Şimdi Ara

The Illusionist (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cok begendim..
    edvırt nortın oynuyor baş rolde. mutlaka izleyın
    filmin sonunda cok şaşırdım .. edvırt nortın sihirbaz bu filmde

• evet güzel filim ve güzel senaryo.her ne kadar senaryosunda mantık hataları olduğunu düşünenlerde olsada en azından izlerken anlamıyorsun,sonuçta izleyiciyi çok iyi bağlıyor filme.İzledin mi bilmiyorum ama Prestij diye bana göre daha güzel bir film var.o filimde 2006 yapımı.Baş rollerde Christian Bale,Michael Caine ve Hugh Jackman gibi iyi oyuncular var.İzlemeyen herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenulasdurlu

evet güzel filim ve güzel senaryo.her ne kadar senaryosunda mantık hataları olduğunu düşünenlerde olsada en azından izlerken anlamıyorsun,sonuçta izleyiciyi çok iyi bağlıyor filme.İzledin mi bilmiyorum ama Prestij diye bana göre daha güzel bir film var.o filimde 2006 yapımı.Baş rollerde Christian Bale,Michael Caine ve Hugh Jackman gibi iyi oyuncular var.İzlemeyen herkese tavsiye ederim...

hımm o filmi izlemedim.. elime gecer ins..

Illusionist filminde edvırt nortının bakışlarından cok etkilendim.. süper bir oyuncu ya...
  • evet oyunculuğuna zaten diyecek bişey yok,rolüne çok iyi oturmuş ve çok ama çok iyi oynamış o filmde.Prestij'i unutma izlerken beni hatırlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenulasdurlu

İzledin mi bilmiyorum ama Prestij diye bana göre daha güzel bir film var.o filimde 2006 yapımı.Baş rollerde Christian Bale,Michael Caine ve Hugh Jackman gibi iyi oyuncular var.İzlemeyen herkese tavsiye ederim...

Bugün indiriyorum hiç kötü diyen yok bu film için.
  • bende merak ettim bu filmi ama kotam da büyük kocaman gb acıkları var

bu ay 2 gb girdi kotaya haryy poterin son filmini indirdim bide 2 bölüm heroes

sınırsız olsam keşke ya
  • Prestijin vcd si çıktı. indirmene gerek yok. git kopyasını al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

Prestijin vcd si çıktı. indirmene gerek yok. git kopyasını al

korsana hayır

desemde orjinal alcak halimis yok ya
  • prestij süper bir film gerçekten. çok şaşırıcaksınız bunu garanti edebilirim.
  • yarın gidip kiralarım belkide
  • aman Allahımmmmmmmm!

arkadaşım 50 ye yakın dvx film yollladı bana prestijde var içlerinde şimdi baktım yehhuuuuuu

islicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

aman Allahımmmmmmmm!

arkadaşım 50 ye yakın dvx film yollladı bana prestijde var içlerinde şimdi baktım yehhuuuuuu

islicem

filmin başlarında birşey anlamayabilirsin fakat ilerledikçe anlayacaksın ve gerçekten çok şaşıracaksın.

• tamam saol dikkat edicem merakla bekliyorum..

gece netten cıkınca 2 gibi başlarım izlemeye
  • Edward varsa zaten güzel diye beklenti oluşuyor insanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Edward varsa zaten güzel diye beklenti oluşuyor insanda.

evet
  • prestiji isledim
    baya güsel ve ilginc. ama ordaki ilgincligi ben filmin ortalarına doru anlamıştım cunkı adama cok dikkat ettim ona benzedigini anladım
    edvırt nortının filimi daha cok şok etti beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.