Bu forzaya 1 haftayı geçti üye başvurusu yapalı ama halen cevap yokadamlar çok disiplinli çalışıyor,sanırım emniyetten sabıkamın olup olmadığına da bakıyorlarhelal olsun ama
quote:
Orijinalden alıntı: Vatal
16 milyon sterlin mi oha!?? demirören kulübü iyice borçlandırır kendine ömrü billah gitmez o koltuktan
Hocam herşey resmi açıklamadan sonra aceleye gerek yok
sende de var değil miiii
Olmaz mı hatta bonu bile var Fb birinden
Şu bonservis konusuna bir açıklık getireyim arkadaşlar.
Konuşulan şey şu, 16 milyon Sterlin bonservis (kaldı ki hepsi kulüpten çıkmıyor) ve belirli durumlarda 10 milyon Sterlin bonuslar. Bu bonuslar mutlaka önemli hedeflerdir, örneğin Avrupa Ligi Şampiyonluğu mutlaka vardır, Türkiye Ligi ve Kupası şampiyonluğu da mutlaka vardır. Yani o 10 milyon Euro'yu alabilmeleri için ciddi başarılar elde etmemiz gerekiyor.
Ayrıca kimsenin Robinho'ya yıllık 5 milyon Euro'dan fazla vereceğini sanmıyorum, hatta 5 bile fazla. Daha önce konuştuk 4-4,5 yeterli olacaktır.
Başlarda Robinho konusunda heyecanlıydım ama işin biraz maddi külfetini düşününce acabalar doğmadı değil. Sonuçta bu adam belki de yeni stadın parasına geliyor, ya da altyapıdan çıkabilecek gençlerin önünü kesmiş oluyor. Başından beri bu konuda ciddi takıldığımı farketmiş olanlar olabilir. Ama inanıyorum ki Robinho ile bir seviye daha atlayacağız. Bu da beraberinde başarı getirecektir. Türkiye Ligi şampiyonluğundan gelen gelirler arttı hepinizin bildiği gibi, üstüne de Şampiyonlar Ligi'nden ciddi bir gelir elde edeceğiz gelecek sezon için. Daha bunun bu senesi var, Avrupa Ligi'nde ne kadar gidersek o kadar fazla kazanırız. Kombineler, formalar, yan ürünler derken bir şekilde çıkacağını düşünüyorum bu paranın. Allah utandırmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Vatal
16 milyon sterlin mi oha!?? demirören kulübü iyice borçlandırır kendine ömrü billah gitmez o koltuktan
verildi.
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
arkadaşlar kavruk oglanın 3 defans + kaleciyi maymuna cevirip attıgı golun face linkini verebilir misiniz.? paylaşayım da kalpten gitsin renkliler