Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
3
Favori
88.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu sabahtan akşama, akşamdan da sabaha kadar oynadığınızda 'simsçe' dilini anlayabiliyor ve konuşabiliyorsunuz
  • Arkadaşlar ben The sims 3 collector's edition almak istiyorum ama Ankara'da bir türlü bulamadım eğer satıldığını bildiğiniz bi yer yada bulabilecek arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler mi acaba lütfen

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Arkadaşlar, oyunun 7 gb olanını indirmiştim. Deamonla açıp kurmuştum. Oyuna girdim yükleme filan yaptı tam new game yazısı geldiği anda bu oyun kopyadır filan dedi. Oyundan attı. Baktım REPACK versiyonu var. Onu indirdim. Deamonla açtım. Önceden ise kurduğum sims 3 ü program filestan sildim. Ama COMMON dosyası silinmiyor. Şimdi bunu yüklerken hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Sims 3 1.000.631 versiyon zaten kurulu diyo.

Allah aşkına biri yardım etsin.

Denetim masasından program ekle kaldırdan yap ve gene olmuyorsa UNLOCKER diye bir program var herşeyi silebiliyorsun onu kurup silin.

• arkadaşlar oyun daa yeni yüklendi.. girerken şöle bi hata verio.. napmalıyım??

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI)

Orijinalden alıntı: abdullah_

Arkadaşlar ben The sims 3 collector's edition almak istiyorum ama Ankara'da bir türlü bulamadım eğer satıldığını bildiğiniz bi yer yada bulabilecek arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler mi acaba lütfen
    Asus Rampage V Extreme---Intel Core i7 5930K---Asus GTX 980Ti Matrix SLI---Corsair Vengeance 32 GB 2400Mhz---WD 2 TB Blue 7200Rpm---Corsair 750D Airflow Edition---Evga Supernova 1300 G2---Samsung 512GB 950 PRO M.2 V-NAND
  • Kardeş Ankara gibi büyük bir yerde bulamadıysan Bursa, Kırıkkale gibi yerlerde yaşasaydın ne yapacaktın? Arkadaşın dediği gibi D&R'e bak. Orada yoksa Media Markt'a falan bak. Veya hiç uğraşma gir Aral'ın sitesine siparişini ver.

@obenberk Her nekadar konu dışı olsada arkadaşın yaptığı flood değildir. Flood, spam v.b. mesajalar arka arkaya arada saniye fark olarak atılan mesajdır. Ama arakdaşın attığı mesaj zamanlarına bakıyoruz birisi 12.48 diğeri 1.37.

Australian Dream
  • tarihe hiç dikkat etmedim.
    Asus Rampage V Extreme---Intel Core i7 5930K---Asus GTX 980Ti Matrix SLI---Corsair Vengeance 32 GB 2400Mhz---WD 2 TB Blue 7200Rpm---Corsair 750D Airflow Edition---Evga Supernova 1300 G2---Samsung 512GB 950 PRO M.2 V-NAND
  • cevaplarınız için teşekkür ederim ama koleksyon sürümünü bulamıyorum ben ,okadar çok araştırdım ki bulamadım heryerde standart sürüm var belki yurt dışından falan bulurum dedim ama yurtdışında da hiç tanıdığım yok o yüzden buraya sordum ama bulamayacağım herhalde yinede cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar, kolay para kazanma yöntemi yok mu? Rock Star oldum, evlendim. Yakın zamanda paraya ihtiyaç olacak. İkinci evinde yapımına başklandı 2k para var.

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Arkadaşlar, kolay para kazanma yöntemi yok mu? Rock Star oldum, evlendim. Yakın zamanda paraya ihtiyaç olacak. İkinci evinde yapımına başklandı 2k para var.

Hilesi var.Googleden araştırıp bulabilirsin.
  • @FaLkenAuGe hilesini biliyorum. Önceden hep hileli oynuyordum. Ama oyundan sıkılmamın sebebi hileymiş. Rock Star olan oyunumda da hile yaptım ve oyuna girmek istemiyorum açıkcası bir amaç yok. Her şey var.

Australian Dream
  • Ya arkadaşlar bu oyundan atıyor durup dururken ve options a girmiyor yardım edebilecek varmı bu sorunlar hakkında...

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

@FaLkenAuGe hilesini biliyorum. Önceden hep hileli oynuyordum. Ama oyundan sıkılmamın sebebi hileymiş. Rock Star olan oyunumda da hile yaptım ve oyuna girmek istemiyorum açıkcası bir amaç yok. Her şey var.

burda ekleti ihtiyacı duyuluyor işte
  • Çoğu forumu gezdim fakat düzgün bir bilgi yok.. Bi kaç sorum olacak yardım edebilecek arkadaşlar olursa şimdiden teşekkürler...

Aileyi yapıyorum eve girip kaydediyorum oynadığım ailden çıkıp başka aileye açıyorum az önce kaydettiğim ailenin evinin yeri yani arazi boş gözüküyor.. Bu doğalmı yoksa bendemi sorun var ?? :)

İkincisi nası ayrı eve taşınıyolar?

Üçüncüsü evlerdeki aileleri nasıl çıkartıyoruz?? ::) Umarım Bilen birisi çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.