Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the it crows u beğendiyseniz black books u öneririm ... o da ingiliz dizisi...
  • up
  • çıkış tarihi belli değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

çıkış tarihi belli değil mi ?

Henüz belli değil. Bu gidişle iptal olabilir.
  • nisan 2012 olabilirmiş yeni sezon kim beklicek o kadar ya bari bi kaç kere daha bitiriyim
  • Douglas
  • dizinin 5.sezonu olmayacakmış böyle diziler neden bitirilir ki...

http://www.digitalspy.co.uk/tv/news/a346811/the-it-crowd-creator-there-wont-be-a-fifth-series.html
  • Bu kadar güzel bir dizi bu şekilde bitirilir mi ya?Yazık gerçekten.Türkiye de bile böylesi görülmedi.
  • 5.sezon olacak dendi simdi olmayacak deniyor. Nasil bir donekliktir bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

5.sezon olacak dendi simdi olmayacak deniyor. Nasil bir donekliktir bu?

aynen,ama şimdi vazgeçmişler
    sadece özel bi bölüm olcak ondan sonra,elveda moss reyiz,doglas,adını unuttuğum diğer hatun
  • en sevdiğim dizilerden..sıkıcı değil ve kısa...

ingiliz dizilerinin bu özeliği hşuma gidiyor.. uzatıp uzatıp baymıyolar... gerçi bitince de üzülüyorsun
  • chris o'dowd hollywood da aldı başını gidiyor dizi nasıl devam etsin ki?? üstelik amerikan kanallarından birine dizi projesi satmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 31 Ekim 2011; 1:11:15 >
  • Arkadaşımın tavsiyesiyle başladım, ilk iki bölümünü izledim. Hiç beğenmedim, hatta sıkıldım.
    Dizi sonradan mı açılıyor, yoksa hep aynı çizgide mi devam ediyor? Devam etmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Arkadaşımın tavsiyesiyle başladım, ilk iki bölümünü izledim. Hiç beğenmedim, hatta sıkıldım.
    Dizi sonradan mı açılıyor, yoksa hep aynı çizgide mi devam ediyor? Devam etmeli miyim?

kesinlikle devam etmelisin
  • quote:

Arkadaşımın tavsiyesiyle başladım, ilk iki bölümünü izledim. Hiç beğenmedim, hatta sıkıldım.

nick güzel imza güzel..

zevkler farklı olabilri ama çoğu insan bu diziyi beğendi..biraz daha sabret bence... alışınca çok eğlenceli oluyıor...

olmazsada yapacak bişi yok..
  • quote:

Devam etmelisin. İlk defa izlediğim zamanlar bana da sıkıcı gelmişti. Sonradan açılıyorlar.

Dizinin iptal olacağı belliydi. İngiliz dizileri her daim kısa oluyor. Bildiğim sadece Hustle var, hala devam eden...
  • İptal olacaksa bari adam akıllı 1 saatlik güzel bir bölüm çekip final versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Devam etmelisin. İlk defa izlediğim zamanlar bana da sıkıcı gelmişti. Sonradan açılıyorlar.

Dizinin iptal olacağı belliydi. İngiliz dizileri her daim kısa oluyor. Bildiğim sadece Hustle var, hala devam eden...

Evet , Black Books , Spaced ve It crowd... hepside çok güzel diziler ama malesef ömürleri kısa sürüyor , reyting alamasalar tamam devamını çekmeyin diyecemde öyle bir durumda yok ortada.Zaten Simon Pegg,Nick Frost,Jessica Hynes,Dylan Moran,Bill Bailey,Tamsin Greig,Katherine Parkinson ve Chris O'dowd birçok film ve dizide birlikte rol aldılar gerçekten çok iyi oyuncular özellikle Simon Pegg ve Nick Frost.

• bende başlamayı düşünüyorum dizi devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

bende başlamayı düşünüyorum dizi devam ediyor mu?

Senaristi 5.sezonun olmayacağını açıklamıştı. Beni ve diğer hayranları çok üzdüler.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.