Şimdi Ara

THE SIMS 2 DIRECTX HATASI!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR THE SIMS 2 OYUNUNU YÜKLEDİM,CRACKİ YAPTIM HERŞEYİ YAPTIM FAKAT OYUNA TIKLADIĞIMDA ŞU HATAYI ALIYORUM:"failed to enumerate any directx9 compatible adapter in this system! please make sure you have a directx compatible graphic adapter and have installed the latest manufacturer provided driver. the application will now terminate..." diyor.sizce sorun ne???? DIRECTX VERSİYONUM 9.0 C BU ARADA

• Sorunu tam bilmiyorum ama oyunu yüklediğin cd'nin içinde DirectX yüklemek için dosyalar vardır.Ordaki DirectX'i yükle bakalım.Belki olur.

• yükledim ama yine aynı hatayı veriyor. daha doğrusu yükle diyorum,zaten en güncel sürümü bu diyor.
  • güncel driver yüklemeyi denedin mi bir de ati ekran kartı kullanıyorsan catalyst control panel veya center dan d3d ve opengl ayarlarını yapılandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 16 Temmuz 2006; 12:56:00 >
  • driverlar güncel zaten nvidia 6600gt ekran kartım var
  • sorun ekran kartında oyunun sistem gereksinimlerine bi bak istersen .oyun drectx 9.0 ekran kartı istiyor sanırım .

şimdimi söyleneir ekran kartın markası modeli

lan yarım saat önce yazmıstım şimdi onayladım göndermeyi ..
    lan top gibi kaldık ortada olm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sotr -- 16 Temmuz 2006; 13:38:04 >
  • ohaa 6600gt ile the sims 2 oyununu oynayamıyormuyum???? çok saçma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sotr

sorun ekran kartında oyunun sistem gereksinimlerine bi bak istersen .oyun drectx 9.0 ekran kartı istiyor sanırım .

şimdimi söyleneir ekran kartın markası modeli

lan yarım saat önce yazmıstım şimdi onayladım göndermeyi ..
    lan top gibi kaldık ortada olm

o oyunu o ekran kartıyla her şekil oynar aslında 6600gt ile şu anki bütün oyunları oynar sims 2 bi yana...

ben sorunun hala opengl veya d3d den kaynaklandığını düşünüyorum...ama sorunun %100 nedenini bilemicem maalesef

• burada bu soruna ilişkin çözümler öne sürülmüş birçok kişide de var anlaşılan.ama elle tutulur bi çözüm göremedim burada yine de bi bakhttp://forums.gamershell.com/index.php?act=ST&f=19&t=8653
  • ya driverları silip yükledim tekrar ama sorun hala devam ediyor.
  • çalıştır kısmına dxdiag yaz bir pencere çıkacak ordaki sonuçları incele eğer bir problem görürsen orda yazması gerekir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.