Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
48
Favori
231.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj yer yer Spoiler içermektedir ancak geneli spoiler tadında olmadığı için spoile butonu koymuyorum .

Avatarı eskiden izleme sebebim bu türk böyle ruhlu işlere falan çok yatkın olmam hayalgücü konusunda kendimi kısıtlandırmamam olmuştu . Korra serisinide izledim ama eski serideki etki olmadı bende . Yani Aang in hikayesi bir ayrıydı ayrıca Aang hakkında bilinmeyen bir çok şey var . Bunu kapamak için iyi hoş çizgi roman çıkarıyosun ama biz bulamıyoruz . The promise den başlayıp The Rift e kadar okumak isterim mesela . Ama ne o kadar müthiş ingilizcem var nede piayasada var bu meret . Korra serisini yine izleyeceğim 3. kitapta değişimler olacaktır ama nick her sezonun son bölümlerinde yaptığı gibi beklenmeyen bişey yapacaktır bence raava eski yaşantılarına dönecek korra wandan itibaren herkesi hatırlayacak falan geçmişe dönülecek aang üstünde durulabilir işte benim gibi madurların ( ) dertlerine kısa bir çare bulabilirler ama bu çok ufak hatta imkansız gibi bişey yani TLA yayınlamak gibi olur o zaman herkes derki la olum sen bunu yayınladın ben rokuyuda istiyorum şunuda istiyorum falan uzun iş . Korra serisi yine kendini izletiyor ancak dediğim gibi o eski hava yok. Avatar çok güzel düşünülüş bir seri ancak ben içten içe farkediyorum izleme sebebim Aangin ailesi . Mesela Buminin Aang in heykelinin orda yaptığı " hava bükücü olamadım ama dünyayı kurtarmak için elimden geleni yaptım , umarım gururlusundur " kısmında duygulandım . Yine Tenzinin Aang ile yaptığı görüşmeler beni diziye çeken şey bu . Avatarın havasına bir kere girdim eski seriyi yeniden izliyorum şimdi ve görüyorum taze olarak harbiden eskisi daha iyi ilk eskisini izleyin :D
  • İlk sezonda Amon gibi ilginç bir karakteri yediler.
    2. sezonun Wan'ı konu alan bölümleri hariç alayı çöp. Final Jinora'nın Raava'yı geri getirmesi, Korra'nın Raava'sız savaşabilmesi ve önceki avatarlarla olan bağlantının kopması gerçekleşmemiş olsa epik olabilirdi. Ama içine edip bıraktılar.
    He bir de ağır ergen Korra var tabii, saçma sapan ilişkileriyle.
    Geldiğinde 3. sezona ciddi ciddi başlamamayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

İlk sezonda Amon gibi ilginç bir karakteri yediler.
    2. sezonun Wan'ı konu alan bölümleri hariç alayı çöp. Final Jinora'nın Raava'yı geri getirmesi, Korra'nın Raava'sız savaşabilmesi ve önceki avatarlarla olan bağlantının kopması gerçekleşmemiş olsa epik olabilirdi. Ama içine edip bıraktılar.
    He bir de ağır ergen Korra var tabii, saçma sapan ilişkileriyle.
    Geldiğinde 3. sezona ciddi ciddi başlamamayı düşünüyorum...

aang bir çocuktu..korra ise 16 yaşlarında ergen..kalkıp da bunları olgun kişiler gibi gösterirsen güzel olmaz...

ayrıca 3.sezon ne zaman başlayacak ? bıktım sürekli imdb ye bakmaktan
  • Anime - Manga bölümünün ortak yapımlar haricinde sadece uzakdoğu menşeili kurgulara dayalı olması sebebiyle konu Yabancı Diziler kısmına yönlendirilecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 3.sezon ne zaman kesin bir tarih var mı ?
  • Diziye daha yeni başladim 10. Bölümdeyim ama eski aang ruhu yok sanki dizide tla da ilk baslarda böyleydi zamanla düzelir herhalde
    Ama bir su bukucunun avatar hikayesi yerine bi ateş bükücü hiç fena olmazdı aamgden onceki avatar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezonu öyle böyle bitirmiştim ama ikinci sezonu yarıda bıraktım. çünkü hiç al benisi yok artık. 2. sezonu bir özet geçer 3. sezona bakarım olmadı daha izlemem. tonlarca güzel hikaye yapılabilirdi avatar evreninden ama neden böyle kötü bir iş çıkarttılar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

ilk sezonu öyle böyle bitirmiştim ama ikinci sezonu yarıda bıraktım. çünkü hiç al benisi yok artık. 2. sezonu bir özet geçer 3. sezona bakarım olmadı daha izlemem. tonlarca güzel hikaye yapılabilirdi avatar evreninden ama neden böyle kötü bir iş çıkarttılar anlamadım.

Wan'lı bölümü izlemediysen kesinlikle izle. Çölde bir vaha adeta. İkinci sezonu izlemesen de olur ama Wan'lı bölümleri izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

ilk sezonu öyle böyle bitirmiştim ama ikinci sezonu yarıda bıraktım. çünkü hiç al benisi yok artık. 2. sezonu bir özet geçer 3. sezona bakarım olmadı daha izlemem. tonlarca güzel hikaye yapılabilirdi avatar evreninden ama neden böyle kötü bir iş çıkarttılar anlamadım.

Wan'lı bölümü izlemediysen kesinlikle izle. Çölde bir vaha adeta. İkinci sezonu izlemesen de olur ama Wan'lı bölümleri izle.

kaçıncı bölümler oluyor onlar biliyor musun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

kaçıncı bölümler oluyor onlar biliyor musun?

Altı ve yedi olması lazım diye hatırlıyorum.
  • 3. sezon hakkında hala resmi bir tarih yok sanırım. Bu arada The Last Airbender zamanını Korra'ya bağlayan çizgi roman serisinin 3. bölümü "The Rift"in, ilk bölümü çıktı.

Buradan indirebilirsiniz;http://www.mediafire.com/download/uu9qy52rvlq6cdb/Avatar+The+Last+Airbender++The+Rift+B%C3%B6l%C3%BCm+1.rar

BirDiziHaber ve AvatarTurk'e teşekkür ederiz.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Halen resmi bir açıklama yok değil mi ?
  • Bekliyoruz...
  • Sonbaharda gelir yeni sezon.
  • ya beyler ben avatar serisini izlemek istiyorum ama ilk sezonu izlememiz mi gerekiyor ? ben ilk sezonda bir tane bölümde kalmıştım ama tam hatırlamıyorum bu yüzü yanık eleman kız kardeşiyle karşılaşıyordu sonra onun gemisiyle bir yere gidiyordu kaçıncı bölüm orası tam olarak
  • 3.sezon tarihi belli oldu mu söylentiler hangi tarihte çıkacak diyor??
  • En son bana yazdıracaklar:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar legend of korra da zuko yaşıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.