Şimdi Ara

The Elder Scrolls V Skyrim Dawnguard TÜRKÇE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle.Forumumuzda Dawnguard DLC'sini Türkçeleştirme hakkında bir konu gördüm.Ve o kişi yamanın %92'sinin bitiiğini ve teste olduğunu söylemişti.Aylar geçti...Artık bu projeden ümidim kalmadı.

Bende kendime bir ekip kurup bu DLC'yi türkçeleştirebileceğime karar verdim.Ekibim için ise en uygun site tabiki burasıydı.Şimdi arkadaşlar gerekli olan bütün uygulama,program vs. ben sizlere atacam.Ve yahut isterseniz metinleri direkt size atacam ve çevireceksiniz.

İşte şimdi benimle birlikte bu uzun yolculupa çıkacak ekip arkadaşları arıyorum.Lütfen katılın eminim pişma olmayacaksınız.Bu arada ekibimiz olarak Skype'tan birbirimizle iletişime geçerek(gerek sesli,gerek yazılı olarak)birbirimizze çevrilecel kelimeler hakkında yardımcı olacağız.Ekibime sizleri bekliyorum.İngilizcesi iyi olan en fazla 4-5 kişi yeterde artar.Sizleri bekliyorum..

İyi forumlar...

• up
  • up sevabına şu yamaya sahip çıkılsın ingilizce bilsem ben çevirecem aylardır yüklü dawnguard ve dragonborn ikisini de oynayamıyorum
  • O çeviriyi yapan müsait değilmiş sanırım oyunçeviri sitesinde öyle denilmişti. Ama sıktı cidden artık umarım çevrilir
  • Dawnguard çeviren kişi milleti iyi trolledi gibi geliyor. Ama emin değilim işim var diye ortadan kayboldu ve aylar geçti ne konusunu açtığı forumda gözüktü nede konusunu güncelledi.

Zamanım olsa aranıza katılmak isterdim ama iş, güç malum 2-3 saat boş zamanım kalıyor onuda genelde birkaç dizi izleyip geçiriyorum.

Umarım çeviri işinde size yardımcı olacak kişiler bulursunuz. En azından başlayıp yarıda bırakacak bir grup yerine; işi sonuca ulaştıracak ortam olduğu an çevireye başlayın.

Ayrıca şunuda deneyin derim; %92'de bulunan çeviri işinin geri kalanını şayet bu işe bulaşmış arkadaş trollemiyorsa siz tamamlayın. Tabi ilk önce çevrilmiş dosyaları size yollamalı.
  • Yamayı yapan kısının bugune kadar cıkıp bır acıklama yapması gerekırdı. Sırf Turkce yamasına basladı dıye 19 dolar para verdım dlcyı satın aldım. Aylardır beklemedeyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Yamayı yapan kısının bugune kadar cıkıp bır acıklama yapması gerekırdı. Sırf Turkce yamasına basladı dıye 19 dolar para verdım dlcyı satın aldım. Aylardır beklemedeyım.

Boşuna bekliyoruz. Kaç aydır hala %92'de ve testte yazıyor. Yapacakları işin ben... Size tavsiyem: asla türkçe dil desteği sunulmamış bir oyuna para vermeyin. Korsan kullanın. Adamlar bize vermiyor değer biz niye onlara verelim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Yamayı yapan kısının bugune kadar cıkıp bır acıklama yapması gerekırdı. Sırf Turkce yamasına basladı dıye 19 dolar para verdım dlcyı satın aldım. Aylardır beklemedeyım.

Boşuna bekliyoruz. Kaç aydır hala %92'de ve testte yazıyor. Yapacakları işin ben... Size tavsiyem: asla türkçe dil desteği sunulmamış bir oyuna para vermeyin. Korsan kullanın. Adamlar bize vermiyor değer biz niye onlara verelim?

Bu sorunu tüm forumlarda millet konu açıp dile getiriyor işte yama sahibinin resmi konusu:
    http://forum.oyunceviri.com/showthread.php?t=2092

• Up. İnşallah bulursunuz hocam çeviriyi yapan arkadaş %92 yapıp nasıl bıraktıysa artık anlayamadı kimse.
  • Dostum ben yardımcı olabilirim sana. Benimle iletişime geçsene özelden.
  • Bende yardımcı olabilirim kabul edersen özel mesaj at
  • İyi günler gerçekten böyle bir proje başlattığınızı gördüğüm için daha yeni üye oldum. Eğer Hala böyle bir amacınız varsa gönüllü olmak isterim 21 Yaşındayım ve bilgisayar programcılığı okuyorum. İngilizcem süper denicek kadar iyi değil ama bir metni çok rahat çevirebiliyorum. Ben bu işte gönüllü olmak isterim. Kabul edersiniz mesaj atmanız yeterlidir. İyi günler...
  • AlexsandroZ A kullanıcısına yanıt
    kardeş bişe sorabilirmiyim ben suan The Elder Scrolls V Skyrim 'in dawnguard ve heartfire dlc sini indirdim yalnız dawnguard için update 11, heartfire için update 10 istiyor ama bende update 13 var bu 2 dilc kapsarmı update 13 ?
  • Biraz konuyu hortlattım gibi sanki ama çevirinin ne durumda olduğunu merak ediyorum. Eğer devam ediyorsa şuan ki aktif çevirimi bitirdikten sonra bu çeviriye de katılabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.