Şimdi Ara

The Newspaper Pokémon Sayı:1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Newspaper Pokémon l||l Ücret:1 Emeğe saygı mesajı l||l Sayı:1

------------------Güncel Haber Köşesi------------------------
    -Dün gece Poke Police şehrin altını üstüne getirdi ve 120 Roket takımı üyesi
    150 aqua takımı üyesi 190 Magma takımı üyesi yaklandı.

--Dün gece denizden 120 tane Lapras ve 150 tane Magmar ı yurt dışına kaçırmaya çalışan 20 Roket takımı üyesi yakalandı.

--Poke Police dün gece büyük bir kumarhane bastı.Kaçak kumarhaneden toplam 9 milyon poke parası ele geçirildi.
    --Poke dünyasına bu sene 72 bin yeni tranier alıyor hepsi birbirinden hırsı olan bu tranierler gözlerini
    indigo ligine dikmiş durumdalar.

-------------------Söyleşi Köşesi-------------------------------------------------

-Ash K. ile güzel bir söyleşi

Gazeteci:Ash senin Misty ile bir ilişkin olduğun söyleniyor.Ne diyorsun ?
    ASh:Evet doğru bunu inkar etmiyorum aslında bizi pokelerimiz bir araya getirdi.
    Gazeteci:Nasıl yani ?
    Ash:Bir gün aklıma takıldı.Pikachu'yu niye geliştirmiyorum diye ama bunun için level atlaması gerekliydi,
    bende Misty'nin Starmie'si ile Pikachu'mu kasmak isedim,tam saldırıcaken Misty'nin o güzel sesi duyuldu.
    Yapma Ash diyordu ve elimi tutu o anda ben kendimden geçmiştim,yane aşık olmuştum.İşte durum böyle
    ve bizim onla seviyeli bir beraberliğimiz var.
    Gazeteci:Teşekkürler bu konuya açıklık getirdiğiniz için.
    Gazeteci:Peki bu aralar pokelerinizin arasının bozuk olduğunu duyduk bu konunun aslı nedir aceba ?
    Ash:Evet bu Pikachu ile Charmender arasında yaşandı.Arktık poke topunda değilde omzumda dolaşmak isteyen
    Charmender Pikachu ile savaştı ama Pikachu yendi ve Charmender eski yerinde şu an araları biraz bozuk
    ama zamanla düzelir.
    Gazeteci:Teşekkürler !.Bizimle bir söyleşi yaptığınız için tekrar teşekkür ederiz hoşçakalın.
    Ash:Ne demek ! her zaman.

----------------------------------Spor Köşesi------------------------------------------

Düngece 3'e 3 yapılan karşılaşmada Ateş Gücü :Moltres,Ho-oh,Charizard lı kadrosu ile dün gece ki maçta çok etkili bir oyun sergiledi.

Ama Flying Spor :yarı elektirk yarı flying pokesi zapdos çok iyi işler çıkarttı.bunun yanı sıra pidgeot da charizardı sakatlayıp yedek klubesine gönderdi.

bunun üzerine saha tam bir savaş alanına döndü.altaria sinirini bastıramayınca moltres e fury cutter yaptı buna pek sinir olan ho-oh fre blast ile zapdosun kanadını kırdı.

saha da 2 ye 2 kalan takımlar ateş gücü moltres ve ho-oh flying ise altaria ve pidgeot ile sahada kaldı.ateş gücüsporun siniri arttıkça arttı

ve moltres fire spin le pidgeot un viridiana uçurdu.böylece 2 tek kalan maçta moltres ve hooh altaria yı araya aldı ve ikisini aynı anda altaria saldırrarak onu saf dışı etmek üzereyken altaria nın uçması sonucu

bu iki dev ateş pokesi çarpışarak bayıldı, maçın skoru altaria ve arkilerinin olu.:)

Ash Gary yi yandikten sonra tatile ihtiyacı olduğunu söledi ve biricik sevgilisi misty ile seafoem Island e kayak yapmaya gittiler.Burda kiş hava en çok charmander a yaradı ve burada evrim geçirerek charmaleon a dönüştü.
    --------------------------------Siyaset Köşesi-------------------------------------

Poke Meclisi karışık.Bunun nedeni bu seneki İndigo ligi müsabakalarına yeni bir yenilik getirmek.

