Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.461
Cevap
87
Favori
346.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Hayır DLC ya da Expansion Pack'ler için ayrıca bir ücret ödemiyorsunuz. Aylık ödemeyi yaptığınız sürece tüm herşeye erişiminiz var. Oyunun bir de B2P modeli var ancak bu model ileride DLC ve expansion içeriklerini içermeyecek şekilde kısıtlı bir oyun sunacak.

    Peki örneğin ben oyunu aldım son seviyeye ulaştım end-game itemlar almak için abone oldum end-game içerikleri yaptım aboneliğimi iptal ettirdim yinede oyunun pvp sisteminden yararlana biliyormuyum?
  • jumong88 kullanıcısına yanıt
    PvP deki durumu bilmiyoruz ancak DLC 'lerin içeriğinde muhakkak PvP yenilikleri de olacaktır. Zenimax PvE 'de olduğu gibi PvP 'de de aylık ödeme yapan oyuncularına bir farklılık göstermek isteyebilir haklı olarak.
  • SONUNDA SONUNDA!

    Templarlar ortalığı tozu dumana katacak


  • macabrex kullanıcısına yanıt
    Aslında çok basit bir düşünce sistemi ile toparlayabilirim kendi adıma. Oyunu yapan şirketin para politikalarına birşey diyemem, oyuncudan istediği ücret fahiş bir miktar olmadığı sürece severek oynadığım bir oyunun yaşaması açısında kabulümdür. Oyun şirketleri bazen kendilerine finansal kaynak yaratbilen işleri de denerler; bu da beni çok ilgilendirmez. Peki kırmızı çizgim nedir? Emeğin para ile satın alınışı. Ha burada da tolare edeceklerim hatta destekleyeceklerim var; basit oyun içi materyaller, vanity dediğimiz görsel ve makyaj ağırlıklı itemler, mountlar, petler vs gibi.. Ancak para ile level satılması, para ile top-tier dediğimiz en üst ve bir altı seviye item'ların store'da olması gibi durumlar oyunu gözümden düşürür.

    Bu yılda, bu çağda, Oyun dünyasında MMORPG savaşının kızıştığı bu dönemde şirketlerden Ultima Online romantizmi beklemiyorum. Oyun programlamak, dizayn etmek, pazarlamak, geliştirmek, canlı tutumak gerçekten çok zor ve maliyetli bir iş çünkü. Hele ki görüntü, ses, yapay zeka ve online sistemlerin bu kadar üst düzeyde olduğu bir yapıda. Sadece sulandırmamları, oyunu oynayan kişilerin harcadığı göz nuruna birazcık saygı göstermeleri yeterlidir ki; Zenimax şu ana kadar bu tarz bir hata yapmadı, umarım da yapmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BREATH

    Ya dostum sen neden sürekli Eso'yu kötülüyorsun?Bir kazancınmı var diye merak ediyorum,,söyle hangi oyunu satıyosun aliymde bir daha buraya kötü yorumlarınla gelme artık,yada eso'yu beceremediğin için kimse oynamasınmı istiyorsun anlayamadımki...

    nereden kötülemişim bugün kafanız mı güzel sizin , içip içip kafa mı buluyorsunuz benimle

    tam diyorum tamam buradaki tartışmayı bitirdik üyelerle oyun için yenilikleri özellikleri paylaşalım konuda yardımlaşalım birşeyleri yoluna sokuyoruz hep beraber.Senin gibi adamlar çıkıyor bir yerden sürekli bir sataşmalar.

    Parayla mı gönderiyorlar sizi. ?


    edit: utanmaz insan, bana oyun alacakmış , sen babanın cebine koyduğu harçlıkla yaşamını idame ettirmeyi bırak da sonra gevele burada. mesajını yazıp ondan sonra da sil değil mi ? belli ki çoluk çocuk bir kesim var beni gözüne kestirmiş , benimle uğraşan. ne diyeyim size bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 29 Ocak 2015; 14:39:03 >




  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Hocam nacize bir tavsiyede bulunabilirmiyim....Başından beri dh nin forum bölümünü takip eden bir kişi olarak bu bölüme olan katkılarınızı saygıyla karşılıyorum...Aynı şekilde yapıcı eleştirilerinizi büyük bir merakla bekliyor ve takip ediyorum....Lakin birkaç kişinin yapmış olduğu bu tip yorumlara gereksiz olarak kafa yorduğunuzu ve cevap vermekte olduğunuzu görüyorum...Bence hiç gerek yok...Bırakınız yazıp gitsinler...Biz sizi ve oyun hakkındaki görüşlerinizi zaten biliyoruz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu RP için oynayan adamlar bayram ediyor şu an. Sanırım zos'un patch notlarda bahsetmediği npc kıyafetlerini çalabilme olayı ortaya çıkmış. Npc kıyafetlerini dresslerdan,nightstandlerden çalıp boyayabiliyorlarmış.. Şöyle kıyafetler ortaya çıkmış durumda;

    http://imgur.com/ffmYyFg

    http://i.imgur.com/f3VhyGg.png

    http://i1338.photobucket.com/albums/o689/Horizon_Seeker/Screenshot_20150127_201609_zps2738d07b.png

    http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/screenshot2015rfwvqgl0k2.png

    http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/screenshot2015focr7q5aj3.png

    http://i.imgur.com/JOnnJr4.jpg

    http://up.picr.de/20826148tv.jpg

    http://up.picr.de/20826142np.jpg

    http://up.picr.de/20826141jc.jpg

    http://up.picr.de/20826140zo.jpg

    Çalıntı olmayanları ikinci el satılabiliyormuş :P

    Tabii ki çalıntı kıyafetle guardlara yakalanma durmu söz konusu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macabrex -- 29 Ocak 2015; 15:13:36 >




  • Kara para aklama gibi bir sistem getirmişler , justice sistem ile.

