Şimdi Ara

The Happening (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Farkında mısınız bu adam 2 yılda bir film çekiyor! Sektirmiyor vallahi!

Neyse "Lady in the Water" en son filmiydi yanlış hatırlamıyorsam ve eski filmlerine oranla az biraz daha kötüydü. Eğer aynı çizgide bir çabayla yapıldıysa pek umudum yok. Umarım iyi olur.

Elizabeth:Golden Age

Emin misin? Yönetmen kısmında Shekhar Kapur ismi geçiyor.
  • Değişik bir film açıkçası ilginç ve izlenesi gibi duruyor.Ayrıca gazsa öldüren şey neden ondan koşarak kaçıyorlar bazı karelerde ilginç ...
  • Usta oyuncudan yeni bir klasik; yönetmende kendi klasında bakalım nasıl olacak!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Farkında mısınız bu adam 2 yılda bir film çekiyor! Sektirmiyor vallahi!

Neyse "Lady in the Water" en son filmiydi yanlış hatırlamıyorsam ve eski filmlerine oranla az biraz daha kötüydü. Eğer aynı çizgide bir çabayla yapıldıysa pek umudum yok. Umarım iyi olur.

Elizabeth:Golden Age

Emin misin? Yönetmen kısmında Shekhar Kapur ismi geçiyor.

karıştırmışım

• Mark Wahlberg in her filmi güzel oluyo o yüzden kötü olacagını zannetmem
  • bu filmle ilgili başka ana konu mu var kimse birşey yazmamış buraya baya zamandır,arama da yaptım ama başka ana konu cıkmadı bu filmle ilgili neyse az önce filmi izledim birkaç bişey yazıyım dedim,

filmi izlemeden önce konusu,yönetmeni ve oyuncu kadrosu olarak beklentilerim büyüktü ancak yine hüsran oldu,bu kadar ilginç bir hikaye bu kadar kötü anlatılır heralde,filmin başları gercekten ilginç başlıyor ancak ilerledikçe heyecan ve izleme keyfi yükseleceğine azalıyor(tabi bu benim fikrim) filmi izlerken devamlı bir beklenti içindeydim,film bitti hala beklenti içindeydim demek istediğim insan iyi bir filmi izledikten sonra ''evet işte bu,gercekten güzeldi'' der kendini tatmin olmuş hisseder ama bu filmde öyle olamıyor,sanırım bu da hikayenin anlatılış tarzından kaynaklanıyor,kısacası ''olmamış'' ama izlemiş olmak için izlenebilir,benim filme puanım 10 üzerinden 5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 15 Temmuz 2008; 2:45:28 >

• ilk konu bu, ama yeni bi konu daha açmışlar sonradan görmeyince

bu film yerine ben wanteda gittim, artık dvd si cıkmasını bekliycem bu filmin evde izlerim rahat rahat
  • Ben filmi hiç beğenmedim. Çok saçma bir sonla bitiyor. Zaten böyle çok da heycanlı bir yönü yok. İlk başta her şey güzel başlıyor. Sonra ne bir heycan kalıyor ne bir gizemlilik. Özellikle sonunu hiç beğenmedim. 10/4 veriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: symbi@n

Ben filmi hiç beğenmedim. Çok saçma bir sonla bitiyor. Zaten böyle çok da heycanlı bir yönü yok. İlk başta her şey güzel başlıyor. Sonra ne bir heycan kalıyor ne bir gizemlilik. Özellikle sonunu hiç beğenmedim. 10/4 veriyorum.

Katılıyorum sonunu baglayamamıslar.Seyretmeye değecek bi film değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT_09

quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

Mark Wahlberk ßu adamın Filmleri Mükemmel oluyo ßüyük ßi ihtimalle ßu filmde GüzeLdir

+1

Shooter filminde performansı baya iyi.

ya o film'e bitiyorum adam mükemmel oynuyor 1 numara 1 1 1 numara

• aslında konu çok güzeldi ama film son derece vasattı..

çünkü doğanın en büyük düşmanı insanoğlu ve doğa kendisini korumak için tehditleri yok etme gücünü kullanıyor, buraya kadar herşey iyi..
    ama filmin içeriği ve oyuncular zayıftı bana göre.. bir de diyaloglar çok kötüydü.. yani daha iyi olabilirmiş
  • Az önce izleme gafletinde bulundum. Yönetmeninin Shyamalan olduğunu bilmeden izledim, bilseydim izlemezdim heralde. Sonunda yönetmenin ismi jenerikte görününce anladım zaten durumu.

Sıfır beklenti ile izledim film, canım sıkıldı açtım izledim ve berbat bence.

Konu güzel, oyunculuklar berbat, senaryo kötü, kurgu sıradan. Saçma sapan replikler diyaloglar, lüzumsuz sahneler. Peehh.
    2/10
  • Yav PHI filmi geç izlediğin yetmiyormuş gibi bir de konu cortlatıyorsun

Neyse film ilk başlarda güzel gidiyor, çünkü bir gizem söz konusu e haliyle de gizemler insanda merka uyandırıyor ve bir sonuç olmasını bekliyorsun uzun bir süre, filmin kendi içinde karakterler kaos teorileri sunuyorlar ve aralarda saçma sapan gereksiz uzatmalar ve diyaloglar beliriyor. Ama bir şey olacaktır mutlaka baksana bu adamlar ne diyor boşuna böyle konuşmazlar, diye düşünüyorsun ama filmin sonuna geliyorsun ve hiçbir sonuç yok. Bütün bu olanlar neydi niye oldu, insanlar niye böyle garip vs. Aslında kurgulamaya çok müsait ama sonuca bağlanmamış bir film, bir şeyler olacak çözülecek bu bağ diye düşünüp sonunu görünce küfretmek işten bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Temmuz 2010; 1:51:39 >

• Ben geçen hafta izlemiştim yanılmıyorsam beğenmdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yav PHI filmi geç izlediğin yetmiyormuş gibi bir de konu cortlatıyorsun

Neyse film ilk başlarda güzel gidiyor, çünkü bir gizem söz konusu e haliyle de gizemler insanda merka uyandırıyor ve bir sonuç olmasını bekliyorsun uzun bir süre, filmin kendi içinde karakterler kaos teorileri sunuyorlar ve aralarda saçma sapan gereksiz uzatmalar ve diyaloglar beliriyor. Ama bir şey olacaktır mutlaka baksana bu adamlar ne diyor boşuna böyle konuşmazlar, diye düşünüyorsun ama filmin sonuna geliyorsun ve hiçbir sonuç yok. Bütün bu olanlar neydi niye oldu, insanlar niye böyle garip vs. Aslında kurgulamaya çok müsait ama sonuca bağlanmamış bir film, bir şeyler olacak çözülecek bu bağ diye düşünüp sonunu görünce küfretmek işten bile değil.

Yahu izledim, sonunda ekrana bakakaldım bu muydu yani diye. Yazmadan geçmeyeyim, içimdekileri dökeyim dedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.