Şimdi Ara

The Humble Bundle BEDAVA Key Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GENEL PAYLAŞIM DİĞER PAYLAŞACAK OLAN KATILIMCILAR BEKLENİYOR!

Öncelikle illegal birşey değil bu.

Beyler elinizde kullanmadığınız The Humble Bundle dan kalan oyun keylerini ihtiyacı olanlarla paylaşıyoruz. Kesinlikle para karşılığı yok ! DH de bunları para karşılığında verenler konu açmış... Tek diyebileceğim YAZIK !

Bende elimde olanlar.

edit: konuyu yanlış yere açtım galiba yöneticiler uygun yere koyarsa sevinirim.

VERİLEN KEYLER:

furkanxtr - Medal Of Honor (Origin) verildi.
    kardeşime - Medal Of Honor (Steam) verildi.
    Galpath - Burnout Paradise: The Ultimate Box (Steam) verildi.
    BostonMavericks - Dead Space (Origin) verildi.
    kelepir26 - Mirror's Edge (Steam) verildi.
    -YAGAMİ- - Dead Space 3 (Origin) verildi.
    Aras. - Mirror's Edge (Origin) verildi.
    Bright Eyes - Crysis 2 Maximum Edition (Steam) verildi.
    UmtqnR - Burnout Paradise: The Ultimate Box (Origin) verildi.
    pp.krets - Dead Space (Steam) verildi.
    Mr Reese - Red Alert 3 Uprising (Origin) verildi.
    BostonMavericks - Red Alert 3 Uprising (Steam) verildi.
    volki97 - Populus (Origin) verildi.

tüm keyleri verdim bitti hepside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Eylül 2013; 17:53:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: X-FI

Öncelikle illegal birşey değil bu.

Beyler elinizde kullanmadığınız The Humble Bundle dan kalan oyun keylerini ihtiyacı olanlarla paylaşıyoruz. Kesinlikle para karşılığı yok ! DH de bunları para karşılığında verenler konu açmış... Tek diyebileceğim YAZIK !

Bende elimde olanlar.

edit: konuyu yanlış yere açtı mgaliba yöneticiler uygun yere koyarsa sevinirim.

pm

• kardeş bu davranışından dolayı tebrik ederim seni. adam paketi almış aynı oyunu hem steam den hem orginden etkinleştirmiş. ne çapulcu adamlar var. gerçekten yazık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

not: yemek yeyip geliyorum keyleri vereyim isteyenlere.

4 kişi pm atmış yemekten sonra okuyacam.

---
    GENEL PAYLAŞIM DİĞER PAYLAŞACAK OLAN KATILIMCILAR BEKLENİYOR!
    ---

steam eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 16 Ağustos 2013; 21:10:31 >

• sims 3 keyi olan varsa pm ile verebilir mi lütfen bf3'üm var diye 1 dolarlık aldım sadece
  • arkadaşlar Sims 3 elinde olan varsa alabilirim,ben de yukarıdaki arkadaşla aynı durumdayım
    Daha Fazla Göster
  • Aldım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 16 Ağustos 2013; 22:23:19 >

Edit : Arkadas ilk once yolladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 16 Ağustos 2013; 21:26:56 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USA-Street -- 17 Ağustos 2013; 16:16:40 >

Orijinalden alıntı: erkank53

kardeş bu davranışından dolayı tebrik ederim seni. adam paketi almış aynı oyunu hem steam den hem orginden etkinleştirmiş. ne çapulcu adamlar var. gerçekten yazık..

Hem Steam'den hem Origin'den etkinleştiren neden çapulcu oluyormuş bir açıklar mısın? Paylaşmak zorunda mı? Belki Origin hesabını da etkin kullanıyordur ve envanterinde görünsün istiyordur. Kimseyi paylaşıma zorlayamazsın, o kişinin kendi seçimidir.

Asıl yadırganması ve kendinden utanması gerekenler, keyleri 1$'a alıp 20-30 TL'ye satanlar yada kredi kartı olmayıp alamayan kişilere 2 katı 3 katı fiyatla yardımcı olmaya(!) çalışanlar. Ha birde kendini zeki sanan, Steam keylerini kullanıp Origin keylerini de Steam'de bir oyunla takas etmek istiyenler var onlara da forumda troll deniyor yanlış bilmiyorsam. Zaten 1$'a 6 oyun almışsın Steam'ine eklemişsin, 1$'a aldığın keylerle steam'den neyi takas yapmayı düşünüyorsun.

Konu güzel olmuş fakat birde şu açıdan da bakmak lazım,

İmzasında yada panelinde sistem tercihlerinde Nvidia/AMD'nin son nesil ekran kartları, Intel'in son nesil işlemcileri, SSD'si, oyuncu mouse'u ve klavyesi, iPhone'u S4'ü vs vs. yazarlar ama konu oyunlara gelince beleşi (cracklisi) varken oyuna neden para vereyim yada forumda nasıl olsa kullanmayanlar key dağıtır kaparım diyen tipler var. Bu tip insanlar asıl en tehlikeli ve bırakın başkasına, kendisine bile saygısı olmayan insanlar. Şurda ihtiyacı olan, alamayacak durumda olan genç yada küçük yaşta arkadaşlarımız için açtığımız paylaşım konularında bile sadece kendini düşünen asalak yaşayan insanlar varken paylaşım yapmak bile içinden gelmiyor insanın. Kısaca diyeceğim o ki, cebinde iPhone taşıyan, evinde hem laptopu hemde oyuncu masaüstü bilgisayarı olan birine ben neden oyun vereyim ki? Hem oyunlar alınabilir seviyelere gelsinler orjinal alalım derler, hemde 6 tane süper oyun 1$'a düşer almazlar. (ayrıca verilen 1$'ın büyük bir kısmı yardım kuruluşlarına bağışlanıyor sizinde bir katkınız oluyor) Afedersinde şu 6 oyuna 2TL veremeyecek insana ben günahımı bile vermem. (yukarda dediğim gibi teknolojiyi takip eden ve telefonundan bilgisayarına herşeyi güncel yada iyi olanlar için geçerli.) Yoksa gerçekten yaşı küçük olsun, alamayacak durumda olsun (ki 2 lira şu forumda ayıramayacak bence kimse yoktur, sonuçta buraya girmek için interneti ve internete giren bir cihazı olması lazım) bana şu oyunu alır mısın desin seve seve alırım hemde paylaşım dediğimiz şey tam anlamıyla gerçekleşmiş olur. Ama malesef bu olay çok fazla suistimal ediliyor, bazı insanlar gerçekten aşırı bencil ve yüzsüz olabiliyorlar bu tüm dünyada böyle sadece bizim insanımıza özel değil.

İnşallah gerçekten alamayacak durumda olanlar faydalanır ama hiç umudum yok ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 16 Ağustos 2013; 21:51:39 >

Epic Games @SheppaRD_TR | Rockstar Social Club @SheppaRD_TR

Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694 | Xbox Live @SheppaRD#3244

• SilenceRaziel kullanıcısına yanıt
    para vermeden diyorum. konunun amacı ve diğerlerindne ayrılan kısmı bu.

PM kutusu 12 olmuş. .artık başlayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 16 Ağustos 2013; 22:05:01 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.