Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oylamaya katılırsanız sevinirim. diğer seçeneğini seçenler mesajı alıntılayıp önerisini sunabilir yahut özel mesaj atarak iletişime geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

http://strawpoll.me/3695357

oylamaya katılırsanız sevinirim. diğer seçeneğini seçenler mesajı alıntılayıp önerisini sunabilir yahut özel mesaj atarak iletişime geçebilir.

uyku tulumu nasıl olur.bu kampçıların kullandığı tarz öyle birşeydi sanırım.
  • 10 lira günlük sigara paketini veren adamlar, bir oyuna 15 lira vermekten acizler. Birde korsan kullanmalarına oyunun dilini bahane ediyorlar. Hep zaten bir bahane var. Farkında değiller ancak bu bahaneler de çok saçma oluyor. Dilinin ingilizce olması, oyunun korsan kullanılmasını meşrulaştırmaz. Sanki bir Türk oyun çıkartsa onun parasını verecekler. Android'te 2 liralık oyunu korsandan oynayanlar var. Buna Türk geliştiricilerin oyunları da dahil.

Ayrıca yine farkında değiller. Tr'de Steam artık yaygınlaşmaya, kullanıcı ve müşteri sayısını her geçen gün arttırmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2015 korsan indirmemi kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Matakakula

Yıl 2015 korsan indirmemi kaldı

Asıl korsan şimdilerde arttı. Eskiden kotalı internet yüzünden doğru düzgün oyun uygulama mı indiriyordu insanlar. Gidip cd li oyun alınıyordu. Şimdi asıl torrent 3 e 5e katlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Orijinalden alıntı: Matakakula

Yıl 2015 korsan indirmemi kaldı

Asıl korsan şimdilerde arttı. Eskiden kotalı internet yüzünden doğru düzgün oyun uygulama mı indiriyordu insanlar. Gidip cd li oyun alınıyordu. Şimdi asıl torrent 3 e 5e katlandı.

Korsan cd'li oyun diyecektin sanırım. Korsan film ve oyun cdsi dükkanları, işportacısı bile vardı. Şimdilerde simitçilerin ve pilavcıların durduğu köprü başlarında cd'ci vardı. 2 liraya film, 5 liraya oyun alınıyordu.
  • Orijinal destek devam kimsenin hakkını yemeyelim.

• indirimli almak isteyen arkadaşlara duyrulur
  • Cuma gününe kadar %40 indirim ile oyun 18,60tl, enpara kullanyorsanız 9.30tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Cuma gününe kadar %40 indirim ile oyun 18,60tl, enpara kullanyorsanız 9.30tl.

Bu enpara olayı nedir? Herkesin ağzında enpara ile oyunları ucuza getirme lafları dolanıp duruyor. Ne demek oluyor tam olarak. Biraz açar mısın.
  • Alışveriş yaptığınız tutarın %50'sini hesabınıza iade ediyor, işlem başına 50tl yılda 300tl iade limitiniz var.

http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Cuma gününe kadar %40 indirim ile oyun 18,60tl, enpara kullanyorsanız 9.30tl.

artıkın bu indirimleride kaçırıp bu güzelim oyunu almıyorsanız kimse korsandan bahsetmesin.ayıp olur artık :)
  • 2 gündür oynuyorum oyunu, alphada olmasına rağmen gerçekten kaliteli bir oyun yapmışlar, soğuğu hissettiriyor gerçekten. Bugun satın alacam büyük ihtimalle. Merak ettiğim bir şey var, lootlar hep aynı mı yoksa yeni oyuna başladığımızda rastgele mi koyuluyor?

Bir de ben biraz lost havası sezdim oyunda. Gizemli birşeyler olduğu kesin, her yerde cesetler var, uçağımızdan iz yok, tren rayları sanki 100 yıldır kullanılmıyormuş gibi kırık dökük falan filan.
  • lorddincer kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakasız ama trakyalı mısınız?
  • türkçe desteği var diye aldım şuan yüklüyorum steamde herkes iyi oy vermiş baya iyi herhalde bir forest faciası daha kaldıramam
  • adnalıyım kardes konuyu takip etmiyorsun heralde üst kısımlarda baya bir korsan muhabetti gectide ondan dedim.
  • Kısmet olursa cumaya kadar ben de orjinalini almış olacagım bu indirimde kaçırmamak lazım.
  • lorddincer kullanıcısına yanıt
    artık yerine artıkın yazanlar/diyenler genelde trakyalı oluyorlar ondan sormuştum.
  • oyunu aldım abone olma mevzusu falan ne ya?Nerden abone olup türkçe yama indiricem?
  • ipin ucuna kancayı taktım ama nasıl balık tutacağım göle gittim her yer buz kırmak mı lazım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.