Şimdi Ara

The Legend Is Born: Ip Man (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alt yazı çıktı beyler ben 1 hafta önce izlemiştim filmi.
  • vision versiyonu için altyazı var ben de izleyeli oldu bi kaç gün , kalite olarak yip man 1 ve 2 filmlerinin biraz gerisinde olsa da yine aynı tadı vermeyi başardı film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 6 Eylül 2010; 11:57:19 >
  • Filmde Ip Man , Leung Bik'ten Wing Chun'un geliştirilebileceğini öğreniyor, ve Hi Kick falan atıyor filmde. Fakat bunları hiç yetişkin halinde görmedik, o dönerek sıra sıra dirsek darbelerini, hi kicklerini falan ne boksöre ne de Japon generale yaptı seride. İngilizce de konuşmuyordu Ip Man 1 ve 2'de, ama bunda "We call it , Wing Chun" falan diyor. Gerçi her ne kadar aksan zıçık olsa da Eğer bu filmi de seriyi çevirenler yaptıysa ciddi fail olmuş bu detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 6 Eylül 2010; 3:25:28 >
  • Filmin alt yazısı çıkalı oldu baya ama ben pek beğenmedim.
  • Bulaşmamak lazım.
  • İlk iki filmin kalitesinde olmayacağı belli izlemeyi düşünmüyorum.
  • Peki konusu nedir ıpmanın gençliğimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Bu film biyografi dışı bir sürü unsur kapsıyor. Zaten içine edilmiş, birkaç idare eder dövüş var, seriye gölge düşürüyor.. 1-2 süperdi ama bu berbat. İyi ki Donie oynamamış..

Neden aynı oyuncular, çünkü iyi dövüş bilen o kadar iyi oyuncular fazla yok. Bu yüzden hep aynı kişileri görüyoruz..

çin nüfusundamı :) parasızlıktan bence
  • İlk film kadar olmasa da, ikinci filmden iyi olduğu kesin. Tabii Ip Man filmiyle kalsaydı çok daha iyi olurdu, seriye gerek yoktu.
  • Ben iki tane izleidm , yenisi mi çıkmış . birinde çocukken veriliyo okula , ordan başka okula gidiyo . chinese pigs diyen elemanı pataklıyo , diğerinde de amerkalı boksörü pataklıyo .
  • Sen ilk filmi izlememişsin. Ip Man : The Legend is Born ve Ip Man 2'yi izlemişsin.

Ip Man filmini izlemeye bak, en iyisi odur serinin içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Sen ilk filmi izlememişsin. Ip Man : The Legend is Born ve Ip Man 2'yi izlemişsin.

evet ilkini izlememişim

indirdim ama , izlerim bugün ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Sen ilk filmi izlememişsin. Ip Man : The Legend is Born ve Ip Man 2'yi izlemişsin.

evet ilkini izlememişim

indirdim ama , izlerim bugün ...

izledim birinciyi. çok güzeldi ...
  • En çok ilk film seviliyor genelde. Diğerinin dram tarafı daha çok öne çıktı ama tabi ki o da mükemmeldi.
  • The.Legend.Is.Born.Ip.Man.2010.1080p.BluRay.x264-SSF
  • Seri devamı değil herhalde , yada seri film'i bilmiyorum ama yarına izlerim belki bide aynı adamların oynaması ilginc farklı karakterlerde sanırım yanlış anlamadım .
  • İlk 2 filmden bağımsız bu film.Ip Man'ın gençliğini anlatıyor
  • Bana sorarsanız yine güzel bir yapım çünkü gençliğinde öğrenmiş olduk ve cidden güzel konusu var.Ama İp man 1-2 deki oyuncuların bir kısmı burda olması cidden çok kötü olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.