Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 The North Face Base Camp Sneaker Ayakkabı(43 Numara) Satın Al 7 Nisan 2016 19:43 1 1 The North Face Base Camp Sneaker Ayakkabı(43 Numara) Ürünü 2 ay önce internetten aldım baharda giyerim diye. Deneme amaçlı giydiğimde ayağıma çok az dar gelmişti. Bu yüzden ürünü iade etmedim. 2 ay hiç giymedim. Bugün ilk defa giydim ve tahmin ettiğimden daha fazla sıktığını fark ettim. Eve geldim ayakkabıyı sildim, fotoları çektim ve paketledim. Durum bundan ibaret. 42-42.5 numara giyen birine rahatlıkla olacağı kanaatindeyim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Ankara içi elden teslim edebilirim. ---->100 tl Fiyat : 110 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün The North Face Base Camp Sneaker Ayakkabı(43 Numara)