Şimdi Ara

The Imitation Game (2014) izleyenler yardımcı olabilir mi arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, The Imitation Game (2014) filmini izleyen arkadaşlar sorularıma yardımcı olabilirler mi acaba ?

1. birkaç cümle ile yaz film hakkındaki görüşlerini.
    2. size göre, filmin verdiği en önemli mesaj nedir
    3. alan turing'in en büyük sırrı neydi ? doğru olan onu cezalandırmak mı yoksa onun durumuna göre davranmak mı ?
    4. Turing ile joan ilişkisi nasıl tanımlarsınız.
    5. Filmin bi yerinde, alman enigma kodunu kırıyorlar. Ve bi saldırı olacağını öğreniyorlar ama insanları ve yetkilileri bilgilendiremiyolar. Ayriyetten, Peterin kardeşi de büyük tehlike altında. Tüm bunlara rağmen,Turing ve diğer takım üyeleri yardım etmeyi reddediyor. Neden böyle yaptılar? Aynı şartlar altında aynısını yapar mıydınız?

Benim de ricam, Enigma'yı ve bu filmi izleyen varsa benziyor mu bu filmler birbirine, bunu merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-)Açıkçası şifrenin kırılma aşamasının adamın hayatına göre daha fazla işlenmesini bekliyordum ama alan turing in hayatını seyretmekte hoşuma gitti.
    2-)Eşcinsel insanlar kötü insanlar değildir ve ingiltere savaşın kazanılmasını bu şifrenin kırılmasına borçludur.
    3-)Başarısını saklaması. Bana kalırsa herkes istediğini seçmekte özgürdür ancak o dönem zihniyetinde sanırım bende cezalandırılsın isterdim.
    4-)Turing'in başarı hırsının joan'in hayatını berbat etmesi. O dönemlerde evlenip boşanan kadınlara bakış açısı kötüydü.
    5-)Eğer yapsalardı almanların farketme riski vardı bu sebeple yaptıkları mantıklı o kadar uğraşmanın boşa gitmesini istemediler. Şahsen ben yetkililere bildirirdim.

Sonuç olarak ben filmi beğendim biyografik olarak ayrıca oyunculuklar bakımından oldukça başarılıydı.
    10/8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niye soruyorsun kardeş

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.