    Örneğin bir recipe çaldığınızda , onu hemen kullanamıyorsunuz satmak zorundasınız ama satmak istemiyorsanız onu , o recipe yı aklayacak merchantlar koymuşlar belirli bir gold karşlığı o itemi aklayabiliyor ve kullanabiliyorsunuz.
  • Oyunu yeni satın aldım. İki tane kod verdiler biri oyun aktivasyon kodu diğeri ise explorer's pack kodu. Oyunu, verdikleri oyun aktivasyon kodu ile aktive ettim. Fakat explorer's pack kodunu aktive edemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve oyunu satın aldığımız da 30 günlük kullanım süresi veriyorlar değil mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inarion -- 29 Ocak 2015; 19:00:49 >
  • İyi akşamlar. Bir sorum olacak; Teknosa'dan aldığımız kutulu oyunu Steam üzerinden aktive edebiliyor muyuz? 49TL'ye düşmüş fiyatı.
  • Hayır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular arasında büyük bir heyecan var. Yeni yamanın PTS'e düşmesi bile büyük etki yarattı.Fiyatlar yükseldi oyuna talep arttı.

    Crown store için de yapımcılar oyuncuların emeğine haksızlık edecek bir ürün satmayacakları sözünü verdiler.Misal store'da satılacak potlar crafting potlarından hiçbir zaman iyi olmayacakmış.

    Yalnız şöyle bir realite de var.Online oyun pazarında oyun içi gold,item satışında çok büyük paralar dönüyor.Ve yapımcı şirketler de bu durumdan çok rahatsızlar.Bu karaborsa pazara ellerinden geldikçe müdahale etmek istiyorlar.Yöntemleri genelde gold satışı yapan oyuncuları cezalandırmak üzerinden oluyor.Bunun dışında oyun içinde store açarak bu pazara olan talebi kırmaya çalışıyorlar.Çünkü yasalar yapımcı şirketleri yeterince korumuyor. Gold-item satışı yapan siteler üzerinde herhangi bir yaptırım imkanı yok.Hani bu açıdan bakılırsa crown store hamlesini ben biraz da doğal karşılıyorum. Ama burada önemli olan nokta @totomushen in dediği gibi oyuncuların emeğine haksızlık etmemektir. P2W noktasına gelirse işin rengi değişir.




  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 33 yaşındayım,15 yıldır kendi paramı oldukça rahat kazanıyorum,mesajı senin diğer mesajlarına dayanamayarak attım.sonra "ya boşver adamın yaptıklarına böyle mesaj atıp prim vermeyeyim" dediğim için sildim.eğer olumlu olmaya çalışacaksan forumda boynum kıldan ince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda Classımızda 3 sınıf var ve ona göre skill pointlerinizi veriyoruz ya,örneğin 3 sınıfta bir özellik açmak yerine 1 tek sınıfta özellik açmak o sınıfa daha fazla xp getiriyormu? Yoksa her sınıfta açıp hepsinin xpsini geliştirmek dahamı mantıklı???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crown store bileşenleri


    mperial Edition Upgrade - 2100 Crowns

    Starter Bundle - including 20 of Crown Health, Crown Magicka & Crown Stamina potions, Piebald Destrier Mount and Whiterun Wolfhound Pet (it's steam imperial edition dog, not available in crown shop outside of this bundle) - 1500 Crowns

    Consumables

    Crown Health, Stamina & Magicka Potions (slightly better than droppable, they are same lvl as your character) - 200 Crowns per 20 Potions


    Crown Soul Gems (also same lvl as your character) - 200 Crowns per 20 Gems


    Crown Repair Kit (instantly repair all your equipment to 100%) - 400 Crowns per 10 (not 100% sure about amount here)


    Mounts

    All Horse Skins (White Mane Horse, Piebald Destrier, Dapple Gray Palfrey) - 900 Crowns each

    Guars (Tessellated Guar, Banded Guar Charger) - 1300 Crowns each

    Pets

    There was like 5 or 6 Pets available, guess all that they show in last ESO Live - 400 Crowns each

    Costumes
    •Blacksmith - 400 Crowns
    •Chef - 400 Crowns
    •Black & Maroon Dress - 400 Crowns
    •Draugr Polymorph - 1000 Crowns
    •Royal Court Jester - 700 Crowns
    •Wedding Dress - 400 Crowns
    •Stealthy Rogues Pack - 700 Crowns
    •Tribal Shamans Pack - 700 Crowns
    •Woodland Scouts Pack - 700 Crowns
    •Armored Knights Pack - 700 Crowns




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BREATH

    Arkadaşlar oyunda Classımızda 3 sınıf var ve ona göre skill pointlerinizi veriyoruz ya,örneğin 3 sınıfta bir özellik açmak yerine 1 tek sınıfta özellik açmak o sınıfa daha fazla xp getiriyormu? Yoksa her sınıfta açıp hepsinin xpsini geliştirmek dahamı mantıklı???

    Kullandığın skill kendi sınıfının daha hızlı gelişmesine yarar. Ancak tüm sınıf skillerini kullanmak daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun türkçesi varmı
  • Hayır. İngilizce, Almanca ve Fransızca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swothra

    Hayır. İngilizce, Almanca ve Fransızca

    tşkler
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.