Şimdi Ara

The Expendables (2010) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
0
Favori
36.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

The Expendables (2010)

Adamım ya

İşte olay budur.

The Expendables (2010)

Jason Statham dan da sıkıldım hakkaten hele Tetikçi 2 den sonra görmek bile istemiyorum Jet Li desen onun da içi geçmiş Sylvester Stallone'un zaten içi geçmişti Mickey Rourke'u saymıyorum bile Eric Roberts da şu mafya babası karekterinden bi türlü sıyrılamadı dönüp dolaşıp onu kaçakçı mafya yapıyorlar tamam role yakışıyor da dakika başı da olmaz yani Dolph Lundgren'ı ise bir tek Rocky 4'te sevmiştim onu da salla gitsin yani "BENCE" gereksiz bir film olmuş en azından fragmandan anladığım kadarıyla...

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • ohaaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: ilhamiselin

oha kadroya bak

Sylvester Stallone
    Jason Statham
    Jet Li
    Dolph Lundgren
    Steve Austin
    Mickey Rourke
    Bruce Willis
    Arnold Schwarzenegger
    Brittany Murphy

bu ekipten olsa olsa forvet olur
  • Bi aralar haberlerde başlık olmuştu demek bufilmdi haberdeki konu başlığı JET Lİ ve SYLVESTER STALLONE film çekerken jet stallone nin 3 yerden kolunu kırmış filmin çekimlerine 4 ay ara vermişlerdi şuan başlamışlardır gelçi 4 ay olmuştur ozamandan beri :D
  • Stallone Sağlam Dayak Yemiş

Sylvester Stallone’un, biraz filminin reklamını yapmak için abarttığını düşünsek de “The Expandables”ın film setinde yaşananlar, aksiyon sineması aktörlerinin işlerinin ne kadar zor olduğunu gösterir nitelikte.

Bruce Willis, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li ve Mickey Rourke’lu filmin çekimlerini bitirdikten sonra basına filmle ilgili bilgi veren Stallone “Çekimler sırasında iki sahnede ölümden döndüm. İlkinde 7 kişiyle kavga ettiğim bir dövüş sahnesiydi. Sahnenin gerçekçi olması için zaman zaman vurmalarını da söyledim. Biraz abarttılar. Boyun omurlarımdan birinde küçük bir çatlak oluştu. Platin takıldı” sözleriyle işin şiddetini anlattı.

Stallone ikinci ölüm tehlikesini ise şu cümlelerle anlattı: “İkinci sahnede ise Dolph Lundgren’le dövüşüyorduk. Sanırım Rocky 4′ün hıncını almaya çalışıyordu. Ona da sahnenin gerçekçi olması için kameranın doğrudan çektiği yumrukları gerçekten atmasını istedim. Bir yumruğu kafamın üstüne isabet etti, arkasından da göğsüme bir aparküt yedim. Kendimi kaybetmişim. Helikopterle hastaneye kaldırmışlar.”

• kadroya bak hızaya gel...nasıl bır fılmkı bu anlmadım..bruce slly jet lı hepsı var..alla alla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Stallone Sağlam Dayak Yemiş

Sylvester Stallone’un, biraz filminin reklamını yapmak için abarttığını düşünsek de “The Expandables”ın film setinde yaşananlar, aksiyon sineması aktörlerinin işlerinin ne kadar zor olduğunu gösterir nitelikte.

Bruce Willis, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li ve Mickey Rourke’lu filmin çekimlerini bitirdikten sonra basına filmle ilgili bilgi veren Stallone “Çekimler sırasında iki sahnede ölümden döndüm. İlkinde 7 kişiyle kavga ettiğim bir dövüş sahnesiydi. Sahnenin gerçekçi olması için zaman zaman vurmalarını da söyledim. Biraz abarttılar. Boyun omurlarımdan birinde küçük bir çatlak oluştu. Platin takıldı” sözleriyle işin şiddetini anlattı.

Stallone ikinci ölüm tehlikesini ise şu cümlelerle anlattı: “İkinci sahnede ise Dolph Lundgren’le dövüşüyorduk. Sanırım Rocky 4′ün hıncını almaya çalışıyordu. Ona da sahnenin gerçekçi olması için kameranın doğrudan çektiği yumrukları gerçekten atmasını istedim. Bir yumruğu kafamın üstüne isabet etti, arkasından da göğsüme bir aparküt yedim. Kendimi kaybetmişim. Helikopterle hastaneye kaldırmışlar.”

Harbiden ne dayak yemişti stallone'den ondan bu kadar hırs yapmış olabilir

sen beni nasıl madara edersin lan rocky 4'te gibisinden ayar çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 8 Ocak 2010; 14:25:42 >

• Ocean serisinden sonra güzel bir kadro olmuş. Eski Türk filmi fragmanlarında da vardı "böyle bir kadroyu bir arada görmediniz: Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Emel Sayın, Halit Akçatepe" muhabbeti

Orijinalden alıntı: RiverIsland

Brittany Murphy Kadrodışı. Hortlayıp gelirse olnu bilmem.

filmin statüsü post production gözüküyor.. Yani çekim aşaması bitmiş.. Son bi kez görücez sanırım

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • Yeni Fragman

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.