Şimdi Ara

..THE FERMUAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün yeni aldığım kot pantolonun paçası geniş olduğu için terziye daralttırmaya gittim, Terziden içeri girdiğimde beni 50-55 yaşlarında tombul güler yüzlü bi teyze karşıladı;
     ..THE FERMUAR..

'Merhaba teyzecim kolay gelsin' dedim sırıtan yüzümle..
    oda gayet sıcak kanlı bi tavırla "hoşgeldin yavrucum otur şöyle geliyorum hemen" diyip, dükkanın arkasında depo gibi ufacık biyere girip kumaş aldı ve geri gelip oturdu yine makinasının başına burnundaki gözlüklerini düzelterek..
    sonra bi süre dikiş dikti, onu izledim hayranlıkla, ne kadar güzel işini gülerek severek yapıyo diye özenerek izliyordum onu, aklımdan hiç "niye benle ilgilenmiyo, burda böle izlemeye mi geldim ben ? " gibisinden bi soru geçmemişti nedense.. neyse sonra gözlüklerinin üstünden baktı bana " senin ne vardı yavrucum" dedi, benimle böyle konuşması çok hoşuma gidiyordu, anne şefkati gibi sanki..
    hemen kucağımdaki poşeti açıp içinden pantolonumu çıkararak " paçasını daralttırcamda teyze" dedim. "şimdiki gençlerdede moda oldu bu dar paça, eskiden biz gençken erkekler geniş paça giyerdi ozamanlar o çok modaydı" dedi yine gülerek.. "evet bende gördüm eski aile albümlerimizde falan hep babamın fotoğraflarında dikkat ettim geniş paça giymiş hep" dedim bende.. baya uzun sohbet ettik teyzeyle, kaç saat bilmiyorum, o arada o hem benim pantolonumun paçasını yapıyor hemde benimle sohbet ediyordu, buzdalabındaki dünden kalmış fanta(asidinden anladım) bide un kurabiyesi verdi bana, baya iyi anlaştık, sonra bitirdi benim pantolonumu, bendende öğrenciyim diye az para aldı, sonra hayırlı işler teyzecim diyip dükkandan çıkacaktım ki ne olduysa o anda oldu...
    beynimden vurulmuşa döndüm..

dükkandan tam çıkıyordum ki, kapının yanındaki kumaş dolabının arkasına atılmış tozlu, yıpranmış,eski bir fermuar gördüm.. bu bir mont yada hırkanın fermuarıydı muhtemelen, çünkü uzundu.. sonra çıktım dükkandan, eve gidene kadar yol boyunca hep aklımda o fermuar vardı, o kadar aklıma zihnime girmişti ki o fermuar, sadece onu düşünüyordum,hatta az kalsın araba çarpıyordu karşıdan karşıya geçerken, son anda kurtardım, evin yolunu şaşırdım, evi geçmişim gitmişim başka mahallelere, hava karardığında bi ara kendime geldim, napıyorum ya ben diyip geri döndüm eve, annem; nerdeydin, neden geç kaldın diye sorduğunda mantıklı bi açıklama yapamadım, çünkü ne dicemki, fermuarı mı düşünüyordum dicem..

odama girdim laptobu açtım, yatağıma uzandım, biraz dh'de takılayımda kafam dağılsın aklımdan çıksın şu fermuar diye düşündüm, ama dhye girdiğimde bide ne göriyim, birsürü kişi konu açmış "beyler hangi montu alayım" - "arkadaşlar montumun fermuarı bozuldu ne yapmalıyım" - "tipim nasıl ss'li" bunların hepsini gördükçe daha çok aklıma geliyordu fermuar.. sonra dışarı çıkıyım hava alıyım biraz dedim, kapının arkasındaki en sevdiğim hırkamı aldım, tam fermuarını kapatırken fermuar bozuldu, dişleri tutmuyordu, bende sinirlendim üstüme hiçbişey almadan çektim kapıyı çıktım.. yolda yürürken aklıma hep o fermuar geliyordu, düşünmek istemiyordum ama hep o vardı aklımda, kulaklığımı taktım ve şarkımı açtım, aklıma gelmesin diye..

