Şimdi Ara

the rainbow project... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu olay bana göre propaganda amaçlı kurgulanmış ve böyle birşeyin doğru olduunu sanmıyorum.

Eğer doğru olsaydı aynı deney defalarca yapılırdı. Hatta bu çağda yapmak çok daha kolay ve deney için maketler kullanılabilir.

Halen yapılamadığına göre bence doğru ve bilimsel bi deney değil ve sonucu tamamen atmasyon...
  • Ben anlamadım deney neyi anlatmaya çalıoşıyor? Anlayanlar esas amaç nedir anlatsa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: milad

Ben anlamadım deney neyi anlatmaya çalıoşıyor? Anlayanlar esas amaç nedir anlatsa?

Baştaki asıl amaç gemileri radarda görünmez yapmak. Bu deneyin bana en ilginç gelen kısmı ise şurası:

(Olay yazılanlara göre 12 Ağustos 1943'de geçiyor. Konuşmacı deneyden sağ olarak kurtulduğu iddaa edilen Alfred Bielek isimli kişi.)

Benim ve kardeşimin de içinde olduğu bir grup alt güverterdeydik ve olay olduğu sırada gemiden denize doğru atladık. İşte bu noktada hikayenin ilginç kısımlarından biri oldu.

Geminin kenarından denize atladık fakat deniz yerine 12 Ağustos 1983’e, sahile düştük. Burası bir başka proje olan Phoenix Projesi’nin yapıldığı Montauk Long Island’daki merkezdi. Çevremizi hemen polis köpekleri, polisler ve helikopterler çevirdi. Helikopter, ışığını bize doğrulttu. Biz helikopterin ne olduğunu bile bilmiyorduk daha. Görevliler bizi kelepçeleyip aşağıya götürdüler. Montauk’da zeminden aşağıya 5 kat iniyordu. Burası proje faaliyetlerinin yürütüldüğü yerlerin başındaydı. Aşağıda Dr. Von Neumann’la tanıştırıldık. “Ben Dr. Von Neumann. Sizler kimsiniz?” Biz O’na göre daha bir şok olmuştuk. Çünkü biz onu 1943’de bırakmıştık. O ise biraz yaşlanmış olarak karşımızda duruyordu. Hemen bütün olan biteni anlattı. Çünkü tüm nihai raporlar onda toplanıyordu. Gerçekten de çok uzun bir hikayeydi. Bütün bunlar nasıl olmuştu. “ Beyler hemen geri dönüp Eldridge’deki şarteli kaldırıp aygıtı kapatmanız gerekiyor. Çünkü olay kayıtlarımıza göre zaten olmuş, fakat gerçek hayatta henüz gerçekleşmemiştir. Sizler geri dönüp bu işi hemen bitirmelisiniz.”

http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/Phil1.htm

• galiba bu nikola teslanın bir fikrinden yola cıkılmısbirdeney?
  • Bence pek gerçekci değil

Üzerinden 60 sene geçmiş.Eğer böyle bi olay gerçekse bişekilde bu teknoloji geliştirilebilir körfez savaşı vs..'de kullanılabilirdi.

@wewillrise
    http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/teslazamandayolculuk.htm burda yazana göre teslanın deneylerinden yola çıkılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.