Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Intruder

Savaş olmazsa olmaz yine,orta dünyayı zaten iyi yansıtacağı konusunda sorun yok nedeni filmler yeterince uzun olacak fakat şöyle her iki filmde de doyuracak savaş sahnelerini kim istemezdiki ama Peter jackson senaryoda ne kadar değişiklik yapsada koca savaşları kafadan uydurup ekleyeceğini düşünmüyorum ama keşke kitabın yazarının oğlu ile birleşse araya bir savaş ekleseler keşke

Alıntıları Göster
    Super !

Ben LOTR serisininde yeilenmesini istiyorum aslinda. Daha ayrintili, daha uzun bir seri (oncesi ve sonrasi, hobbit gibi), daha iyi efektlerle ve goruntuyle tekrar cekilse hic fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guildt50

Super !

Ben LOTR serisininde yeilenmesini istiyorum aslinda. Daha ayrintili, daha uzun bir seri (oncesi ve sonrasi, hobbit gibi), daha iyi efektlerle ve goruntuyle tekrar cekilse hic fena olmaz.

Alıntıları Göster
    The hobbit'in peter jackson'a emanet edildiğini bilmek çok güzel. Orta dünyayı ondan daha iyi anlatan bir yönetmen olamazdı belki tim burton bu işi becerebilirdi ama ben LOTR izledikten sonra the hobbit'i de peter jackson'un çekmesini istemiştim.

Filmin seneye 19 aralık 2012'de vizyona girmesi planlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İlk fotoda içim bir tuhaf oldu ne özledik o ortamı,PJ bildiğin gençleşmiş hadi bakalım maceramız başladı.

@ScAnMaN

Bende geçen sene ilk defa okuduğumda çok beğensemde aynı şekilde düşünmüştüm ama sonuçta okuduğumuz "senaryo" değil,PJ'nin ellerinden geçtikten sonra ben her iki filmdede yeterli savaş sahnesinin olacağını düşünüyorum çünkü beyaz perdede kitabın aynısını görmeyeceğiz LOTR'da olduğu gibi ve bu bana göre çok daha iyi bir durum kitabın birebir senaryo olmasından(bunu yapamazlar zaten).

Savaş sahneleri az olsun önemli değil bence.
    Orta Dünyayı izleyiciye yansıtarak hissettiren garip güzel duygu çok önemli.
    Umarım aynı atmosferi tuttururlar yine.

kesinlikle katılıyorum oatmosferi yaşatmaları çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İlk fotoda içim bir tuhaf oldu ne özledik o ortamı,PJ bildiğin gençleşmiş hadi bakalım maceramız başladı.

@ScAnMaN

Bende geçen sene ilk defa okuduğumda çok beğensemde aynı şekilde düşünmüştüm ama sonuçta okuduğumuz "senaryo" değil,PJ'nin ellerinden geçtikten sonra ben her iki filmdede yeterli savaş sahnesinin olacağını düşünüyorum çünkü beyaz perdede kitabın aynısını görmeyeceğiz LOTR'da olduğu gibi ve bu bana göre çok daha iyi bir durum kitabın birebir senaryo olmasından(bunu yapamazlar zaten).

Savaş sahneleri az olsun önemli değil bence.
    Orta Dünyayı izleyiciye yansıtarak hissettiren garip güzel duygu çok önemli.
    Umarım aynı atmosferi tuttururlar yine.

kesinlikle katılıyorum oatmosferi yaşatmaları çok önemli.

Alıntıları Göster
     The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

• quote:

Orijinalden alıntı: Askeladd

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Alıntıları Göster
    PJ'nin evrim geçirdiği ortada. Lotr'da ne kadar kitaba bağlı kalamasa da, onun elinden çıktı bu şaheser. Hobbit'e de ondan başkası yakışmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss
    yanılıyorsunuz

tabi.

Alıntıları Göster
    Filmin çekimleri 14 ay sürecekmiş.

