Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1978. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.928
Cevap
281
Favori
1.504.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19761977197819791980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I m gonna killl you no today not tomorrow ı m gonna kill you

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden saçmalamışlar.neganın karşısında nerdeyse,atıp vurabilecek bir mesafede ama sıkmayıp bekliyor.sonra sayarken rastgele sıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bizim reck duraklama ve gerileme döneminden sonra adalet dağıtmaya geliyor sanırım, tüm kaybettiklerinin hesabını sormalı, tarih tekerrürden ibarettir. (:

Yakında buna kitap'da iner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 28 Ekim 2017; 16:38:22 >

• Tip müsait aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin eski heyecanı yok. 4. ve 5. sezondaki heyecanın yarısı yok hemde. Şu son 2 sezondur özellikle görüntü yönetmenliği ve senaryo bakımından rezil durumda dizi resmen B sınıfı kategorisine girmiş. Flashback/flashforward tekniği az ve öz kullanılırsa anlamlı olur ve vermesi gereken duyguları aktarır seyirciye ama neredeyse her bölümde kullanılıyor. Senaryo kısmına ise girmek bile istemiyorum yani şu bölümleri yazan adamlar eşek yüküyle parayı götürüyor ya ona yanıyorum ben...
    Bu dizinin ben de yeri ayrı onun için böyle amatörce katledildiğini görünce üzülüyorum. Nerede eski sezonlardaki The Grove, Too Far Gone, No Sanctuary gibi bölümler nerede 7. sezon... 7. sezonda resmen ilk bölüm hariç akılda kalıcı hiçbir sahne yok.

Umarım 8. sezon bir şeyler değişir yoksa dizi 10. sezonu görmez bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 28 Ekim 2017; 19:43:19 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    O saydığınız sinema kalitesinde bolumlerin artık gelmeyeceğini düşünüyorum. Bence ne yapsak izleniyor kafasındalar ve artık fazla kasmıyor yapımcılar. Duşunun 100. Bolum dediler hype yaptılar ama sonuç bölümde ne olduğunu kimse anlamadı. Bunuda tarz olarak yedirmeye çalışıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrentten indirdiğim bölümlere nerden altyazı indirebilirim?Opensubtitles,planetdp'de falan yok
  • bakalım bu hafta neler olacak :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Üşüyoruz be shane reis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

/>

Üşüyoruz be shane reis.

Bay Bernthal ın oynadığı bir sürü film var , gidip onları izleyebilirsiniz.

• Hadi dizi cidden kötü de , çizgi romanı da bu kadar mı kötü olur .. Tamam eyvallah bu negan olayı cidden çizgi romanda iyiydi , kısa ve öz olarak güzelce bitirdiler olayı ama sonrasında artık cidden baydı. Virüsle ilgili bir gelişme olup finale doğru gidilmesi gerek artık.

Şu dizinin 1.sezonu hala gözümün önündedir.

https://www.youtube.com/watch?v=tQhO_6S74HE

Dizi seneye iptal benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 30 Ekim 2017; 6:5:3 >
  • 2yi izlemeden 3ün fragmanını izledim.

• The Walking Dead Beşiktaş gibi ya böyle sezonun ilk bölümlerinde falan iyi ortalarda geçişlerde vasat. :D Beşiktaş ta öyle Şampiyonlar liginde iyi ligde kötü :D

Bu bölümü izledim evet aksiyonluydu,heyecanlıydı da tam tatmin etmedi beni bu dizinin yönetmeninide sevemiyorum arkadaş çatışma var kamera bir orda bir burda kim kimi vurdu vuracak daha göremeden geçiyor.

Morales 1 2 bölüm oynamaya gelmiş gelecek bölümde 2 dakikada Rick onu öldürürken gösterir gider çok gıcık kapıyordum zaten o heriften

Kısacası bu bölümde aksiyon falan vardı ama net bir amaç yoktu

• Dizinin eski tadı kalmadı artık. izlemek çok iyi bilgisayardan anlamayanlar için zor millet bulamıyor. hemde diyor ki lan zaten dizi kötü bırakayım en iyisi bulmaklamı uğraşcam izlemiyor.

fan boy olarak söylüyorum diziden gerçekten soğumaya başladım. her şey rutinleşti artık ya
  • Şimdi izledim 2. bölümü Beğendim sezon çok iyi başladı , ilk bölüme nazaran daha hareketliydi all out warı iyi veriyo adamlar böyle giderse reytingler fena toparlar.

morales pezevenginin götü kalkmış , darly pertini cıkarıcak herhalde arkadan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 30 Ekim 2017; 13:19:38 >
  • 8x2

Bölüm güzeldi, sezona güzel başladılar güzel devam ediyorlar. Aksiyonu bol, zaman zaman gerilimli anların olduğu bir bölümdü. Jesus'un anlam veremediğim hümanistliği ileri ki bölümlerde bazı kişilerin ölmesine sebep olabilir. Kral'ın kafası güzel Carol aklını başından almış olmalı. Morales'i Saviors tarafında görmüş olduk, muhtemelen ölecektir. Rick'i Daryl arkadan gelerek kurtaracaktır.
  • Rick ve Daryl Reis ile uğraşırsan ...kini görürsün...
  • arkadaslar 2. bolum hakkinda sorum var

morales geldi son dakikalarda atlanta dan bahsettiler ben hatirlayamadim bana hatirlatir misiniz? morales ile nerede karsilasildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

arkadaslar 2. bolum hakkinda sorum var

morales geldi son dakikalarda atlanta dan bahsettiler ben hatirlayamadim bana hatirlatir misiniz? morales ile nerede karsilasildi?

Hocam atlantada 1 sezonda rick gilin grupdaydı karısı ve cocuklarıyla

şu resimi bırakayım hatırlarsın

• Vay be bölüm ölmüş hey gidi hey eskiden the walking dead olduğu gün buralar adam kaynardı. Türkcell tv sinin'de telif hakkında ne hale getirdiler koskoca diziyi alacak başka dizimi yoktu arkadaş ya :D

• 
Sayfa: önceki 19761977197819791980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.