Şimdi Ara

The Punisher (2004) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı arkadaslarım ve baska sitelerde John Travolta ile keske güzel bir kapıssalardı diyorlar aslında oyle bir kapısmama olması daha süper olmus cünkü filmde Travolta zengin,para gücüne yanındaki adamlara güvenen bir banker rolunde ve dogal olarak oyle saglam bir dovusme yada silah kullanma olayının olmaması mantıklı Travolta bu rolu süper oynamıs zaten akside düsünülemez diger filmlerinde ki gibi bir katil bir asker yada o tarz birini canlandırmıyor bir baba parası nasılsa oda bu filmde aynen oyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

Zaten çizgi roman uyarlamalarının en önemli sorunu bu ne olacağı biliniyor hiçbir zaman bizi şaşırtacak bi senaryo olamıyor bide çizgi romanda ne anlatıldıysa filmdede o anlatılmak zorunda o yüzden filmi eleştirirken o gözle bakmak lazım amaç bir kahraman yartamaktı ve bu ilk film onu yaptı zaten köprüde öle yarım bitmeside bunu gösteriyo çizgi romanda cezalandırıcı karakteri olarak kötüleri öldürmeye devam ediyor.Ha biz filmde göremiyoruz ama o kadın ve 2 arkadaşı belki hayatında yine yer alıyor.

dün gece showtvde sesisiz sedasız gösterdi bu filmi kimse izlemedi sanırım.

Hakkaten de sessiz sedasız çıktı ben de tesadüfen seyrettim. Taa adamın tişörtünü ve paltosunu gördüm de aklıma oradan geldi. "Anaa bu bizim Punisher değil mi yahu" dedim.

Severek oynadığım bir oyun olduğu için filmini de sonuna dek seretmeyi tercih ettim. Zaten seyir zevki de verdi. Hele karısı ve en yakın adamını öldürüş stili (biraz saçma olsa da) hoşuma gitti. Normalde de ben -Punisher kesme hareketini kısa yaptığı için- Nick Fury ile oynardım o oyunda. Onun filmi de çıksın da seyre dalalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.