Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Oblivionic

HDR efektinde yada gölgelerde hiç bi sorun yok.Sadece self shodows'un kalitesi ekran kartının ati yada nvidia olmasına göre fark yaratıyo.Birinde kötü oluyodu ama hangisinde unuttum.

iyi de arkadaşta nvidia bende de ati var aşağı yukarı aynı özelliklerde kartlar ama ikisinde de aynı şey oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Level atlarken +5 vermek istediğin stat'lere +5 verebilecek kadar skill geliştirdiğinde level atla... Zaten bir bir stat'e +5 verebilecek duruma geldikten sonra da level atlamadan skill kasmak (o stat'e bağlı) gereksizdir. Bir de skill'leri level çubuğu dolmadan önce kas. Diğer sorunu anlamadım.

o satat'lara +5 vermeyi ben kararlaştıramıyorum ki kendi kendine ayarlıyor yani ben bi türlü şu level olayını çözemedim bazen +4 veriyor bazen 3 veriyor değişiyor yani ben mesala +5 verir herhalde diyorum ama baya kasıyorum bu sefer adam çok yorgun düştü diye güçten düşüyorum bilmiyorum çözemedim yani neyse seninde kafanı ağrıttım kusurabakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

HDR efektinde yada gölgelerde hiç bi sorun yok.Sadece self shodows'un kalitesi ekran kartının ati yada nvidia olmasına göre fark yaratıyo.Birinde kötü oluyodu ama hangisinde unuttum.

iyi de arkadaşta nvidia bende de ati var aşağı yukarı aynı özelliklerde kartlar ama ikisinde de aynı şey oluyo

Şu linke bi bak :http://www.tweakguides.com/Oblivion_7.html

Self Shadowsu kapatmayı öneriyo zaten.Galiba nvidia ati başka bi alanda farklıydı Linki bilmiyorum ama ati nvidia karşılaştırmalı videolar olacaktı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jetkaptan

quote:

Level atlarken +5 vermek istediğin stat'lere +5 verebilecek kadar skill geliştirdiğinde level atla... Zaten bir bir stat'e +5 verebilecek duruma geldikten sonra da level atlamadan skill kasmak (o stat'e bağlı) gereksizdir. Bir de skill'leri level çubuğu dolmadan önce kas. Diğer sorunu anlamadım.

o satat'lara +5 vermeyi ben kararlaştıramıyorum ki kendi kendine ayarlıyor yani ben bi türlü şu level olayını çözemedim bazen +4 veriyor bazen 3 veriyor değişiyor yani ben mesala +5 verir herhalde diyorum ama baya kasıyorum bu sefer adam çok yorgun düştü diye güçten düşüyorum bilmiyorum çözemedim yani neyse seninde kafanı ağrıttım kusurabakma

Bak, her stat'e bağlı 3 skill vardır. Yurakilarda verdiğim bir linkten hangileri olduğunu görebilirsin. Mesela Agility'ye bağlı skill'ler Sneak, Marksman, Security. Bu skill'leri aynı level içerisinde karışık veya tek olarak (bir skill'i yani) 10 kez geliştirirsen level atladığında Agility'ye +5 verebilirsin.
    4 Security
    5 Sneak
    1 Marksman
    gibi.
    Ya da;
    10 Sneak vs.
    Oyundaki yorgunluk Fatigue ile belirleniyor ki o önemli bir şey değil, eğer "karakter yorgun düşüyor"dan kastın buysa. Değilse açıklamasını söylersen cevap verebilirim.

Babacan çok güzel açıklamışsın teşekkürler şimdi anladım olayı ben 100 yapana kadar kasıyorum ondan sonra yattığım da +5 vermiyor şimdi anladım olayı çok saol ya
  • ÇOK ÖNEMLİ ŞEYLER SÖYLİCEM OYUNLA İLGİLİ

1- OYUNDA ARENADAYIM RAKİPLERİM YEMEK YİYO BİŞEYLER İÇİYO
    BEN YAPAMIYORUM NİYE ? (YANİ YEDİĞİNİ İÇTİĞİNİ GÖREMİYORUM)

2-OYUNDA KONUŞTUKLARIM GÜLERKEN SADECE GÜLME SESİ YÜKSELİYO AMA
    AĞIZ ALAKASIZ NİYE?

3- DÖVÜŞE ÇIKARKEN ZIRHA EK OLARAK MİĞFER VE KALKAN ALAMIYORUM NİYE?

