arkadaşlar dun izledim ben filmi.. cok begendim.. edvırt nortın oynuyor baş rolde. mutlaka izleyın filmin sonunda cok şaşırdım .. edvırt nortın sihirbaz bu filmde
evet güzel filim ve güzel senaryo.her ne kadar senaryosunda mantık hataları olduğunu düşünenlerde olsada en azından izlerken anlamıyorsun,sonuçta izleyiciyi çok iyi bağlıyor filme.İzledin mi bilmiyorum ama Prestij diye bana göre daha güzel bir film var.o filimde 2006 yapımı.Baş rollerde Christian Bale,Michael Caine ve Hugh Jackman gibi iyi oyuncular var.İzlemeyen herkese tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: erenulasdurlu
evet güzel filim ve güzel senaryo.her ne kadar senaryosunda mantık hataları olduğunu düşünenlerde olsada en azından izlerken anlamıyorsun,sonuçta izleyiciyi çok iyi bağlıyor filme.İzledin mi bilmiyorum ama Prestij diye bana göre daha güzel bir film var.o filimde 2006 yapımı.Baş rollerde Christian Bale,Michael Caine ve Hugh Jackman gibi iyi oyuncular var.İzlemeyen herkese tavsiye ederim...
hımm o filmi izlemedim.. elime gecer ins..
Illusionist filminde edvırt nortının bakışlarından cok etkilendim.. süper bir oyuncu ya...
evet oyunculuğuna zaten diyecek bişey yok,rolüne çok iyi oturmuş ve çok ama çok iyi oynamış o filmde.Prestij'i unutma izlerken beni hatırlarsın
quote:
Orjinalden alıntı: erenulasdurlu
İzledin mi bilmiyorum ama Prestij diye bana göre daha güzel bir film var.o filimde 2006 yapımı.Baş rollerde Christian Bale,Michael Caine ve Hugh Jackman gibi iyi oyuncular var.İzlemeyen herkese tavsiye ederim...
Bugün indiriyorum hiç kötü diyen yok bu film için.
bende merak ettim bu filmi ama kotam da büyük kocaman gb acıkları var
bu ay 2 gb girdi kotaya haryy poterin son filmini indirdim bide 2 bölüm heroes
sınırsız olsam keşke ya
Prestijin vcd si çıktı. indirmene gerek yok. git kopyasını al
Prestijin vcd si çıktı. indirmene gerek yok. git kopyasını al
korsana hayır
desemde orjinal alcak halimis yok ya
prestij süper bir film gerçekten. çok şaşırıcaksınız bunu garanti edebilirim.
yarın gidip kiralarım belkide
aman Allahımmmmmmmm!
arkadaşım 50 ye yakın dvx film yollladı bana prestijde var içlerinde şimdi baktım yehhuuuuuu
islicem
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
aman Allahımmmmmmmm!
arkadaşım 50 ye yakın dvx film yollladı bana prestijde var içlerinde şimdi baktım yehhuuuuuu
islicem
filmin başlarında birşey anlamayabilirsin fakat ilerledikçe anlayacaksın ve gerçekten çok şaşıracaksın.
tamam saol dikkat edicem merakla bekliyorum..
gece netten cıkınca 2 gibi başlarım izlemeye
Edward varsa zaten güzel diye beklenti oluşuyor insanda.
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Edward varsa zaten güzel diye beklenti oluşuyor insanda.
evet
prestiji isledim baya güsel ve ilginc. ama ordaki ilgincligi ben filmin ortalarına doru anlamıştım cunkı adama cok dikkat ettim ona benzedigini anladım edvırt nortının filimi daha cok şok etti beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme