Şimdi Ara

The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
5
Favori
14.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dicaprio'nun oscar alacağı bir filmi değil. Çünkü film yönetmenin filmi olmuş. En iyi yönetmeni yine alacaktır muhtemelen. Ama oyuncu almaz.
  • tEmh@ kullanıcısına yanıt
    Yönetmen bu filmden en iyi yönetmen ödülünü alır. Demedi deme. Ama caprio da en iyi oyuncu ödülünü alır. Çünkü film tamamen onun oyunculuğu üzerine kurulmuş. Belki başka bi adam oynasa bu film beni bu kadar etkilemedi. Cidden mükemmel bi film olmuş. Leo nun oyunculuk mükemmeldi. Duyguyu aktarma, ifadeleri, mimikleri muazzamdi. Yılların patlamasını yapmış oyunculukta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Her film senaryosuyla öne çıkacak diye bir kaide yok ki bu filmin senaryosu zayıf olsa da kurgu işleniş iyiydi. Ben filme çekim teknikleri ve görsellik için gittim ve beklediğimi aldım, son yılların en iyi filmlerinden diyebilirim.
    Her açıdan(senaryo işleniş müzik görsellik oyunculuk) başarılı filmler de malum zaten, bir elin parmağını geçmez..

Bu filmin senaryosuna zayıf demek filme hakarettir. İlla iyi senaryo diyince sonunda dumur eden, ters köşe yapan film olacak diye bi kaide yok. Bu tarz bi filmde bile öyle muazzam senaryo ve teknikler kullanilmiski belgesel niteliğinde bi doğa çekimini bile mükemmel bi film haline getirmiş. Bunda en büyük etki senaryo. Haaa müzik yok dersin o ayrı. Onda da yönetmen bilerek müzik kullanmadı. Çünkü müzik kullanarak duyguyu anlatmak çok daha kolay. Adam çoğu sahneyi müziksiz ve salt çekmiş. Bu da cok zor bi teknik detaydir. Filmin çekimine ve yönetmenliğine laf eden zaten avengers gibi çizgi film izlesin. Ama senaryosuna laf eden de ayıp eder. Gidip interseller, inception, prestige gibi bilim kurgu filmlerinin senaryoları ile karşılaştırmayin. Bu film kendi türünde mükemmel senaryoya sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Filmin asıl amacı L.DiCaprio yu oyunculukta son adammış gibi göstermek (yiğidi öldür hakkınıda ver ) Benim anladığım
    Oskarı alasın diye pazarlama taktiği Hollywood un

Oscar zaten Hollywood un oluşturduğu bi şey. Leo ya vermek için film cekseler zaten çoktan vermişlerdi. Tipik cahil mantığı ile izlemeyin filmi. Son zamanlarda gordugum en iyi oynculuktu. Duyguyu yansitisi, aktarisi, olayı yaşayışı mükemmeldi. Filmi bi kat daha gözümde yükselten en önemli unsurların başında leo geliyor. Cidden oyunculugunu konuşurtirmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Her film senaryosuyla öne çıkacak diye bir kaide yok ki bu filmin senaryosu zayıf olsa da kurgu işleniş iyiydi. Ben filme çekim teknikleri ve görsellik için gittim ve beklediğimi aldım, son yılların en iyi filmlerinden diyebilirim.
    Her açıdan(senaryo işleniş müzik görsellik oyunculuk) başarılı filmler de malum zaten, bir elin parmağını geçmez..

Bu filmin senaryosuna zayıf demek filme hakarettir. İlla iyi senaryo diyince sonunda dumur eden, ters köşe yapan film olacak diye bi kaide yok. Bu tarz bi filmde bile öyle muazzam senaryo ve teknikler kullanilmiski belgesel niteliğinde bi doğa çekimini bile mükemmel bi film haline getirmiş. Bunda en büyük etki senaryo. Haaa müzik yok dersin o ayrı. Onda da yönetmen bilerek müzik kullanmadı. Çünkü müzik kullanarak duyguyu anlatmak çok daha kolay. Adam çoğu sahneyi müziksiz ve salt çekmiş. Bu da cok zor bi teknik detaydir. Filmin çekimine ve yönetmenliğine laf eden zaten avengers gibi çizgi film izlesin. Ama senaryosuna laf eden de ayıp eder. Gidip interseller, inception, prestige gibi bilim kurgu filmlerinin senaryoları ile karşılaştırmayin. Bu film kendi türünde mükemmel senaryoya sahip.

