Şimdi Ara

The Last of Us'ın Satış Tahmini (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    1 günde bitirdim.Güzel miydi güzeldi ama abartıldığı kadar yoktu.Param boşa gitti gibi hissediyorum işte bu yüzden bir türlü ps3 sevemedim.


    10 saat başından kalkmadan oynadığın halde nasıl boşa gitti hissettin anlamadım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • normaldir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Youtube üzerinden izledim.Tavsiyem kulaklığınızı takın,karanlık bir ortam sağlayın,son ses açın ve etrafta hiçbir ses olmasın.Bu koşullarda oyundan etkilenmemeniz düşük bir ihtimaldir.Ve altyazılı bir video bulun,diğer türlü konudan uzak kalabilirsiniz.
    (Bu arada sonda ne oldu anlamadım,sanırım New Jersey diyorlardı,bir çocuk varmış yakışıklı sixpackli tıpkı ben:D)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Git bi metro serisinden oyna arkadaşım ona göre konuş youtube üzerinden anlaşılamazmış oyun oyunun hikayesini anlamak için illa ki oynamak gerekmiyor dediğim gibi hikaye anlatımı çok güçlü bir oyun fakat böyle anlatımı güçlü bir oyun olsada hikayesi klişe olduğundan onun da bir önemi kalmıyor. Atmosferi güzel olan bir oyun onu oynamadan anlayamam ama şu ana kadar atmosferi en iyi olan oyun metrodur benim için. The Walking dead den alıntı var mesela Zombilerin değil de insanların daha tehlikeli olduğu bir dünyada yaşafığıklarını vurguluyor hadi onu da geçtim artık zombinin cıvığı çıktı yahu gerçi bir sürü Zombi oyunundan önce duyuruldu geliştirme sürecinde bir sürü Zombi oyunu çıkması onların şanszızlığı. Oyun da gizlenen bir sürü yeri geçebiliyorsunuz zaten hatta adam gitti feneri Zombilerin üstüne tuttu Zombilerin aldırış bile etmedi gerçi yemek yiyorlardı ondan da olabilir :-) benim en fazla kıldığı konu 10 puan alması. En fazla 8,5-9 puanlık oyun ki kötü bir puan değil bu yıl benim favorim Bioshock infinite tir. Hikayesi epey bir olağandışı ve güzel. Şimdi diyeceksiniz ki oyunda herşey hikaye değildir. Hadi oyunun diğer yönlerine bakınca bir atmosferi var o da 10 puanın hepsini alamaz zaten. Tabii sizin düşünsenize de saygım var isteyen istediğini oynayabilir. Bu da benim düşüncem.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baritoto

    Git bi metro serisinden oyna arkadaşım ona göre konuş youtube üzerinden anlaşılamazmış oyun oyunun hikayesini anlamak için illa ki oynamak gerekmiyor dediğim gibi hikaye anlatımı çok güçlü bir oyun fakat böyle anlatımı güçlü bir oyun olsada hikayesi klişe olduğundan onun da bir önemi kalmıyor. Atmosferi güzel olan bir oyun onu oynamadan anlayamam ama şu ana kadar atmosferi en iyi olan oyun metrodur benim için. The Walking dead den alıntı var mesela Zombilerin değil de insanların daha tehlikeli olduğu bir dünyada yaşafığıklarını vurguluyor hadi onu da geçtim artık zombinin cıvığı çıktı yahu gerçi bir sürü Zombi oyunundan önce duyuruldu geliştirme sürecinde bir sürü Zombi oyunu çıkması onların şanszızlığı. Oyun da gizlenen bir sürü yeri geçebiliyorsunuz zaten hatta adam gitti feneri Zombilerin üstüne tuttu Zombilerin aldırış bile etmedi gerçi yemek yiyorlardı ondan da olabilir :-) benim en fazla kıldığı konu 10 puan alması. En fazla 8,5-9 puanlık oyun ki kötü bir puan değil bu yıl benim favorim Bioshock infinite tir. Hikayesi epey bir olağandışı ve güzel. Şimdi diyeceksiniz ki oyunda herşey hikaye değildir. Hadi oyunun diğer yönlerine bakınca bir atmosferi var o da 10 puanın hepsini alamaz zaten. Tabii sizin düşünsenize de saygım var isteyen istediğini oynayabilir. Bu da benim düşüncem.


    feneri tuttu tepki vermediler diyorsunuz oyunu videodan izlerseniz böyle olur işte. o yaratıkların ışığa karşı tepkisi yok körler sadece sese duyarlılar

    saygılar.




  • Film yapacaklarmış yanlışlıkla oyun yapmışlar.. hikaye konsept oynun akışı oyun içi dialogların sadeliği.. harika PS3 tarihe gömülürken bu oyunla resmen jübile yapmış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.