4-OYUNDA KILIÇ SESİ MÜKEMMEL , HAVA EFEKTLERİ DE

5-OYUNDA BLOOD DECALS HIGH DA AMA RAKİBİ ÖLDÜRÜNCE ÜZERİNDEKİ KAN YOK OLUYO

ÜZERİNDE KALMASI LAZIM ?

6-OYUNDA GRAB TUŞU NE İŞE YARIYO Bİ KULLANAMADIM GİTTİ ?

• Hahaha bunları ingilizce yaz, Bethesda'nın kendi forumunda ama...

• Bu arada Morrowind de Bodrumun ne işi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 20 Haziran 2007; 4:25:10 >
  • Arkadaşlar ek paketi kurdum(Shivering Isles) data files'tan oyunu işaretledim fakat girerken oblivion'un cd'sini istiyor,acaba crack mi istiyo düye düşündüm ama dvd'nin içinde de crack yok,yardım lütfen!!!
  • sanırım benim dediğim problem sende de meydana geldi walla ben çok uğraştım düzeltmeye oyunu silmeye fln uğraştım silinmedi fln neyse moralini bozmayayım belki aynı şey değildir bilmiyorum ben de tam
    bu arada oblivionic orda bodrum nerde ben göremedim
  • Bende sanırım ıstememıstı ama cd ıstıyosa cracktendır zaten oyunu kaldırıp shıverıng ısle crack ını kullan kurup...
  • ben de sanırım crack hatası yapmıştım şu an oyun bilgisayara yapışık gibi bişey geçen yanlışlıkla uninstall a bastım ve silmedi oyunu tek yol format gibi silmek için ama yakında bi format gözüküyo oldukça yavaşladı pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eommaergh

Bende sanırım ıstememıstı ama cd ıstıyosa cracktendır zaten oyunu kaldırıp shıverıng ısle crack ını kullan kurup...

Dostum ek paketin crack'ı yok dvd'nin içinde,pc'yi formatladım,ilk hangisini kurayım oyunu mu yoksa ek paketi mi,oyunu(oblivion) mecbur kurmayacakmıyız?
  • normalde oyunun önceden kurulu olması gerekiyo ama ben komple silmiştim oyunu SI yüklüyken oyunu sonradan yükledim şu an paket kurulu görünüyo ama yukarıda da sorduğum gibi daha quest çıkmadı neyse bence önce oyunu kur ama crack yapma, sonra üzerine SI yi kur hepsinden sonra crack yap normalde büyük patch ler için böyle olması gerekiyo sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

normalde oyunun önceden kurulu olması gerekiyo ama ben komple silmiştim oyunu SI yüklüyken oyunu sonradan yükledim şu an paket kurulu görünüyo ama yukarıda da sorduğum gibi daha quest çıkmadı neyse bence önce oyunu kur ama crack yapma, sonra üzerine SI yi kur hepsinden sonra crack yap normalde büyük patch ler için böyle olması gerekiyo sanırım

Dostum tam dediğin gibi yaptım,oyuna giriyor ama bu seferde save dosyalarını açamıyorum yani en son kaldığım yerden açamıyorum oyunu hç bi save dosyasını açmıyor,yeni oyuna da başlamıyor...
  • savelerin çalışmaması eskiden kurulu olan modlardan olabilir biraz daha eski save leri dene ya da o modları hatırlıyosan tekrar kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 21 Haziran 2007; 16:56:33 >
  • Denedim dostum açılmıyor 'none of the master filer used in this save game are loaded,returning the game'yazıyor load'a basınca,bu savelerde kullanılan asıl dosyaların hiçbiri yüklenmemiş' diyor sanırsam,sende böyle bi sorun oldu mu,bide modlardan kastın nedir anlayamadım?
  • Zaten hıc bı exp ını oyun olmadan kuramazsın dvd de yok dıye olmıycak dıye bısey de yok al burdan bak
    www.gamecopyworld.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eommaergh -- 21 Haziran 2007; 18:00:56 >
  • arkadaşlar hakın rahmetine kavuşmuş bulunmaktayım

zaten hangi oyunu adam gibi oynadım ki off off

arenadayım bir iki kılıç sallıyom pat pc reset atıyo çıldıracam off ya

yeni kasa lazım (95 ytl , ekran kartını soğutsun , psusu iyi olsun)

tavsiyeleriniz ?
  • güzel drop bize düşmezki
  • quote:

Orjinalden alıntı: osandinho

güzel drop bize düşmezki

ney?
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.