Bu filmin senaryosuna iyi demek diğer birçok filme hakarettir. Gayet klişe bir senaryosu var, aksiyon anlarında giren vurmalı çalgılar senaryosundan daha etkili.
    Zayıf senaryoyu açığını, iyi oyunculuk ve mükemmel sinematografi ile kapatmış film.

• quote:

quote:

quote:

Bu filmin senaryosuna iyi demek diğer birçok filme hakarettir. Gayet klişe bir senaryosu var, aksiyon anlarında giren vurmalı çalgılar senaryosundan daha etkili.
    Zayıf senaryoyu açığını, iyi oyunculuk ve mükemmel sinematografi ile kapatmış film.

Kitabını okumuş biri olarak on numara senaryo. Kitabı da muhteşemdi. İnterseller ı anlamayan insanlarda interseller ya da inception gibi filmlerin senaryolarına çöp diyor mesela. Bu filmde kendi türünde on numara senaryoya sahip. Aksiyon filmlerinin senaryolarına benzetmen hata olmuş. Aynı şeyi anlatmiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Filmin asıl amacı L.DiCaprio yu oyunculukta son adammış gibi göstermek (yiğidi öldür hakkınıda ver ) Benim anladığım
    Oskarı alasın diye pazarlama taktiği Hollywood un

Oscar zaten Hollywood un oluşturduğu bi şey. Leo ya vermek için film cekseler zaten çoktan vermişlerdi. Tipik cahil mantığı ile izlemeyin filmi. Son zamanlarda gordugum en iyi oynculuktu. Duyguyu yansitisi, aktarisi, olayı yaşayışı mükemmeldi. Filmi bi kat daha gözümde yükselten en önemli unsurların başında leo geliyor. Cidden oyunculugunu konuşurtirmus.

Hakaret neden ediyorsunuz cahil mantığı ne demek sen neyin kafasını yaşıyorsun söylede bizde bakalım o şekilde millete...
    Forumun mantığı gerği görüş bildirdim senin gibi süsleyip püsleyip yazmadığım hatamı? laf ebeliğinden öte değil... yaptığınız... özgüven yoksunluğunuz var galiba küçümseyici tavırla yaklaştığınıza göre... neyse...
    Yiğdi öldür hakkını ver demişim değilmi bundan anlam çıkartmak isteyen senin yazdıklarından kat kat anlam çıkartabilir isteyen tonla mana çıkarabilir ki kaldıkı yalın ve sade bir uslupla her seviye kişilerin anlayabiliceği bir sadelikte yazmışım
    Tabiki seviyesizlikte sınır tanıyamıyanları hesaplayamamışım ki "söylenecek çok şey varda çeremeye verilecek yok"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 29 Ocak 2016; 20:23:19 >

• yav arkadaş kime dediysem zaten internete düştü ordan izlerim diyo, şu filmi heder etmeyim dedim sinemada izleyim dedim gidecek adam bulamadım, artık internetten izlicem bi şekilde, asıl sorum kaliteli olarak nerde var, torrentte var bikaç link ama güvenemedim
  • Filmi 4 arkadaş gidip izledik.İki arkadaş beğenmedi filmi ama ben hayran kaldım filmin kalitesine.Gerek o grafikler doğallık vs. film çok aşırı yavaş işlese de cidden etkileyici kısımları da vardı.Ben beğendim izlenebilir film.
  • truckerdriver kullanıcısına yanıt
    Hakaret değil kardeşim. Yanlış anlama. Olanı söylüyorum. Filmi izleyip anlamayan insanlar bu filmde senaryo yok der. Sen filmi ayıdan dayak yiyen ve kalkıp yürüyen adam olarak goruyosan, olay hiç öyle değil.

• oyunculuk değerlendirmesi subjektif olmakla birlikte aslında teknik bir konu. oyunculuk eğitimi almadan bu konuda net fikir sahibi olmak zor. oyunculuk eğitiminde ortaya konulan disiplin çerçevesinde değerlendirme yapılıyor çünkü.

kabaca iyi oyunculuk en çok duyguya girmekten ziyade, doğru karakter kompozisyonunu çizmekten geçiyor. yani ortaya konulan karakter hem tutarlı olmalı hem de derinliğe ve zenginliğe sahip olmalı. oyuncu karakterdeki katmanları yansıtabilmeli. bununla birlikte bir filmi izlenebilir kılan şey, çoğu zaman karakteri doğru yansıtamayan ama karizmatik bir karakter görüntüsü veren oyunculuk olabiliyor.. filmi izlenebilir kılmak mı önemli yoksa iyi oyunculuk mu önemli sorusunu felsefeye bırakmakta fayda var.

