Arkadaşlar filme gitmeyi düşünüyorum. Kesin gideceğimde. Sizlerede gitmenizi tavsiye ederim. Eşref Ziya oynuyor çünkü. Film hakkında başka bilgisi olan varmı?
Nası bi film konusu hakkında bi fikrin war mı
Konusu hakkında geniş bir bilgim yok ancak oyuncuları ilahi sanatçılarından oluşuyor. bu ilgi çekici
Gerchekten mi ..
gerçekten gitmenizi tavsiye ederim.
Ben de gördüm filmin reklamını ve çok güldüm. "The İmam"
Ama konusunu bilmiyorum ve çok merak ediyorum. İlgi çekici ve iyi bir şeye benziyor.
Ne salak saçma bi isim ya. THE İMAM. ordaki THE hiç bi anlam ifade etmiyoki imam için. İMAM olsa saadece olmuıyomu a.q
bi kere eşref ziya oynadığı için kesinlikle gitmem.zira cok itici gelir bana o adam ikincisi the ne ya . Türkiye de yaşıyosunuz. Türkçe bi film çekiyosunuz. Filmin adında ingilizce olan the on ekini kullanıyosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: karizmanihat
Arkadaşlar filme gitmeyi düşünüyorum. Kesin gideceğimde. Sizlerede gitmenizi tavsiye ederim. Eşref Ziya oynuyor çünkü. Film hakkında başka bilgisi olan varmı?
bi kere eşref ziya oynadığı için kesinlikle gitmem.zira cok itici gelir bana o adam ikincisi the ne ya . Türkiye de yaşıyosunuz. Türkçe bi film çekiyosunuz. Filmin adında ingilizce olan the on ekini kullanıyosunuz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sheriff
quote:
Belki onlarda bununla dalga geçmek istemişlerdir. İzlemeden yorum yapmayın yahu...
ya harbiden ne saçma bi İsim THE İMAM
Öncelikle söyleyeyim ki The eki İngilizce olsun diye kullanılmadı eger biraz arastırma yapsaydın neden o isim konuldugunu anlardın.
"Filmin adındaki ‘t.h.e’ ise kahramanları Tarık, Hacı Feyzullah ve Emre’nin baş harflerinden oluşuyor. "
daha önce bu film hakkında bir topic acmıstım isteyenler oradan konusunu öğrenebilir
imam hatip lisesinde okuyan bir çocuk çevresiyle uyum sağlama ve çağa uyma isteğiyle öğretilenlerin arasında kalıyor. onunla ölü yıkayıcı diyerek alay ettikleri için ben asla ölü yıkayıcı olmayacağım diyerek hayatını değiştirmeye çalışıyor ama yinede iki arada bir derede uğraşıyor işte...
quote:
Orjinalden alıntı: sheriff
quote:
Bu kadar türkçeye düşkün olunduğunu bilmezdim. Acaba konuştuğumuz ve özelliklede yaptığımız esprilerin kaçı türkçe.
quote:
Orjinalden alıntı: campell
ya harbiden ne saçma bi İsim THE İMAM
İnsanlar o kadar aptalça filmlere giderek onlara para kazandırıyor ama bazı filmlerede daha izlemeden salakça diyebiliyor. Yanlış bir tutum bu.
quote:
esref ziya kim ya
arkadaslar en basta paranıza yazık olur cunku turkler sadece iyi kadın kotu adam sonra kotu adamı öldüren iyi adam turu flimler yaptı. Yani biz türkler paranıza degecek ağız tadıyla seyredegimiz flim yapmak için en az 10 sene 20 yeni oyuncu gelmesi lazım. Onlarda sarkıcan makenden bozma olmaması lazım
İyi seyirler.....................
Üstteki arkadaşım bu filmin konusu o tür değil. Zaten oynayanlar çok değişik alandan insanlar. Ezgi ve ilahi sanatçıları oynuyor.
quote:
Üstteki arkadaşım bu filmin konusu o tür değil. Zaten oynayanlar çok değişik alandan insanlar. Ezgi ve ilahi sanatçıları oynuyor.