Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 the ultimate öğrenci sevindiren lol makinesi asus rog içerir Satın Al 24 Mayıs 2018 02:10 1 1 the ultimate öğrenci sevindiren lol makinesi asus rog içerir Evimde bir süredir köşede duran ekranı bozuk asus rog g73jh gaming laptopun iç parçaları ile yine kullanmadığım bir kaç parçayı birleştirerek "the ultimate öğrenci sevindiren lol makinesi"ni icat ettim.(Duruma göre cs go makinesi falan da olabilir)şimdi benim bir yeğenim var üniversite öğrencisi böyle bir sistem topladığımı görürse çöker üstüne başından kalkmaz derslerine çalışmaz o yüzden öğrenci sevindirecek uygun bir fiyata satmaya karar verdim. Benim yeğenim derslerinde başarısız olacağına başkalarının yeğenleri başarısız olsun değil mi yeğğğeeeen :)(Bu arada baktım yeğen tdkya göre doğru yazılışı imiş)Pazarlık sünnettir ancak ne yalan söyleyeyim pek dindar bir insan değilimdir ;)Uzun sözün kısası 850 tlye1- Viewsonic 23 inch dvi ve vga girişli ips led ekran 2336s-led(Üzerinde hdmi dan dvi'a dönüştürücü mevcut hdmi kablo ile bağlı sisteme. Araştırın güzel monitördür)Eski bir oyuncu laptopu olan Asus ROG G73jh içi yani;2- i7-740qm3- 8 gb ram4- AMD 5870M 1 Gb GDDR5 Mobil Ekran Kartı5- Intel 335 Serisi 240 gb SSD(Yazma okuma hızları yerinde kondisyonu iyi durumda)6- Logitech K360 Kablosuz unifying receiverlı klavye7- Logitech M325 Kablosuz Mouse(aynı unifying receivera bağlı dolayısıyla port işgal etmiyor)8- Asus Wireless N Usb Adaptör.9- Asus g73jh Power Adaptörü10- Son olarak benle alışveriş yapmış olmanın verdiği huzur hissi.11- Ha unuttum üstüne bir de küçük bilgisayar masası! Yuh oha artık...sahibi olacaksınız.Tabi bunun içinde ankara içinde ikamet eden birisi olmanız lazım. Kalın sağlıcakla.(Resimler gelecek)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Mayıs 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus Tuf Gaming 1650 Super Ekran Kartı 2000 TL iPad 6. nesil 32 gb Wifi Sıfır ayarında 3000 tl Satılık Çift Hak Death Stranding Dijital Deluxe Sürüm Satılık Fifa 21 Sec Hak
Enteresan bir proje olmuş severim böyle işleri elinize sağlık. Parçalar için modifiyeli bir mini ITX kasa ayarlayabilseniz aslında tam bir laptoptan dönme Frankenstein olabilirmiş :)