Şimdi Ara

The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
4
Favori
14.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pubg için yeni harita 24 mayista çıkıyor. ayrica onemli performans gelistirmeleri de iceriyormus yama.

https://twitter.com/xbox/status/997245954129444865?s=21

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    Gelsin ya.Hatta 1 harita daha gelse de map random dönse güzel olur. Test serverda Miramar'da oyun biraz daha akıcıydı.Kaldı ki Erangel bile şu sıralar çok iyi oldu fps bakımından.Digital Foundary falan da inceleme yaptı yanılmıyorsam.

Bugün test serverı açık !

4x4 km2 olan ufak harita da gelsin.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    hatta su pc ye gelen eventler da gelsin. team deatmatch olayi. kosmaktan adam görünce napicami unutuyorum. biraz aksiyona doyalım

• Şuraya eskilerden bi trailer bırakalım. Gelmiş geçmiş en iyilerden birisi.

• Bende 3 gün sonra ki Battlefield V etkinliğini için bütün Battlefield 3-4 trailerlarını izliyorum. En iyi trailerı da şöyle bırakayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masso -- 20 Mayıs 2018; 21:19:45 >
  • Günaydın beyler. Herkese hayırlı haftalar.

Forza Horizon 3 indirimi görenlerin buraya bi post atmasını rica ederim Alamadık gitti anasını satayım.

*Fifa turnuvası yapılması için buradan da bir talep toplayalım bakalım. Katılmak isteyenler konu altına yazarsa ufak bir turnuva çevirebiliriz. 8 Kişi minimum katılımcı sayısına ulaşırsak kısa formatlı bir şey yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydın beyler. Herkese hayırlı haftalar.

Forza Horizon 3 indirimi görenlerin buraya bi post atmasını rica ederim Alamadık gitti anasını satayım.

*Fifa turnuvası yapılması için buradan da bir talep toplayalım bakalım. Katılmak isteyenler konu altına yazarsa ufak bir turnuva çevirebiliriz. 8 Kişi minimum katılımcı sayısına ulaşırsak kısa formatlı bir şey yapabiliriz.
    Merhaba, FİFA 17 ise ben katılmak isterim.

• iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Fifa 18 olur muhtemelen. Tabi 8 kişi çıkarsa ustad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydın beyler. Herkese hayırlı haftalar.

ben varım :)

• Fifa 17 için herhangi bir zamanda, Fifa 18 için EA Access'e eklendikten sonra herhangi bir zamanda ben de yer almak isterim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar hiç oyun eklemiyor EA Access, bir gariplik var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkliorjinal

Bu aralar hiç oyun eklemiyor EA Access, bir gariplik var...
    fifa 18 , battlefront 2 ve need for speed var cok beklediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 23 Mayıs 2018; 9:48:51 >
  • Hadi o zaman buluşalım, oynayalım ve birlikteliğimizi tanışıp pekiştirelim!

23/05/2018 Perşembe 22:30 da Battlefield 1 de buluşuyoruz.

The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık
  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt
  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    Yapma... etme... :) dostum akşama iftara davetliyiz yemeği, çayı, sohbeti derken epey geç olacaktır. Başka zaman seve seve iştirak ederim inşallah. İyi oyunlar sizlere.
  • The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık
  • Hocam 01.00 e kadar oynarız büyük ihtimal gelirsen o vakitlere kadar 1 el de olsa uğra....
  • Evet arkadaşlar, Rainbow Six Siege Custom Match yapıp, 5v5 şeklinde güzelce eğlenelim diyoruz.
    Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bana veya @Zala_ mesaj veya konuya cevap atsınlar, gün belirleyip detayları paylaşırız.

The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık
  • Battlefield 1'de çok iyi olmasam da akşam ordayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doziz -- 23 Mayıs 2018; 13:49:6 >
  • Amaç bilmek iyi oynamaktan ziyade birlikte oynamak. Zaten zamanla oturur daha iyi oynarız.

Ramazanda oyuna az zaman kalıyor ancak 1 el de olsa uğrayın derim. Hiç olmadı sohbet ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.