akademi ödülü verirken zaman zaman duygusal da yaklaşabiliyor. geçmiş yıllarda ödül alan bir oyuncu genellikle daha dezavantajlı oluyor. lobilerin etkisi zaten herkesin malumu.. sonuç olarak oscar almak veya almamak konusunu abartmamakta fayda var. bir oyuncunun değeri yer aldığı projelerde filme kattıklarıyla ilgili.. bugün kaç kişi 2 oscarlı sally field i tanıyor ama herkes leo nun filmlerini görmek için can atıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 29 Ocak 2016; 23:09:20 >

• Filme dün akşam gittim

İlk eleştireceğim konu : film aşırı uzun , 25 dk civarında bomboş sahne vardı.
    Kamera kullanımı çok iyiydi

Ayrıca at ile uçurumdan aşağıya 40 metre uç , ayıdan o kadar darbe almışsın birde 40 metre aşağıya uçuyorsun , kar ne kadar yumusatabilir ki ayrica agacin dallarindan da darbe aliyorsun ama 2 dk sonra ayağa kalk sonra bir de atı parçala .o sahnede film bitti benim için .sonra dakikalarca o vücütla buz gibi suda boğuşuyorsun ama hipoterminin 1 belirtisini dahi gostermiyorsun sen neymişsin be Glass :))
    10/4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Ocak 2016; 17:30:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Filme dün akşam gittim

Ayrıca at ile uçurumdan aşağıya 40 metre uç , ayıdan o kadar darbe almışsın birde 40 metre aşağıya uçuyorsun , kar ne kadar yumusatabilir ki ayrica agacin dallarindan da darbe aliyorsun ama 2 dk sonra ayağa kalk sonra bir de atı parçala .o sahnede film bitti benim için .sonra dakikalarca o vücütla buz gibi suda boğuşuyorsun ama hipoterminin 1 belirtisini dahi gostermiyorsun sen neymişsin be Glass :))
    10/4

4/10

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Filme dün akşam gittim

10/4

4/10

Haftada bir ayıyla boğuşup uçurumdan atlıyor sanırım

• Hanzee kullanıcısına yanıt
    hocam ben sinemaya gidecek kimse bulamasam bile tek giderim veya blue-ray in çıkmasını beklerim. filmi netten izlemeni tavsiye etmem özellikle böyle bir filmi
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Torrenttekileri bi kontrol ettim de kaliteler çok düşük, beklemeye karar verdim bende, blu ray filan düşsün öyle izleyecem, hateful eight i izledim öyle, görüntü Kalitesi filmden alınan zevki kesinlikle etkiliyo, hele de böyle görselliğiyle ön plana çıkan filmlerse

• Bugün izleyebildim nihayet. Filmin süresi çok uzun ve ağır ilerliyor Nuri Bilge Ceylan filmi edasında Filmin başındaki seri öldür öl sahnesini, ayılı sahneyi ve manzara çekimlerini çok beğendim. Baya emek verilmiş o sahneler çekilirken belli. DiCaprio oskarı gerçektende haketmiş bu filmdeki performansıyla
    balık ve ciğeri çiğ yediği sahneler için yapay olsun (jöle vs) demişler kabul etmemiş rolü hissedebilmek adına
    .

• Hanzee kullanıcısına yanıt
    "görüntü kalitesi filmeden alınan zevki kesinlikle etkiliyor" demişsniz, kesinlikle katılıyorum size. hatta fırsat bulabilirsem inş. bu filmi imax'de izlemeyi düşünüyorum, imax deneyimim hiç olmadı çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

Bugün izleyebildim nihayet. Filmin süresi çok uzun ve ağır ilerliyor Nuri Bilge Ceylan filmi edasında Filmin başındaki seri öldür öl sahnesini, ayılı sahneyi ve manzara çekimlerini çok beğendim. Baya emek verilmiş o sahneler çekilirken belli. DiCaprio oskarı gerçektende haketmiş bu filmdeki performansıyla
    balık ve ciğeri çiğ yediği sahneler için yapay olsun (jöle vs) demişler kabul etmemiş rolü hissedebilmek adına
    .

Gerçekten çiğ balık ve ciğer mi yedi yani ?

• Akasya da izleyen var mı görüntü kalitesi nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.