Şimdi Ara

the legend of zelda phantom hourglass (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar aranızda ankarada oturan varsa oyunu nerden aldığını söyleyebilir mi?ACİL
  • Ben, almadım şahsen xD
  • Arkadaşlar tekrar takıldım zeldada gemiye top taktırdıktan sonra kayaları kırıp diger bölgeye geçtigimde sis den dolayı belirli bir bölgeyi geçemyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecekmisiniz?
  • Sol taraftaki adalari iyice gez, onlardan birinde sisten gecmen icin gereken bilgi war..
  • İngilizcem fazla iyi degil bana nasıl yapcagımı söylermisiniz???
  • İlk olarak küreği almalısın dostum.Adaları iyi gez.Neyse sisli yoldan geçmek istiyorsan Stylus ile şu yolu izle:

the legend of zelda phantom hourglass
  • teşekkür ederim
  • Arkadaşlar tekrar takıldım(bu gidişle size sora sora bitircem)ikinci deniz haritadaki yere geçtim haritadaki adalarıda keşfettim ama asıl amacım olan yere bir türlü geçemedim ne yapmam gerekiyor elimde kürek var
  • Yalnız maşşallah castlevania,peach,LoZ
    kaç oyun oynuyorsun aynı anda Ben uzun soluklu oyunlardan birini bitirmeden diğerine geçmiyorum.

Neyse, bu bahsettiğin "ikinci deniz harita" dediğin hangi harita, northwestern mi? En son ne yaptın?

Birde şu war, takıldığın zaman ilk haritada ki falcı kadının yanına gidersen, o sana ne yapman gerektiğini her zaman söylüyor..
  • Tam anlamadım, daha net belirtirsen yardımcı olabilirsiz. Eğer Isle of Gust'ta takıldıysan, rüzgarın geldiği yöne koşacaksın. Bu sayade daha uzağa atlayabiliyorsun. Daha sonra windmill'lere üflemen gerekiyor, dönmelerini sağlamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teper4y -- 16 Şubat 2008; 16:05:15 >
  • Teşekkür ederim(bu arada oyun konusunda 3 degil 6 tür oyun oynuyorum ps2 im bozulunca sadece konsol olarak ds lite var ondan bütün hıncımı ds den alıyorum)
  • Arkadaşlar oyunun ilk yerlerinde 2. adada bir kadını kurtardım Fortune Teller hakkında konuştu.Sonra Fire Temple'a git dedi gidiyorum.Volkandan kayalar düşüyor falan.Ama kapı açılmıyor.:S
  • kapının yanında iki tane mum gibi alev olması gerekiyo (öyle hatırlıyorum) üfle onları sönsün
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.