New Line İki Filmin Başlığını:
    The Hobbit: There and Back Again” (Hobbit: Gittim ve Döndüm)
    “The Hobbit: An/The Unexpected Journey” (Hobbit: Beklenmedik Hikaye) olarak belirlemiş.

• quote:

“The Hobbit: An/The Unexpected Journey” (Hobbit: Beklenmedik Hikaye) olarak belirlemiş.

Alıntıları Göster
    bence LOTR gibi birşey beklemeyin, çitası daha düşük olucak çünkü. LOTR da ki heyecanın yarısını alsak kafidir.

Ejderha'dan beklentim büyük, daha o zamandan nazgullar baya bir gerçekçiydi o teknolojiyle onları yapanlardan iyi bir ejderha bekliyorum doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

bence LOTR gibi birşey beklemeyin, çitası daha düşük olucak çünkü. LOTR da ki heyecanın yarısını alsak kafidir.

Ejderha'dan beklentim büyük, daha o zamandan nazgullar baya bir gerçekçiydi o teknolojiyle onları yapanlardan iyi bir ejderha bekliyorum doğrusu.

Alıntıları Göster
    There And Back Again deyince şarkı aklıma geldi.
    Chris Daughtry'nin şarkısıdır tavsiye ederim.

Filmin çekimleri bşalayana kadar bekledik. Şimdi bir de çekilmesini bekleyeceğiz. Sonra Bluray bekleyeceğiz.
    Ölme eşşeğim ölme.

• quote:

orjinal olsun ya "there and back again" olmalı
    hatta ""a hobbit's tale, by bilbo baggis" yazmalı afişte
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

quote:

orjinal olsun ya "there and back again" olmalı
    hatta ""a hobbit's tale, by bilbo baggis" yazmalı afişte

Alıntıları Göster
    2 film için 400milyon $ para ile çekileceği kesinleştimi ? Aslında ben daha fazla para gider diyordum ya malzemeden çalacaklar yada yüzüklerin efendisinden kalan eşyaları ve setleri kullanacakları için maliyet o yüzden düşük olacaktır diye düşünüyorum.

Bu arada pek savaş sahnesi olmadığı için sıkıcı olmasından da korkuyorum. 2. film şu ağaç kılıklı adamların olduğu yerlerde ben bayıyordum artık

Bu arada filmin animasyonları yüzüklerin efendisi gibi bile olsa sorun değil şuan bile ondan iyi savaş ve animasyonun olduğu film aklıma gelmiyor o kadar iyiydi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Mart 2011; 19:11:00 >

• quote:

benim de ejderhadan beklentim büyük acıkcası en cok parayı oraya harcayabilirler :)
  • quote:

quote:

benim de ejderhadan beklentim büyük acıkcası en cok parayı oraya harcayabilirler :)

Alıntıları Göster
    La merlindeki gibi bir ejderha karşımıza çıkmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

aman hoca Allah korusun o ejderhanin bi sesi guzel o da kaç yıllık oyuncunun sesi olsun o kadar .benim beklenditlerim onun cooook ustunde.
  • quote:

quote:

aman hoca Allah korusun o ejderhanin bi sesi guzel o da kaç yıllık oyuncunun sesi olsun o kadar .benim beklenditlerim onun cooook ustunde.

Alıntıları Göster
    Kadroyu korumuşlar güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Kadroyu korumuşlar güzel

Alıntıları Göster
    daha çok var be
  • quote:

Allah yazdıysa bozsun.
  • quote:

quote:

Allah yazdıysa bozsun.

Alıntıları Göster
    Merlin'deki ejderhanın nesi varmış ben bilmiyorum olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Merlin'deki ejderhanın nesi varmış ben bilmiyorum olayı

Alıntıları Göster
    Hobbit'ten sonra neyi çekecekler ? J.R.R Tolkien'den gidiyoruz galiba hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Hobbit'ten sonra neyi çekecekler ? J.R.R Tolkien'den gidiyoruz galiba hep

silmarillion,tabii cekebilirlerse
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.