Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Long Dark -- Sandbox Alpha Updated to v.386 -- "Resolute Outfitter"

http://steamcommunity.com/games/305620/announcements/detail/261604288219886996
  • Yeni güncelleme ile birlikte yeni bir hastalık türü eklenmiş.
    Kıyafetlere donma sistemi gelmiş. Donan kıyafetler sebebi ile donuk ısırığı, yarığı denilen bir hastalık oluşuyor. Sanırım tedavisi yok. Krem gibi bir yeni sağlık ekipmanı eklenir yakında.
  • Bayadır güncelleme gelmiyordu diye ağlayacakken yeni güncelleme iyi oldu. Genede çok yavaş ilerliyor oyun... (diğer erken erişimlerde böyle hep)
  • Hinterland ne yapıyor anlamış değilim ,

Bütün takım hikaye moduna kasıyor ,çalışıyor diyorlar fakat dün gelen 937 mb lık güncelleme ile :

-Kıyafet için ayrı bir sekme/panel eklenmiş
    -Soğuk ısırması var
    -Kıyafetler soğukta donuyor ve yok oluyor
    -Oyun grafik motoru daha hızlı çalışıyor.

Güncellemenin olayı bu kadar , adam (hinterland müdürü) güncelleme hakkında bahsettiği ise Hikaye Moduna yoğunlaştık ,herkes buna çalışıyor ,hatta takımın 3 te 1 i aynı şehirde yaşamalarına rağmen biri metrobüsle diğeri arabayla geliyor senkronize olamıyorlar vs.r kısaca hikaye anlatıyor ama ortada bir şey yok...
    Bu arada görüp görebileceğimiz oyun dinamiği de bu kadar haberiniz olsun...

oyun çok güzel de , be kardeşim ta kaç yıldır geliştiriyorsun yapa yapa atkı bere görseli mi ekleyebildin??
    Yapımcı belli ki , long dark diye bir proje başlatalım emekli olana kadar geliştirip ekmeğini yeriz sonra herkese selam olsun der gibi...

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Bana böyle olması daha güzel geliyor, oyun şu haliyle hatasız güzel bir oyun yani direk böyle satsalardı yine belirli bir kitlesi olur diye düşünüyorum. Oyuna sık sık güncelleme geliyor ve geliştiriyorlar, son derece gerçekçi bir oyun açıkçası benim hikaye modundan çok bir beklentim yok sonuçta rpg değil, oyunu bu yönde geliştirip daha gerçekçi bir hayatta kalma oyunu yaparlarsa daha mutlu olurum he birde gelmez ama bu oyunun farklı coğrafi bölgelerde geçen DLC mi artık neyse yaparlarsa Bear Gryless gibi dolanırsak çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Bana böyle olması daha güzel geliyor, oyun şu haliyle hatasız güzel bir oyun yani direk böyle satsalardı yine belirli bir kitlesi olur diye düşünüyorum. Oyuna sık sık güncelleme geliyor ve geliştiriyorlar, son derece gerçekçi bir oyun açıkçası benim hikaye modundan çok bir beklentim yok sonuçta rpg değil, oyunu bu yönde geliştirip daha gerçekçi bir hayatta kalma oyunu yaparlarsa daha mutlu olurum he birde gelmez ama bu oyunun farklı coğrafi bölgelerde geçen DLC mi artık neyse yaparlarsa Bear Gryless gibi dolanırsak çok güzel olur

Hocam ben de aynı fikirleri taşıyorum ,

Şu haliyle bile tam bir drama yaşattırıyor, misal tam takır avcı kulübesine çöreklendim , kendime göre ekosistem kurdum, geçinecek zımbırtıları da yığdım lakin mesela uyanınca bugün bir şey yapmayacağım diyorum bön bön bakıyorum kulübeye 9 saat nasıl geçecek ?
    Kitap ,dergi,internet bir şey olsa kulübede vs.r , hele de yalnızlık !!! Hayvan yetiştirme falan olsa , tavşana bile razıyım ,atıl kurt falan , bitki bile olur nitekim...

Ben oyundan çok memnunum hocam ,ama işte daha fazlasını istemek de değil de , temel dinamikler daha da gelişse daha iyi olur , mesela zıplama ,oturma ,tırmanma gibi fonksiyon davranışlar vs.r

Oyunun hikaye modunda (geliştiricinin dediğine göre) sırf kendi hayatımızı değil diğer karakterlerinde hayatlarını etkileyecek şeyler olacakmış ,kararlar onların da hayatta kalma ya da ölmelerine etki edecekmiş...

Tom Hanks'in bir filmi vardı adaya düşüyor , aha onun gibi bir modda olsa ...neyse fazla uzatmayayım...
    İyi forumlar .

