Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Beyler ben son bir soru sorcam bu oyunun türkçe rehberi varmı yada yapmış olan var mı ??? yardım ettiniz için şimdiden saolun

bence yok bir ara arkadaşın biri yapmaya çalışıyordu ama sanırım yapamadı
  • Çok soru sordum ama bi tane daha sorcam Oldbivion dan fps nin yükselmesi içiwn bişey indiriorus ya ben onu kurdum ayarlar değişmedi nası yapıcaz ??
  • vaay bayadır giremiyodum bu başlığa eskilerden oblivionic, feel so bad ve giskar abimiz kalmış, net bağlantım gidene kadar buralardayım geri geldim ;) bu arada bi soru sorcam, vista yükledim bildiğiniz gibi fraps çalışmıyo, oyunun kendi fps ölçme modunu nasıl açıyoduk eski abiler siz bilirsiniz :)
  • Konsola tdt yaz.
  • merhaba yeniden yyaa nedense bu oyuna geri dönesim gelmiyor
    üstelik daha roland jenseric görevindeydim !
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

merhaba yeniden yyaa nedense bu oyuna geri dönesim gelmiyor
    üstelik daha roland jenseric görevindeydim !

Karakterin baymıştır artık. Biraz mod yükle.Anca öyle sarar

http://forum.donanimhaber.com/m_14577407/mpage_2/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Ya CyberBoy sen benim avatarı kullanıyormuşsun, ben de diyorum buraya ne zaman mesaj yazdım ben bu sıralar xD Yeni karakter aç kobem. Rol yap biraz. Mesela bende Oblivion olsa, Skyrim taraflarında yaşayan bir Nord barbarian yapacağım ama olmadığı için Daggerfall'da rol yapıyorum xD

Dostum eski Elder Scrolls oyunlarını nerden bulabilirim acaba.Mümkünse hepsi :)

Bu arada o arkadaşın rütbesi senden daha büyük. Avatar büyüğün oblivion küçüğün

Ayrıca o Avatarı kullanan bisürü adam var bu sitede.Google Grafik
  • 1) 1994 The Elder Scrolls: Arena

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]

XP de çalışmasını beklemek heralde aptallık olur

2) 1996 The Elder Scrolls II: Daggerfall

3) 1997 The Elder Scrolls Legends: Battlespire

4) 1998 The Elder Scrolls Adventures: Redguard

5) 2002 The Elder Scrolls III: Morrowind

Benim oynadığım tek TES oyunu Oblivion haricinde Morrowind .Ayrıca oyunu bitirememiştim ve ek paketinide almamıştım hatta CD sini de kaybettim

Acaba nerden bulabilirim bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 25 Ağustos 2007; 15:56:17 >
  • Ectoplasm bitkisinden 5 tane lazım fighters guild görevi icin ben 4 tane bulabildim. 3 sehirdeki bitkicileri gezdim ama hicbirinde yok... aklinda kalmis olan varsa bi ipucu vereiblirse sevinirim...

Birde oyunun en güzel ati hangi stable da , feel so bad sen bu konuda bir yazi yazmistin, ama forumda 62 sayfa olmus tekrar bulmam cok zor olur... tesekkurler...

Son olarak lockpick konusunda yazilan yazilar var, iki kere click olunca acilir vs, ama ben tam kavrayamadim olayi, daha detayli bilgi verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyM_Radical_xR -- 25 Ağustos 2007; 23:37:29 >
  • +Ectoplasm hayalet özü gibi bişey.Hayaletler de gümüş yada büyülü silahlarla yok oluyo haberin olsun.Peki hayaletleri nerde bulucam dersen özellikle 2 tane görevde istemediğin kadar var.Şimdi o görevleri söylemiyim.Bazı dungenlarda(dungen zindan demek ama mağara,maden,kale,kalıntı ve kanalizasyonların genel adı burda) karşılaşabilirsin.Bir de Skingrad'daki bir evin çinde hayaletler ve yaratıklar var.O evi de söyleyemem :) Zaten pek bi ödülü de yok :(

+Yanlış hatırlamıyosam Cheydinhal'ın önündeki stable da olması lazım en hızlı atların.5000 altın ama.

+Lockpick biraz zor iş.Aslında biraz dikkat istiyo,zamanla alışırsın. ilk başlarda anahtar satan yerleri bulamayabilirsin.Sanırım Nocturnal Shrine(başka bi shrine da olabilir) hiç kırılamayan ve security'ye +50 veren bi iskelet anahtar veriyodu görevi yapınca.Yani habire atomatik lockpick yaparak hiç uğraşmadan ve anahtarın kırılmadan sandıkları açabilirsin.
  • evet ya şu lockpick işine uyuz oluyordum.Bazen bir tane kala hepsini düşürüyordum.En iyisi büyü kullanmak.Tabi en çok hard için büyü var.Very hard gene ben açmak zorundaydım.Ya da iskelet anahtar mı ne o bütün kapıları açıyormuş
  • quote:

Özel mesajlarına bak, burada söylemem pek yasal olmaz

Saol Feel so Bad. Gerçi indiremedim ama olsun :) Zaten baktım da grafikler iğrenç Daggerfall 'un X(

Artık bi bilgisayarcıdan Morrowind bakıcam.
  • Bulabilir miyim emin değilim am abende 4-5 tane morrowind cd si vardi, eklenti paketleriyle birlikte filan, normalindende bi kac tane vardi zannediyorum, kaybedip tekrar almak ve yüklemek vs bilirisniz herkezin basina gelir boyle seyler, morrowind i cok oynadigim icindir zannediyorum.

simdi gelelim oblivion'a, nirnroot diye bir bitki var, shadeleaf diye bir yerde bi gölcük var oradan 4 tane buldum , oyundaki Ayın 3ünde bulmustum, ayin 20 si oldu aradan 17 gun gecti surekli arada gidip baktım aynı yerde ciktimi diye nirnroot cikmamis,benim 6 dane daha bumam lazim, bu gorevi yapmis arakdaslar baska bir yerlerden mi buldular acep ? Aldigim bi gorevi yapmayinca icime dert oluyorda... :)

Birde sole bir enteresan bi sety oldu, buyuk b kavga cikmisti, ciftcinin biride ban ayradima geldi , arada ona bi dane vurdum yanlislikla buda bana saldirmaya basladi, arada oda öldü, aksam uyurken dark side of the force bi dayı geldi :) yok icimde bi kotululuk varmis insanlari gozumu kirpmadan olduren bi katilmisim filan derken bana psikolojik basli yapmaya calisti, ses tonuda cok etkileyiciydi hani, benden bi adami oldurmemi istiyor oda yeni bir gorev, oyun bitince gorev kalmassa zevkine yapilabilir diye dusundugumden adama pek kotu ceapler vermedim :) o teskilattaki gorevlere devam etis olan var mi ?
  • 4-5 Tene mi

Yav Morrowind benim bildiğim 1 cd. 2 tane de ek paket 3cd eder

o bitki en çok su kenarlarında oluyo en sulak yerler de Leyawin tarafları.Haritanın en güney kesimleri yani.Yalnız kökten 10 tane bulunca elaman bu sefer 20 tane daha istiyo 20 yi getirince galiba 30 tane daha istiyodu.Yani 50 tane bulmadan gitme.

Bi loncayı bitirmeden diğerine geçmemeni tavsiye ederim.

Edit : Bitkilerin kaç günde bir yeniden çıktığını bilmiyorum ama oyunda loading menüsünde bi kaç ay dediğine göre oyun saati ile 50 saat den aşağı değildir heralde.1 ay kaç saatte doluyo bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 26 Ağustos 2007; 21:16:46 >
  • o adam senden önce 10 .20 30ve 40 tane ister yani tam 100 tane bulman lazım bence ugraşmaya degmez ama iksirleri saglam gercekten eger hepsini bulcam diyorsan bu har,ta yardımcı olur sanırım

http://www.uesp.net/wiki/Image:OB-Map-Nirnroot.jpg
  • Cok tesekkurler, hemen bulmaya gidiyorum, suan level 12 im ve alchemy de, potion yapmada master oldum, morrowind den kalma surup yapma aliskanligi iste :) Ben bu tarz haritalari arastirayim, birde farmlarin oldugu haritalari da arastirayim, sanirim en son verdiginiz forumda vardir.
  • Bende ole tahmin etiştim :), şimdi ona katılırsam oyunun tokunu cikartirim, biliyorum kendimi, en azindan su fighter mage ve thief guildleri siradan bi bitireyim, sora ya ana gorve yada Darkside a gececem :) Yanliz ben AT alacam diye bu aksam kastim 0 dan 4000 para yaptim potion yapip satarak, Shadowmere kacinci gorevde veriyorlar ? Iyi bir at icin herkezi oldururum :D ( ama sen yinede satin alinabilecek en gusel at hangi stable dadir soylersen sevinirim)
  • Yav ben bu Shadowmere'yi hatırlayamadım ya hangi görevde veriliyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 26 Ağustos 2007; 23:45:08 >
  • quote:

-------------Spoiler----------

Cheydinhal'daki DB elemanlarını geberttiğin görevde ödül olarak :)

Oblivion konu basliginin spotlight ı :) Oblivionic birseyi bilememis :)
  • Hayal mayal hatırlıyorum bu atı. Kırmızı gözlerinden tanıdım ama nasıl aldım sonra ne yaptım hala hatırlamıyorum.Üstünden 1 yıl geçti en az

Biraz araştırma yaptım

Shadowmere Stands outside of Fort Farragut (Near Cheydinhal )

Hız 33 (en yavaş at 23)
    Saldırı 20 (en düşük 5 en yüksek 45 ile Unicorn)
    Sağlık 500 (en az 200 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 27 Ağustos 2007; 18:47:08 >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.