şarkıyı dinlerken kendimi nasıl kaptırdıysam artık, çarşıda buldum kendimi.. hemde nerede biliyormusunuz? evet. tam terzinin yanında.. ama kapalıydı, kepenkleri falanda yoktu, sadece kapıyı kitlemiş gitmiş. cama dayanarak dükkana baktım, kapının yanındaki dolabın arkasındaydı hala o.. dikkatlice onu izledim, sanki yardıma muhtaçtı, sanki kurtarılmayı bekliyordu, sanki kurtar beni KURTAR BENİİ diye çığlık çığlığa bağırıyordu ! ! evet yine herzamanki gibi çabucak gaza geldim, cebimdeki kulaklığı çıkardım, telefonu hoparlöre aldım ve şarkım devam ediyordu, benim içeri girip onu kurtarmam lazımdı ama nasıl. aklıma evdeki cam kesme aleti geldi, ama bi dakka.. bunu yapmak doğru olurmuydu, kadın bana çok iyi davrandı ama ben ona şimdi kötülük yapmış olucaktım camını kesersem.. ama diğer türlüde fermuar ? off çok karışıktı kafam, ve sonunda bi karara vardım. kurtarıcaktım fermuarı ordan, ev çok uzaktı, ama ben daha fazla zaman kaybetmeden bütün gücümle koşarak şarkınında verdiği gazla uçuyordum resmen sokaklarda.. bi ara 24 saat açık olan büfenin yanında motorundan inmiş içeride bira alan bi adam gördüm, bi adama baktım, bi motora, motor hala çalışıyordu anahtarı üstündeydi, ve herzamanki gibi aklıma gelen ilk şeyi yaptım ve [GTA Vice City Mod: ON] olarak motora bindim ve son sürat eve doğru sürmeye başladım. adam arkamdan bi ton küfür ediyordu ama ben onu değil şarkımı dinliyordum. Kısa sürede eve ulaştım. evdekilere yakalanmadan gizlice eve girip cam kesme aletini alıp yine motora binerek terziye gittim.

Hemen indim motordan, şarkıyı yineleye almıştım başa sarıp sarıp duruyordu bıktım artık ama hala ufaktanda olsa beni gaza getiriyordu. cebimden çıkardığım cam kesme aletiyle hızlı bi şekilde kestim camı sığabileceğim büyüklükte, sonra camı aldım yavaaaşça kenara koydum. içeri girdim kapının kenarındaki o pis aşşağılık dolabı kenara attım ve hemen yere oturdum 2 avcuma aldım fermuarı yeni doğan bir bebeği taşırcasına..
    seni kurtardım bu pis hayattan, artık herşey çok güzel olucak dedim, ve birden fermuar hareket etmeye başladı. korktum yere attım sürünerek geri çekildim. bana dönüp "kaç burdan kendini kurtar bu bir tuzakk!!!" dedi. Allahım neler oluyo böyle buda ne şimdi dedim ve o korkuyla tam kestiğim camdan atlayıp motora binerek kaçacakken motorun anahtarının olmadığını fark ettim, "BU NERDE YAAAA !!!! " diye bağırdım korkuyla, ve şirin,tatlı,tombul bi ses, " Bunu mu arıyordun ?" dedi anahtarı elinde şıkırdatarak.. " t- teyze??" dedim.. ve etrafımı bi anda dört kişi sardı , fermuar, dükkanın içinden bana bağırarak "bunların hepsi sana karşı tezgahlanmış bir oyundu, beni kullandılar, çok direndim ama başaramadım, bu insanlar ORGAN MAFYASI!!" dedi.. sonra teyzede "sen sus hülya sanada sıra gelicek" dedi fermuara..