• ben yokken evde bişeyler olmuşThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

birde bu soğuk ısırmasından kurtulamadım nerdeyse sobaya sarılıp yatıcam hala geçmedi

• Yeni eklenen "bataklık" haritasını kaba taslak çıkardım. Yol bulamayıp kaybolanlar yararlansın :)

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
    Dostum aşırı et yemekten ötürü oluşan bağırsak parazitinden nasıl korunuyorsunuz? 25-30. günlerde artık yiyecek konserve ya da başka bir şey kalmıyor. Sadece et ile beslenmem gerekiyor ama bu kez de taze et yememe rağmen bağırsak parazitine yakalanıyorum. 10 gün et yemememek ve ilaç kullanmak gerekiyor.
  • havai fişek fabrikası müthiş patladı
    https://www.youtube.com/watch?v=u6BhR89Q-OU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

Dostum aşırı et yemekten ötürü oluşan bağırsak parazitinden nasıl korunuyorsunuz? 25-30. günlerde artık yiyecek konserve ya da başka bir şey kalmıyor. Sadece et ile beslenmem gerekiyor ama bu kez de taze et yememe rağmen bağırsak parazitine yakalanıyorum. 10 gün et yemememek ve ilaç kullanmak gerekiyor.

Etleri pişirdiğini varsayıyorum ;

-antibiyotik kullan
    -Kesik ağaçların gövdelerinde Reishi mantarı var ,onları topla pişir ve iç.
    -Balık tut ara ara
    Bir de tek öğün takıl ,ben gündüzleri su içiyorum ,sabah uyanınca yemek yiyorum ertesi güne kadar idare ediyorum.
    100 saat oyun süresi oldu, tüm haritaların her birini %80 ezberledim buna rağmen mütacavızda 1 4 günden fazla hayatta kalamıyorum. Yok mu bunun bir taktiği :) Sanırım bu mütecavızda hayatta kalmak için şans faktörü gerek. Açtığım onca kutu, kasa, çekmece hep boş çıkıyor.
  • Beyler acil 3 gönüllü yoldaşa ihtiyacım var. Silah, gıda ve teçhizatlar benden.

Not: Sadece 22 oyun günü ve 2 harita içerir.
  • quote:

Beyler acil 3 gönüllü yoldaşa ihtiyacım var. Silah, gıda ve teçhizatlar benden.

Not: Sadece 22 oyun günü ve 2 harita içerir.

Köy evlerine dönmüş, orada ölüm yok sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tastarakay kullanıcısına yanıt
    gizli sığınakları mı patlattın? 4 silah ve mermisi diğer haritalarda bulunur insan taşırken üşenir, ağırlık olmasın diye 2. silahı almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

gizli sığınakları mı patlattın? 4 silah ve mermisi diğer haritalarda bulunur insan taşırken üşenir, ağırlık olmasın diye 2. silahı almıyorum

1 tane sığınak patlattım o da gizemli gölde bulunan, 2 adet silah buldum orada.. Bataklıkta sığınak var mı bilmiyorum ama ben bulamadım. Tüm silahlar gizemli gölden çıktı. Bir ara yollukları toplayıp diğer haritalardan da silahları toplamaya çalışacağım.

Zorluk seviyesi Stalker

@Maggese

Orası belli olmaz reis stalker modda oynuyorum bayağı zorlamaya başladı. Devamlı bağırsak paraziti geçirip duruyorum. Reisi mantarları da bitti daha ormanda mantar da bulamıyorum :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

1 tane sığınak patlattım o da gizemli gölde bulunan, 2 adet silah buldum orada.. Bataklıkta sığınak var mı bilmiyorum ama ben bulamadım. Tüm silahlar gizemli gölden çıktı. Bir ara yollukları toplayıp diğer haritalardan da silahları toplamaya çalışacağım.

Zorluk seviyesi Stalker

@Maggese

Orası belli olmaz reis stalker modda oynuyorum bayağı zorlamaya başladı. Devamlı bağırsak paraziti geçirip duruyorum. Reisi mantarları da bitti daha ormanda mantar da bulamıyorum :/

Benim 15. günde falan sanırım canım sıkıldı intihar ettim en kolay modda, ilk bölgeyi büyük ölçüde ezberledim ama hala kayboluyorum Tüfek aldım ava çıktım geyikler kaçışıyor benden

• İlk başladığımda kolay modda başlamıştım. 7. günde intihar ettim bende :D Normal bile sarmıyor bir süre sonra. Normal modda en fazla 60 gün oynarsın sonra o da sıkar. Oyunun tadını stalker modda almaya başladım. Tavsiye ederim.
  • quote:

İlk başladığımda kolay modda başlamıştım. 7. günde intihar ettim bende :D Normal bile sarmıyor bir süre sonra. Normal modda en fazla 60 gün oynarsın sonra o da sıkar. Oyunun tadını stalker modda almaya başladım. Tavsiye ederim.

Bugün tekrar başlayacağım normal modda, diğer seviyeler beni zorlar, stres atalım derken stres olup çıkmayayım oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 23 Aralık 2016; 13:58:17 >
  • Oyuna normal modda başlayın kolayı seçmeyin sıkılırsınız, normal modda 1 ay yaşarsanız intihar edin sonra zor modda tekrar başlayın, çantanızda et varsa etin kokusuna kurtlar geliyor.

Oyun bir süre sonra sıkıyor 2 ay oynamadım şimdi tekrat başlayacağım, hep oynancak bir oyun değil, atmosfer ve sesler harika oynarken üşüme geliyor.

Yeni harita gelmiş galiba açıp bakayım canım çekti.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.