Poke Meclisi nin yarısı müsabakalarda 2 nesil pokelerin kulanılmamasını diğer yarısı ise kullanılmasını savunuyor.
    Başbakanın isteği ile yarın bir oylama yapılıcak bütün vatandaşların katılması istenir.

-------------------------Magazin Köşesi--------------------------------------------------

--Dün gece Pokeler gene göz kamaştırdı.25 Ocak ta yapılıcak olan Poke Oscarlarına hazırlık günü sayılan bu gecede eski usatalar anıldı
    ve bir kaç gösteri yapıldı.

--Dün gece ki partiye Ash ve Misty beraber geldiler ve gövde gösterisi yaptılar.

--Şok Şok Gary pişik olmuş :D

--Elite Dörtlüsünün arası açık,Bruno'nun hitmonchan i Lorelei'nin jynx'i ile kaçınca elite dörtlüsü karıştı .

-----------------------------------Ek Bölüm------------------------------------------------------------------

By FAFİ Yeni Trainerlere özel bir elite dörlüsü yenme yazısı yazdı,ve inşallah yardımcı olmuşumdur dedi.

Her Sayıda Bir Elite

1-Elite Four Lorelei

Lorelei nin pokemonlarından Dewgong u elektrik saldırıları ile , Cloyster ı ateş türü saldırılar ile , Lapras ı ateş türü saldırılar ile , Slowbro u elektrik saldırıları ile , Jynx i ise Ateş türü saldırılar ile yenebilirsiniz.
    Loreleii yenip,yüksek bir miktarda para aldıktan sonra önünüzdeki kapı açılacak,oradan geçin.

Devamı diğer sayıda.

||||||||||||||||||||SİZDEN GELENLER|||||||||||||||||||||

Feryaz'ın yadıkları:

--Dün gece olan çatışmada 3 PokeTeror ölü olarak ele geçirildi 2 PokeEr ise şehit oldu

-Sabah saatlerinde gerçekleşen patlama herkesi korkuttu.Olayla ilgili 2 poke gözaltına alındı.Pokelerin RoketTakımını üye oldukları tesbit edildi.

ank_yer_6'nın yazdıkları

---Pokemon Cumhuriyeti Başkanı Mewtwo'dan açıklama:

- Başımızın belası olan teröristler Gastly ve Weezing'lerin kökünü kazımak için sınırötesi operasyon başlayacaktır.

Pokemon bir sudur, iç iç kudur.
    Bana pokini söyle, sana kim olduğunu söyliyim

bogachan.1996'nın yazdıkları:

--evt şok şok şok bundan eisi yoq dün gece pokelerin efendisi charizardın amcasının oğlunun teyzesinin kocası olan mewtwo dilenirken görüntülendi
    gazeteci:Mewtwo neden dileniyorsun sen pokelerin kralı değil misin
    mewtwo:napacan abi evde 12 charmender 3salamander 9pikachu ve 5snorlax ile uğraşıyoz işte ne edecen pokelik hali yemek yetiştiremiyoruz.yoldan geçen adama mewtwo:abi bir 1.000 kağıtın varmı
    yoldan geçen adam: var ama vermem senin gibi pis mewtwolara
    mewtwo:tamam abi sen görecen falında 10sn sora birinin seni soyacağı ama senin hisstemiyeceğin yazıyor
    adam:banane denizde kum bende 1.000 ytl olm hadi gazla sen başka kapıya belediye versin
    mewtwo:tmm abi sorada pisişik gücüyle adamın cepten cukkalar cebe 1000liği sonra hadi abi gülegüle
    gazeteci:işte böle bir şeyi ilk kez gördüm sen ne dileniyon böle yapsen trilyoner olursun milli piyango parasınıda böle al ooooo sen artık dilenmek değil dilendirtirsin adamı mewtwo

