslarina dönüşüyor,hayatta kalma mucadelesi zombiler vs.arka planda kaliyor ama ilk sezonlardaki heyecan efsanedir kesinlikle onları izle derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk 2 sezon harici ÇÖP.

TWD de de son sezonlarin senaryolari b*ktan diyebiliriz,zombi dizisinden cok çete savaslarina dönüşüyor,hayatta kalma mucadelesi zombiler vs.arka planda kaliyor ama ilk sezonlardaki heyecan efsanedir kesinlikle onları izle derim.

peki ekledim listeme ilk 2 sezonu izleyeceğim. son sezonlar kötü diyince aklıma supernatural geldi. aralıksız 7-8 sezon izlemiştim 2-3 ay içinde. bıraktıktan şöyle bir 3 ay sonra dedim ki lan ben bunu niye izledim bunca zaman. şimdilerde hala kendimden utanırım izlediğim için

• Valla son sezonlar sadece uzasın diye yapmışlar hele 6 sezon valiyi, kurt ekibini vs vs asıp kesen rick ve ekibi kıçı kırık negan'a nasıl kuzu kesildiler hepten komedi. Bende diziye başladımmı bitirmek adettir o yüzden 7.sezona geçtim şimdi, istersen yardımcı olabilirim indirmende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 10 Haziran 2017; 21:39:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game Of Thrones nasıl bir dizi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 dan beri izliyordum bu sezon kisin verilen arada biraktim.. artik izlemiyorum. cunku her sezon ayni dongu..

gizem, gerilim ve drama sterseniz The Killing'i izleyin.. ayrica Prison Break 5.sezonda super.. her ne kadar ilk 4 sezon kadar olmasada.. tabii ilk 4 sezonu izlemek lazim once..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Valla son sezonlar sadece uzasın diye yapmışlar hele 5 sezon valiyi, kurt ekibini vs vs asıp kesen rick ve ekibi kıçı kırık negan'a nasıl kuzu kesildiler hepten komedi. Bende diziye başladımmı bitirmek adettir o yüzden 7.sezona geçtim şimdi, istersen yardımcı olabilirim indirmende.

hocam 7yi nasıl izleyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilshire

2010 dan beri izliyordum bu sezon kisin verilen arada biraktim.. artik izlemiyorum. cunku her sezon ayni dongu..

gizem, gerilim ve drama sterseniz The Killing'i izleyin.. ayrica Prison Break 5.sezonda super.. her ne kadar ilk 4 sezon kadar olmasada.. tabii ilk 4 sezonu izlemek lazim once..

anlatsana biraz the killing i güzel mi izliyim mi
  • 7.sezonu izlemek isteyenlere site verebilirim pm atin buraya yazmiyim simdi ban yemeliyim

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Bende bugün indirdim işte 7.sezonu, subscene'den altyazılarınıda çektim izleyeceğim öyle. Buradan yazarsak 15 days oluruz yardım isteyen varsa öm gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 10 Haziran 2017; 21:39:9 >
  • 7. sezonda bırakmıştım. Bıktırdı artık hep dön dolaş aynı şeyler. Yazın başlarım belki 7. sezondan tekrar
  • Ilk ciktigi gun duduyodu sitelere hepsini izledim suan bulunurmu bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 10 Haziran 2017; 22:6:13 >
  • Arkadaşların da dediği gibi ilk sezonlarda daha heyecanlıydı, hala merak etmiyor değilim ama hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum 7.sezonda. İzlemelisin bence.
  • 7.sezon 2.bölüme kadar izlemiştim galiba mobilden indirip izlediğim için bu telif olayları girdi ya ondan beri izlemiyorum.Bir gün canım sıkılırsa izlerim belki çok merak etmiyorum artık...

• Kabus87 kullanıcısına yanıt
    Ya ben Gleen öldü mü onu merak ediyorum bir de Negan'ın himayesine mi girdiler. Sezon başladığı zaman izleyecektim vaktim olmadı araştırmaya şimdi de tatilken bakayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Ya ben Gleen öldü mü onu merak ediyorum bir de Negan'ın himayesine mi girdiler. Sezon başladığı zaman izleyecektim vaktim olmadı araştırmaya şimdi de tatilken bakayım dedim.

--SPOILER--

Gleen ve Abraham, Lucille adlı beyzbol sopasıyla unufak oldu. O yüzden dizi b*ka sardı diyorum ya.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Tüh be, ama Negan'ın himayesine girdilerse hiçbir anlamı kalmadı demektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.