Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu Subscribe ettiğim hale türkçe olmadı.Language bolumunda Türkçe yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Oyunu Subscribe ettiğim hale türkçe olmadı.Language bolumunda Türkçe yok malesef

Oyunu kapatıp tekrar açın türkçe dil seçeneği menüye gelmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkhell

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Oyunu Subscribe ettiğim hale türkçe olmadı.Language bolumunda Türkçe yok malesef

Oyunu kapatıp tekrar açın türkçe dil seçeneği menüye gelmesi gerekir.

İşyerindeyim eve geçeyim pcyi restart edip deneyecem
  • Oynayan arkadaşlara bir iki tavsiye vereyim ingilizce bilen arkadaşlar için steam'de çok güzel rehberler var bende göz gezdirdim pek anlamasam da

1-Sürekli etrafı kollayın kurtlara karşı sabırlı olduktan sonra gerisi çocuk oyuncağı çantanızın dolu olması küçük bir tepenin ardından iki kurdun çıkmayacağı anlamına gelmez.
    2-Belki kullanmak istemeyebilirsiniz ama harita kullanın bence
    3-Yön bulmak için güneşi kullanabilirsiniz
    4-Evden erken çıkmayın hava 8.30 9 gibi kararıyor.
    5-Geyikleri uzaktan vurmak biraz zor gibi geyikleri kovalayıp kurtlara yem edin sonra yaklaşın tek atışta 14kg et
    6-Raw için wolf magnet demişti biri uzun mesafelerde et taşırken dikkat edin
    7-Bence bu göz ardı edilmemesi gereken bir şey çantanız 15 kiloyu aşmasın daha az kalori harcarsanız + daha çok loot fırsatınız olur gittiğiniz yerde yorulmaya başlarsanız daha fazla süre koşabilirsiniz.
    8-Tüfek hep sizde olsun ve elinizde dursun atışa her zaman hazır olun
    9-Elbiseler kurtlarla kapışırken etkili oluyor ilk haritada hydro dam gitmek için acele etmeyin alt kattan geldiği merdivene storm lantern koyulup gözlenebilir 1 hafta sonra falan hydro dam uygun.
    10-Aradığınız bir yeri storm lantern kullanarak arayın yatakların altına bakın yerlere bakın kapıdan çıktığınızda bir daha oraya uğramayacağınızı bilin.
    11-Yüksek yerler kullanılabilir görüş ve kurtlar için bir yolda ilerlerken
    12-Flare'i kurdun önüne atarsanız kaçıyor kaçmama ihtimali var mı bilmiyorum.
    13-Elbiseleriniz rüzgarda daha hızlı aşınır.
    14-Bir de aklıma geldi bilerek aç kalıp kondüsyondan feragat edilebilir yatağa girene kadar %60 kaybetsek bayya gıdadan tasarruf ederiz leaderboard için kullanılabilir.

Ama şu üçüyle uzun süre hayatta kalınabilir.

1-Etrafı sürekli kollamak
    2-Plan sahibi olmak
    3-Güvenli hissetmemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavian -- 23 Mart 2015; 18:46:47 >

• Hocam 12 numara için bilgilendirme ekleyeyim son güncellemeden sonra oynamadım ama ondan evvel flare i atınca kaçmayan kurt la karşılaştım birkaç sefer.
  • Son güncelleme ile bende kaçmadı.
  • Stalker seviyesinde oyuna yeniden başladım hani derler ya dakika bir gol bir tüfeği buldum 6 adet de mermim var geyiği kurt a doğru kovaladım kurt geyiği avladı bende tek bir mermi ile kurt u avladım bir taşla 2 kuş 13 kg et aldım ilk gün çok güzel geçti maceraya devam
  • Arkadaşlar en anlaşılır harita hangisi?
  • quote:

Stalker seviyesinde oyuna yeniden başladım hani derler ya dakika bir gol bir tüfeği buldum 6 adet de mermim var geyiği kurt a doğru kovaladım kurt geyiği avladı bende tek bir mermi ile kurt u avladım bir taşla 2 kuş 13 kg et aldım ilk gün çok güzel geçti maceraya devam

İki haftadır hayattayım daha bulamadım. Şansa bak arkadaş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

quote:

Stalker seviyesinde oyuna yeniden başladım hani derler ya dakika bir gol bir tüfeği buldum 6 adet de mermim var geyiği kurt a doğru kovaladım kurt geyiği avladı bende tek bir mermi ile kurt u avladım bir taşla 2 kuş 13 kg et aldım ilk gün çok güzel geçti maceraya devam

İki haftadır hayattayım daha bulamadım. Şansa bak arkadaş !

önceki oyunda bende 17. günde bulmuştum tüfeği moral bozma

• 566.2 mb güncelleme geldi fakat içeriğini bilmiyorum.
  • beyler f8 ile aldığım ekran görüntülerinin boyutu 7680 × 4320 ebatlarında. bu da yaklaşık 34 megapixellik bir görüntü. oyunda 4k desteği falan mı var yoksa.
  • We fixed a few bugs introduced in today's v.212 update. Thanks for helping us find them!