bir müddet sonra.....
    mewtwo:eeee pokeyiz bizimde hünerimiz he ende karı kız çocuk olucek demi atarım karıyı sokağa snorlaxı alır ayı pirzola yapıp satarım geçinirim ne güzel işte daha ne
    gazeteci:oh oh bizide gazeteci sote yapmada ne yaparsan yap
    mewtwo:arazi1 mi oldun yapmam læ sevdim seni kereta hangi kanala çıkıcak bu bakem
    gazeteci:valla tüm kanallara satacaz ne kdr koparırsak kardır
    mewtwo:lan sölesenize karım çocuğum duycak eve almıcak ei mi
    gazeteci:tmm sen gözünü öle kızartıp bizi havaya atmada hadi bizle röpourtoş yaptığın için saol (sessizce: millet kaçın allahallah allah kaçın læn)

N!ghTM@sTeR'ın yazdıkları:

--Birgün Snorlax evinde Catarpie sürüsü görmüş aldırmamış .Bir gün tuvalete giderken bir tanesini ezmiş ertesi sabah hiç Catarpie kalmamış neden ?

Diğerleri cenazesini gömmeye gitmişler de ondan .

İçlerinden biri de parayla Hitmonlee tutmuş Snorlax'a Super efective koydurtmuş .

Snorlax hastanede ifadesin de ;

Ya ben onu Heraccros (Hamamböcüü) zannetmiştim o yüzden ezdim .Catarpie olduğunu bilsem dokunmazdım ama bana çarpan Hitmonlee nin plakasını aldım elemanları toplayıp ...... .Parayla dövdürten Catarpie yide bulursam kaba etmimle üstüne oturacağım dedi .

PhortakaL_'ın yazdıkları:

REZİLLİĞİN BÖYLESİ

Mekan Kesen Pikachu Feyyaz , Charizard Bahaddinle Berebaer PokéCamiyi çalarken İmam Mewtwo Tarafından Yakalandı Sorgusunda :

Feyyaz İle Bahaddin:

- eğitim şart! dedi ve ekledi biz sadece namaz kılmaya gitmiştik...

--Psikopatın Böylesine Pes...

Düngece Narkotiğin Düzenlediği Operasyonda Pisikopat Adlı Mew k.nin evinde 100 gr bağımlılık yapan arion pot ve bodrum katta avuturalyalı pikachular bulundu araştırmada bodrumdaki pikachuların kaçak olduğu tespit edildi fakat üzerine suçlarıl almayan mew :

- onlar benim dostum sadece party düznliyorduk geldiler bende çok olduklarından onları bodruma aldım ... dedi!

buna inanalımmı inanmayalımmı (Aanhaber Bülteni : Reha MUHTAR

--Kader Kıymet Bilmiyor?...

1994'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Ayağını Kaybeden Hitmolee Askere Gitmek İstedi! Fakat Komutan Titiz Machop Gözleri nekadar taş dolsada "ne mutlu poketurk'um diyene" diyerek haykırdı. taksim meydanını dolduran pokehalk polis gelene kadar machop'u sakinleştirmeye çalıştır, şansa bak desemde yeridir canlı bomba miyav bonbayı patlattı halkın içinde olan hitmonleee komutanı kormuak ve halkı korrumak için bobnbanın üzeirne yattı hitmonlle ödlü ...

Sonuç : Sonuçta Türk Ne Olursa!

NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE

--------------------------------Sizden gelen Sözler------------------------------------------------------
    ank_yer_6:Pokemon bir sudur, iç iç kudur.
    Bana pokini söyle, sana kim olduğunu söyliyim.

