Şimdi Ara

The Lord of the Rings MMO [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Lord of the Rings MMO [PS4 ANA KONU]


    -

    Amazon Game Studios, The Lord of the Rings evrenini temel alacak oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunu konsollar ve PC için duyurdu. Oyunun başlığı ve çıkış tarihi açıklanmadı.

    Amazon Game Studios'tan oyun hakkında ilk detaylar:

    Yüzüklerin Efendisi edebiyat üçlemesinde tasvir edilen Orta Dünya'da geçecek oyun J. R. R. Tolkien'in geniş dünyasını keşfetmek için hayranlara yeni, etkileyici bir oyun deneyimi sunacak.

    Amazon Game Studios ile Leyou oyunun geliştirmesini ortaklaşa üstlenecek ve Amazon Game Studios Çin hariç oyunun dünya genelindeki pazarlamasını ve yayıncılığını üstlenecek. Bu işbirliği Amazon'un oyun teknolojisini ve yetenekli MMO geliştiricilerini, Leyou'nun oynaması ücretsiz oyun tasarlama ve canlı oyun servislerini yönetme uzmanlığını bir araya getirecek.

    Amazon Game Studios ekibi, dünyanın en popüler MMO oyunlarından bazılarının yaratılmasına yardımcı olan deneyimli geliştiricilerden oluşuyor. Amazon Game Studios ayrıca alternatif bir 17. yüzyıl dünyasında geçen sandbox MMO oyunu New World üzerinde de çalışıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amazon_Game_Studios_Oynamasi_Ucretsiz_The_Lord_of_the_Rings_MMO_Oyunu_Duyurdu-94886.htm

    -

    Çıkış Tarihi: TBA
    Tür: Role-Playing, Massively Multiplayer, MMORPG
    Dağıtıcı: Amazon Game Studios
    Geliştirici: Middle-earth Enterprises

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/269123-the-lord-of-the-rings
    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-lord-of-the-rings







  • Keşke BFME gibi bir strateji oyunu gelse. Tabii konsol da oynanır mı o var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türü öldürme noktasına getiren F2P furyası zaten, PC, mobil her yerde yüzlerce ücretsiz mmorpg var, kötü bir tercih olmuş. P2P büyük bir risk ama en azından B2P olmalıydı, bu sayede içerik, oyuncu kalitesi gibi konularda da bir tık daha iyi imkanlar sunabilirdi ama şu hali ile umut vermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.