Şimdi Ara

The Godfather i daha yeni izledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu başlık altında bana kafa göz dalabilirsiniz

• Ben daha Star Wars'u izlemedim.Gerçi 4. ve 5. filmlerini izledim ve beğenmedim.Diğerlerini de uzun bir zaman izlemem herhalde.Klasik filmlere saygı gösterieceğim derken abartıyorlar olayı.İlk iki filmi bariz çok sıradan ve vasattı.
  • Geç olsunda güç olmasın iyisin iyi.
  • Bence bir eksiklik değil kesinlikle
  • http://www.250films.net/list/BearGrylls/ bu da top 250 listem yorum yapabilirsiniz

kesin izlemelisin dediğiniz filmleri yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Bence bir eksiklik değil kesinlikle

Ben de ilk izlediğimde öyle diyordum da izlenmesi gerek diye düşünüyorum.Çok ahım şahım değil ama güzel bir filmdir.Görebileceğin en iyi oyuncu performanslarını da içinde barındırır.
  • Il buono, il brutto, il cattivo*
    Shichinin no samurai*
    Cidade de Deus*
    Se7en
    It's a Wonderful Life
    American History X
    City Lights
    Taxi Driver*
    Paths of Glory*
    Das Leben der Anderen
    Reservoir Dogs
    Jodaeiye Nader az Simin
    The Great Dictator*
    Ladri di biciclette*
    Amadeus
    Det sjunde inseglet*
    Gran Torino*
    Heat
    Sin City*
    No Country for Old Men
    Hotel Rwanda
    Scarface
    Platoon
    Trainspotting
    Lock Stock And Two Smoking Barrels
    El secreto de sus ojos
    Million Dollar Baby
    There Will Be Blood*
    Amores Perros*
    Good Will Hunting
    Network*
    Barry Lyndon
    A Beautiful Mind
    Stalker
    Mystic River
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Bence bir eksiklik değil kesinlikle

Ben de ilk izlediğimde öyle diyordum da izlenmesi gerek diye düşünüyorum.Çok ahım şahım değil ama güzel bir filmdir.Görebileceğin en iyi oyuncu performanslarını da içinde barındırır.

Oyunculuğa laf söyleyemeyiz zaten ama Scarface bile daha güzel bence bu filmden, tercih meselesi tabikide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 9 Mayıs 2012; 16:27:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Ben daha Star Wars'u izlemedim.Gerçi 4. ve 5. filmlerini izledim ve beğenmedim.Diğerlerini de uzun bir zaman izlemem herhalde.Klasik filmlere saygı gösterieceğim derken abartıyorlar olayı.İlk iki filmi bariz çok sıradan ve vasattı.

aynen hocam bende 4 ve 5 i izledim.sıradandı
  • Ben hala izlemedim.Daha Yüzüklerin Efendisi,Harry Potter bile izlemedim.UtanıyorumAslında çok film izlerim ama yazdıklarımı izlemek bi nasip olmadı.
  • bende daha godfather ı izlemedim uzun bi sürede izlemeyi düşünmüyorum
  • Godfather serisini alalı 1,5 sene oldu.Bi kaç kerede izlemeye çalıştım ama sıkılıp kapadım.İlk filmini izleyeli daha 2 hafta oldu.Bence bunun nedeni çok övülmesi ve beklentinin yüksek olması.İzleyince etkisinden kurtulamayacaksın hatta hayatını değiştirecek falan gibi abartılı şeyler bekliyorsun ama zevkler değişik olabiliyor.
  • 9.2 ve 9 u görünce insan tabikide abartı bişey bekliyor ama genel olarak bekelntinin çok çok altında kalıyor

ben izlediğim yaklaşık 11 civarı saate acımıştım açıkçası üzeirnden bir yıl geçti bir kaç sahne dışında pek bieşy hatırlamıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Man

Godfather serisini alalı 1,5 sene oldu.Bi kaç kerede izlemeye çalıştım ama sıkılıp kapadım.İlk filmini izleyeli daha 2 hafta oldu.Bence bunun nedeni çok övülmesi ve beklentinin yüksek olması.İzleyince etkisinden kurtulamayacaksın hatta hayatını değiştirecek falan gibi abartılı şeyler bekliyorsun ama zevkler değişik olabiliyor.

+1 Sanırım beklentimi çok yüksek tuttuğumdan dolayı ben de istediğimi alamadım.Ayrıca 2.filmin sonlarına doğru filmi yarıda bıraktım, uykuma yenik düştüm.
  • Bende daha izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

9.2 ve 9 u görünce insan tabikide abartı bişey bekliyor ama genel olarak bekelntinin çok çok altında kalıyor

ben izlediğim yaklaşık 11 civarı saate acımıştım açıkçası üzeirnden bir yıl geçti bir kaç sahne dışında pek bieşy hatırlamıyorumda

keşke daha önce izleseydim film çok gerçekçiydi
  • Sonuçta teen slasher filmleri ile güzelim gençliğini heba etmiyorsun.
    Geç olsun güç olmasın, klasikleri izlemeye devam
  • Klasikler defalarca kez izlenmese bile en azından 1-2 kez izlenmeli bence.
  • 6-7 yılda bir izlemeli insan
  • Blu-Ray'leri evde daha izleyemedim. Tatilde izlerim artık zamanım yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.