N!ghTM@sTeR:Butterfree gibi uçar ,Beedril gibi sokarım

----------------------------------------Duyurular--------------------------------------------------------------------

1.WNP( The Newspaper Pokémon) Eleman alım larına başlamıştır.İsteyen ler bana pm den msn leri ile birlikte bir mesaj atarsa sevinirim

2.Değerli okuyucularımız isteyen herkeze ilk sayımız şerefine Gba pokemon fire - red ve hilelerini pm den yollamaya karar verdi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Editör,Yapımcı,Gazete Sahibi:Chaqi(Numan )
    İkinci Editör:_MérT_(M.Mert.)
    Destekçi:Feryaz
    Destekçi:ank_yer_6
    Destekçi:bogachan.1996
    Destekçi:N!ghTM@sTeR
    Destekçi:PhortakaL_

Bütün Destekçilere Teşekkür Ederiz

İkinci Sayı 23 Ocak Çarşamba Saat 09:00'da

İyi yada Kötü yarumlarınız için şimdiden size teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaqi -- 21 Ocak 2008; 20:09:25 >

• Eh...
  • Bunun Neresi Eh Süper
  • gğncel haber bölümü dışında 0
  • eh bide öbür üyelerde hikaye uydursa süper olur.
    mesela bi tane

Kadıköy sapığı Mewtwo dişi Charzard a taciz etmiş ti .bunu gören charzard ın abisi mewtwo ya kafayı gömdü.Mewtwo hastenelik, Charzard ise hapislik olmuştu.(3 sene 5 ay)
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ako
    Kadıköy sapığı Mewtwo dişi Charzard a taciz etmiş ti .bunu gören charzard ın abisi mewtwo ya kafayı gömdü.Mewtwo hastenelik, Charzard ise hapislik olmuştu.(3 sene 5 ay)

Kadıköy Yerine Cinnabar OlsaydıBuda Güzel Çok Yaratıcısın
  • Valla isteyen bana pm den msn ini atsın ben onuda editör yaparım.Bu arada mert adam eh diyosa ona göre eh tir zevkler ve renkler tartışılmaz.

Beğenmeseler bile bizim için eğlenceli bir mağcera oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaqi -- 19 Ocak 2008; 21:54:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Macera dan Öte Olur Bu Bayağı Bi Devam Eder.
  • Bu kdr mesaj gelirse devam etmez birinci sayıda kalır ama beyenilirse tabe neden olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

Valla isteyen bana pm den msn ini atsın ben onuda editör yaparım.Bu arada mert adam eh diyosa ona göre eh tir zevkler ve renkler tartışılmaz.

iyi mağcera di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

Valla isteyen bana pm den msn ini atsın ben onuda editör yaparım.Bu arada mert adam eh diyosa ona göre eh tir zevkler ve renkler tartışılmaz.

iyi mağcera di mi

Yazarken çok eğleniyorsun.En azından Büyümeden gaztecilik yapabilion

• Eğer Güzel Hikayeler Yazan Olursa PM den Bana Veya Chaqi Ye Ulaştırsın Beğenilirse Üst Mesajda Yer Alır.
  • süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Devam edin
  • eee nerde yorumlarınız.

hiç beyenen yoq mu yafff
  • elinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!Çağrı

elinize sağlık

Eyvallah Nihayet Birisi Düzgün Bi YorumYaptı.
  • çok güldüm ama yaa

nerden geldi aklınıza böle bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!Çağrı

çok güldüm ama yaa

nerden geldi aklınıza böle bişi

Saolsun Chaqi nin Aklına Geldi Benide Alet Etti.Ama Eğer Konu İlerlerse Süper Şeyler Yazarız.Ve Sizden Gelen Hikayeleride Dahil Ederiz
  • Bu gidişle ilerlemez bæ bu kdr kişi forumda iken hiç bir şey yazmıyolarsa geri gelmez bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.