Şimdi Ara

The Lost Symbol (Kayip sembol) filmi ne zaman gelicek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dan Brown un romanlarinda uyarlanan serinin 3. Cu filmi. Ilki davinci sifresi 2006 da .. Ikincisi melekler ve seytanlar 2009 da geldi. Basrollerde tom hanks var. serisinin 3. Cu filmi kayip sembol 2012 de gelmesi gerekiyordu ama hala ortalarda yok. Arada bir cekilmeye baslandi diye hbaer cikiyor. Yapimciligi j ustlenmisler ama filmden hala haber yok. Filmi bekliyen baska film sever varmi. Yada durumdan haber olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitaplarını okudum ama hiçbir filmini izlemedim. Bu konuda da bilgim yok ama çıkacak olsa şimdiye en azından resmi bilgiler duyurulurdu diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Kitaplarını okudum ama hiçbir filmini izlemedim. Bu konuda da bilgim yok ama çıkacak olsa şimdiye en azından resmi bilgiler duyurulurdu diye düşünüyorum.

Bende dayanamayip 3. Romani alip okudum .. Ama pek sarmadi acikcasi filmden medet umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Krauss13.7

quote:

Kitaplarını okudum ama hiçbir filmini izlemedim. Bu konuda da bilgim yok ama çıkacak olsa şimdiye en azından resmi bilgiler duyurulurdu diye düşünüyorum.

Bende dayanamayip 3. Romani alip okudum .. Ama pek sarmadi acikcasi filmden medet umuyorum

Ben Dan Brown'ın bütün kitaplarını çok sürükleyici buluyorum beğenmemenize şaşırdım.

• merak ettim bak filmi ilk 2 filmi çok beyenmişdim 3. kısa sürede çıkar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

merak ettim bak filmi ilk 2 filmi çok beyenmişdim 3. kısa sürede çıkar umarım

3. Film olmadan 4. Cusunun haberi var.http://www.telegraph.co.uk/culture/books/booknews/10185331/Dan-Browns-Inferno-Tom-Hanks-to-return-in-2015-film.html

• quote:

quote:

quote:

Ben Dan Brown'ın bütün kitaplarını çok sürükleyici buluyorum beğenmemenize şaşırdım.

Inferno yu da okudunuz mu ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Inferno yu da okudunuz mu ??

Evet, hepsini okudum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

merak ettim bak filmi ilk 2 filmi çok beyenmişdim 3. kısa sürede çıkar umarım

3. Film olmadan 4. Cusunun haberi var.http://www.telegraph.co.uk/culture/books/booknews/10185331/Dan-Browns-Inferno-Tom-Hanks-to-return-in-2015-film.html

Kitap olarak bence cehennem daha iyiydi kayıp sembolden

• Naples N kullanıcısına yanıt
    Zaten 3. Cutu esk gecmis diye not dusmusler. pek fil yapicak kadar konu bulamamislar. Sikilmakta biraz haklilik payim varmis demekki

• cehennem çekilecekmiş..daha iyi..kayıp sembolü de akıcı yazmıştı ama sıradan geldi bana olaylar.

cehennem de eh işte.sonları güzeldi yani herifin planı bence güzel plandı,mantıklıydı.

okumadan tıklama;

başbakan da çıksın hala 3 çocuk desin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.