Şimdi Ara

The New ipad 32GB, 64GB +4G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "eminsayin" nickli arkadaşa 2 adet getirilmiştir ve sorunsuz birşekilde teslim edilmiştir.
    Kendisi önce parayı havale yapmış ardından da ben kendisine ipadi kargo yaptım. Van-Bahçesaraya.
    Güveninden dolayı kendisine teşekkür ederim.

Arkadaslar merhaba,

Pazartesi aksami(30 nisan) amerikandan gelecek olan bir yakinim ile isteyene istedigi model ipad3u getirtebilirim.

16GB modeli getirtmeye gerek yok burda zaten daha ucuzunu bulma imkaniniz var.

ipad3 32gb wifi 1400TL
    ipad3 64gb wifi 1650TL
    4G li moddellerini bilmiyorum isterseniz onlar icin de fiyat alirim sikinti olmaz.

Almak isteyen arkadaslar bu islem icin 100TL kapora vermelidirler. Ciddi alici olan bir kimse zaten bunu kafasina takmaz. Kapora almak istememin sebebi kendimi guvene almak. Alicam diyim sonra vazgecen cok arkadas oluyor ne yazikki.
    Bu sekilde forundan bir arkada 1 adet 32GB siyah modelinden getirdim ve 1 adet de 25inde gelecek. Hatta kendisi VAN da ogretmen oldugu icin once istanbulda elden teslim aldiracakti bir arkadasina ama sonrasinda sagolsun karsilikli guven olusunca parayi havale yapti ben de ona ipadini kargoladim. 2. si de ayni sekilde oldu. Bu arkadasi referans olarak verebilirim size. Onun disinda yeteri kadar referansim oldugunu dusunuyorum. İncelemenizi tavsiye ederim. Uzun suredir bu forumdayim. Onun disinda amerikadaki yakinim konsoloslukta calismaktadir, gerek olursa onun da iletisim bilgilerini verebilirim.

Durum bu, dusunurseniz PM atabilirsiniz yada 08.30-21.00 arasi bana 0544 416 07 61 (hayri) numarali telefondan ulasabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutri -- 8 Mayıs 2012; 21:28:32 >

• Arkadaşa kefilim.Kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.İleride yine alışveriş yapacağız kendisinden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminsayin

Arkadaşa kefilim.Kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.İleride yine alışveriş yapacağız kendisinden..

Emin Hocam güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Güle güle kullanın cihazınızı.
    2. cihazı da bügün kargoluyorum inşallah.
  • Teşekkür ederim.Almayı düşünen arkadaşlar güvenle alışveriş yapabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    İphone 6s 32 GB Space Grey
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.