HOTFIX TO v.213 -- Changlist

* Increased streaming audio buffer to fix issue with audio sometimes cutting out
    * Fixed crash issue that could occur when using containers
    * Fixed issue where certain interiors could reset loot when being loaded from previous save games
    * Fixed issue with some containers having their doors or lids shifted from previous save games

NEW! The Long Dark Sandbox Update #35 to v.212 Now Live!
    Community Announcements - Hinterland_Studio
    Hello,

We're happy to share the 35th update to The Long Dark's Sandbox, bringing the game version to v.212. Changelist below.

*** We have confirmed that save games from the previous version should work fine with this update.

CHANGELIST FOR THE LONG DARK SANDBOX UPDATE #35 to v.212

MAJOR IMPROVEMENTS

* Expanded "transition zones" between Mystery Lake and Coastal Highway, and Coastal Highway and Pleasant Valley.
    * Updated Wolf stalking behaviours, animation, and vocalizations to improve player's ability to gauge intentions and specific location. This should make Wolves easier to avoid.
    * Modified audible "cone" to help highlight wildlife vocalizations and increase the player's ability to extract usable gameplay information from the audio environment.
    * (VOYAGEUR ONLY) Hostile Wildlife now only spawns between 18-36 hours after game start.
    * Expanded Cave and Radio Tower Hut interiors.
    * Added 9 new Achievements.
    * Updated Crafting, Firestarting, Feed Fire, Foraging, and Container UIs to match the revised style and improved functionality.
    * General content optimizations in Pleasant Valley to improve performance.
    * (EXPERIMENTAL) Removed precise clock; all game times now expressed in terms of hours of daylight or remaining night.
    * Modified wildlife spawn times. It is now possible to temporarily depopulate an area of wildlife if they are hunted/harvested too aggressively. This also applies to Wolves.

MINOR IMPROVEMENTS

* Added short progress bar to plant Harvesting.
    * Rebalanced Food Poisoning to re-introduce it as a credible risk.
    * Rebalanced fire heat radius and fuel type efficiency to make outdoor fires more useful.
    * Rebalanced Cooked Fish to retain more of Raw Fish's Caloric value.
    * Improved performance of Save system.
    * Feeding wildlife will no longer attack non-aggressive targets.
    * Updated sound effects for various inventory items.
    * New ambient music for Pleasant Valley.
    * Added new Bear "smelling" and "standing" animations.
    * Improved Wolf "turning" animations, to remove sidestepping.
    * Wildlife will only attack you when sleeping if wildlife is spawned and in the area.
    * Properly simulate corpse decimation due to feeding when in unloaded scene.
    * Rabbit Pelt is now used to repair Rabbitskin Mitts (instead of Leather).
    * Wolfskin Pelt is now used to repair the Wolfskin Coat (instead of Leather).
    * Wolves and Bears will stop attacking when the player falls through the ice.
    * Added Truck and Tractor assets.
    * Resized several items that were too large relative to game camera.

BUGS FIXED

* Fixed wildlife respawning issues that could cause permanent depopulation in an area.
    * Fixed issues with corpses disappearing on steep slopes after loading a save game.
    * Fixed issues with corpses sometimes standing or floating.
    * Fixed issue with player health being reset to 100% if loading a save after a Bear attack.
    * Fixed exploit of getting full fatigue benefit from a partial cup of coffee.
    * Fixed bug that caused the rifle to sometimes unequip after loading a game.
    * Fixed issue with Wolves investigating the location of dropped food after the player picked it back up.
    * Fixed UI getting cut off at low aspect ratios.
    * Fixed collision issue on bridge in Pleasant Valley that could cause fatal falls.
    * Fixed issue where mouse cursor would centre itself after using food/drink/first aid from Inventory.
    * Fixed buried stove near Trailers in Mystery Lake.
    * Fixed some localization/text errors.

### END OF CHANGELIST ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 1 Nisan 2015; 11:11:40 >

• 165.00 mb. daha güncelleme geldi.
  • Türkçeye çevirebilecek birisi varsa çok makbule geçer :)
  • HOTFIX! The Long Dark Sandbox Updated to v.214

THE LONG DARK SANDBOX v.214 CHANGELIST

* Fixed container UI crash
    * Fixed issue that caused profile settings to be reset when using non-English languages
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

hocam hiçbir yerde su akmıyor, o alabildiğin su tuvaletin yani klozetin haznesinde bulunan su. sular tamamen kesik yani.

Hocam türkçe çeviri güncellenecek mi acaba? Son yamadan sonra değişen epey birşey var çoğu yer İngilizce olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

hocam hiçbir yerde su akmıyor, o alabildiğin su tuvaletin yani klozetin haznesinde bulunan su. sular tamamen kesik yani.

Hocam türkçe çeviri güncellenecek mi acaba? Son yamadan sonra değişen epey birşey var çoğu yer İngilizce olmuş.

bugün baktım sadece 20-30 tane çevirilecek şey var. o kadar büyük sorun yaşatacağını zannetmiyorum. yarına halledebilirsem hallederim.
  • Yine bir fix güncellemesi geldi verdiğim 15 lira kuruşuna kadar helal olsun.

Oyunda saçma bulduğum tek bir şey var o da gece odun aramak, -30 derecede gaz lambasının yetmeyeceği zifiri karanlıkta vahşi doğada odun nasıl arıyoruz? bence o seçenek geceleri kapalı olmalı.
  • Arkadaşlar Türkçe çeviri hangi program ile yapılıyor bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.