Şimdi Ara

The Expendables 3 (2014) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
1
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet keyifli zevkli bir seri oluyor. 20 olsa izlerim acımam.
  • İllaki izlenecek arkadaşlar... başka yolu yok
  • Bu kadro oturup çay içsinler muhabbet etsinler yine izlenir.
  • Bari son filmin düzgün bir senaryosu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Tsubasa

Bu kadro oturup çay içsinler muhabbet etsinler yine izlenir.

Aynen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema bölümü ölmüş anlaşılan eskiden bi film olsa sayfalarca yazı olurdu sanırım köşeye itildi bu kısım.

2.film çok iyi değildi bence evet Van Damme Stallone kapışması için bile izlenirdi ama her şey çok basit ve çabuk gelişti hikaye olarak 1. film daha oturaklı ve daha anlamlı en azından defalarca izlettiriyor kendini bunda ekibe yeni elemanlar katıldı yeni efsaneler katıldı desek daha doğru olacak.

3.film aralarında en iyi film olacak umarım 1. den iyi bi hikaye bizi bekliyordur.

Bu arada film neredeyse 1 ay sonra ben daha yeni öğrendim sanırım yeteri kadar reklamı yapılmadı o yüzden beklenen hasılat epey bi düşük oluyor.

Bu kadar Efsaneyi bir arada son kez izleyeceğiz değerini bilin bence.
  • 1-2 derken nihayet serinin 3. filmi 1 ay sonra vizyonda.Bu kez ilk 2 filmde uygulanan R Rated yerine PG13 sınıflandırması ile daha eğlenceli dakikalar vadediyor.

Kadro bu kez çok daha geniş.Daha ne kadar olabilir ki diyenler için önce fragman ve afişler:

The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3 (2014)

• Filmin çıkmasına 21 gün kala torrent sitelerinde DVDSCR sunumları cirit atıyor
  • Şaka maka düştü nete çok şaşırdım açıkcası yazık oldu filmin emeğine. Ben indirip baktım harbiden 3 film yani neredeyse web dl kalitesinde birde.
  • tamam olayı ticarete döktüler ama bu da kötü oldu. bari filmin çıkmasıni bekleselerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü kalitesi gayet tatminkar. 720p veya 1080p takıntınız yoksa seyir zevkini bozmadan güzel güzel seyredilebilir olmuş.
  • Ya arkadaş indirip izlemeyin sizde yok şöyle böyle yazacaksan spoiler butonunu kullan bari.
  • Gerçekten çok üzüldüm torrente düşmesine. Kaç milyon dolar zarar ederler şimdi.

Benim anlamadığım nokta, 21 gün öncesinden bu film nasıl torrente düşer. Ekipten biri falan mı sızdırmıştır ?
  • Yalnız millet nasıl abanmış öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Gerçekten çok üzüldüm torrente düşmesine. Kaç milyon dolar zarar ederler şimdi.

Benim anlamadığım nokta, 21 gün öncesinden bu film nasıl torrente düşer. Ekipten biri falan mı sızdırmıştır ?

Hocam sinemada izlenir yine sonuçta düşen sürüm sinema ve bd kalitesini aratır. Sadece para vermek istemeyen yada paraya deymez diyenler için izleyip silmelik bence. Ha bunu kim sızdırdı bende merak etmiyor değilim ama büyük ihtimal Stallone nin büyük bir düşmanı olabilir
  • Her izlediğimde gülüyorum
  • quote:

kardeş üzülme varsın stallone 1 uçak eksik alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Kadroya olan sempatimden dolayı bu filmin iyi bir gişe kazanmasını istiyordum. Sanki kendi filmimmiş gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Kadroya olan sempatimden dolayı bu filmin iyi bir gişe kazanmasını istiyordum. Sanki kendi filmimmiş gibi

Bu seri gişe olarak hak ettiğini ilgiyi görmedi nedense bende şaşırdım saçma süper kahraman filmleri 1 Milyar barajını aşıyor bu daha 400 Milyonu göremedi tuhaf bu da tahminimce 350 Milyon ve üstünü görebilir pazarlama stratejisimi yanlış reklam mı yanlış çözemedim son filmin +800 Milyondan aşağı hasılat görmemesi lazım gel gör ki öyle olmayacak.

• merakla beklıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.