Olanlara anlam veremiyordum, nasıl olurda böyle bişey olabilirdi? aralarından biri bana silah doğrulttu, tam ateş etti ki fermuar yandan "HAYIIIIIIIIIIIIIRRR" diye benim üstüme atlayarak beni yere düşürdü ve kurtardı, sonra ben hemen fermuarı kucaklayarak koşmaya başladım, hıpızlı olabildiğince hızlı koştum, ve evet. şarkı hala çalıyordu, ara sokaklarda kaybolduk, gece çok soğuktu, bir çöp konteynerinin içine girdim, orda geçirdik geceyi, sabahın erken saatlerinde plastik toplayan bi adam açtı çöpün kapağını, beni görünce korktu bağırdı, onun sesine uyandım, hiçbi açıklama yapmadan kaçtım gittim.. aklıma fermuar geldi, cebime koymuştum onu, çıkardım baktım. "hülya? hülya iyi misin, uyan?!".. ses yoktu.. bi duvarın dibine oturup ağlamaya başladım, gözyaşlarım hülyanın üstüne damlıyordu, bi süre sonra hülyanın gözleri yavaşça açılmaya başladı, konuşmaya çalışıyordu ama çok yorgundu konuşamıyordu "sus tamam tamam sus yorma kendini hülya , seni eve götürüp iyileştiricem" dedim ve koşarak eve gittim, eve girdiğimde annem bi ton fırça çekmeye başladı nerdesın sen gece nerdeydin cart curt birsürü şey.. hiç takmadım ve odama gittim, hemen hülyaya rahat bi yatak hazırladım, sıcak bi çorba içirdim, karnını doyurdum, uyuyordu.. uyanana kadar başında durdum ve bir kaç saat sonra uyanmaya başladı.

"sen çok iyi birisin, hayatımı kurtardın sana borcumu nasıl ödeyebilirim bilemiyorum.." dedi

bende ona; "olurmu canım sende benim hayatımı kurtardın, sen olmasaydın o kurşun beni öldürebilirdi" dedim, sonra gülümsedi ve yerdeki fermuarı bozuk olan en sevdiğim hırkama baktı ;

"Sanırım benim yeni evim belli oldu" dedi gülümseyerek..

Başka bi terzide en sevdiğim hırkamın fermuarını değiştirdim.. yeni fermuarım kim mi ? evet.. HÜLYA..

Okuduğunuz için teşekkürler.. hoşçakalın...

He bu arada terzi teyze ve çetesine ne olduğunu merak eden olabilir ;

..THE FERMUAR..

bide evet..

şarkı hala çalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 14 Nisan 2016; 16:40:03 >

• Bu adam muhteşemm bişey yaa

OKUYUNN
  • okusam mı kı ? uzun geldi
  • Betimlemeler güzelde sonuç kötü olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok emek vermişsin altta kalmasın
  • Konu dışında gördüğüm en iyi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 26 Eylül 2012; 15:17:20 >
  • Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için bu arada ilk hikayemi okumak isteyenler buradan okuyabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_65642801/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65646970
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi olmuş, yeni hikayelerini beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

okusam mı kı ? uzun geldi

kesinlikle oku pişman olmayacaksın

• Konu Dışı'nda gördüğüm en iyi CSB'lerdendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Konu Dışı'nda gördüğüm en iyi CSB'lerdendi

teşekkür ederim :)
  • görmeyenler görsün up :)
  • Konunun sonuna isim yazmasaydın okuyacaktım bir ara f5 vardı onun gibi olmasın sonun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

Konunun sonuna isim yazmasaydın okuyacaktım bir ara f5 vardı onun gibi olmasın sonun

sen bilirsin zorla okutmuyorum ben önyargılı kardeşim :)
  • İLK SAYFA

edit: Nick in hakkını vermişsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 27 Eylül 2012; 17:24:33 >
  • 1.Sayfadan OKUDUM HEPSİNİ
  • güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olmuş. Ama keşke Hülya geberseydi sonunda
  • okuyacam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.