|
The Last of Us dizisinde Joel ve Ellie karakterlerini oynayacak isimler resmi olarak açıklandı! (2. sayfa)

-
-
öncelikle evet sjw.
ondan sonra bu ülkede yaşayanlar türk ve müslüman demekte seni ırkçı ve dinci yapıyor, hadi bakalım...
-
-
Çok doğru bir cast seçimi.Dış görünüşe değil oyunculuklara ve yeteneklere göre bir tercih yapmış gibiler.Pedro Pascal sakal bırakınca Joel için çok uygun zaten...Bella Ramsey'i ise sırf yeşil gözlü olmadığı için kötü bir cast seçimi sananlar var.Ama oldukça iyi bir oyuncu...
-
Onlar ztn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuncu seçimleri fena değil. Ancak daha iyisi olabilirdi. Özellikle de Joel karakteri. Yine de Pedro Pascal çok da kötü bir seçenek değil, kötünün iyisi. İyi ki Joel'i canlandırması için Mahershala Ali'yi seçmek gibi bir aptallık örneği sergilememişler. Beyaz bir karakteri siyah birine canlandırtmak tek kelimeyle aptallıktır, ırkçılıksa da asıl bu ırkçılıktır. Bir karakter neyse oyuncu da ona uygun seçilmelidir. Politik doğrucu olunacak diye mallık yapılması gereksizdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Şubat 2021; 22:48:54 >
Narcos izleyen bu habere sevinir. Pedro Pascal gayet iyi bir seçim. -
Joel neyse de ellie hiç olmamış ya. Beklentim düştü baya.
-
Hayret tom holland a vermemişler başrolü neden acaba? !!!!
-
-
Seçimler çöp
kizi bi yerden cikaricam diodum got dan aklimda kalmis iyi secim
-
Pedro Pascal iyi oyuncu olabilir, son zamanların da yükselen yıldızlarından ama benim içimden geçen keşke farklı bir aktör olsaydı.
Kendisinin sesi ve aksanını zayıf buluyorum. Kızla alakalı bir şey diyemiyorum, onun da aksanında sıkıntı var. Bu ikisi de burnundan nefes alamayan
bireyler gibi konuşuyorlar.
-
Oyunu oynarken harika keyif almıştım,umarım dizisi de öyle olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X