Şimdi Ara

The Penguin (2024) | HBO Max (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
4.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Colin Farrell bi çıt isteksiz gibi geldi bana.

quote:

Colin Farrell on "The Penguin" Season 2: “I don’t want it. I don’t not want it.”

“We all left it in the ring in those eight hours. I would hate to, just because of a quote-unquote success, have to go again and for it to be a diluted version of what people seem to feel it is, majoritively. So I’m in no rush. I have no deep desire to do it. … Sure, if they think of something that works in conjunction as a parallel to Matt Reeves’ cinematic universe and it’s a good idea, I’m open it. But it’s not something concerning me.”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini seriyi yeni bitirdim. Umarım devam etmezler. Batman'siz bir Penguin dizisi yapmaları oldukça saçmaydı, aynı muhabbet Sony'nin yaptığı Spidey Villian muhabbetlerinde de var ve hepsi patladı gitti. Gelelim diziye. Dizi her şeyi ile bir HBO yapımı. Yer yer Sopranos tadı aldım. Biraz da Wire. Colin Farrell bildiğiniz döktürmüş. Tek rahatsız olduğum kısımları yer yer İtalyan aksanına kayması oldu.

Annesini oynayan oyuncu ile Sofia Falcone karakterini canlandıran Cristin Milioti ise dizinin asıl bombaları. Özetle benim için güzel ve başarılı bir Suç dizisi fakat gereksiz bir Çizgi Roman uyarlaması.

• muazzam

• 'The Penguin' dizisinin yapımcısı Lauren LeFranc, diğer 'THE BATMAN' yan dizilerinin de geliştirme sürecinin erken aşamalarında olduğunu söylüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4. bölümü izledim aklıma direkt Game of Thrones'ta Cersei'nin Tyrell sülalesini ve o klisecileri patlattığı bölüm geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.