Şimdi Ara

The Elder Scroll Skyrim [Yardım]!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi görevle ilgili bi sorm olucak Delphin bizi giyindirip party gibi bi yere yolluyo gittim marlborn la konuşuyorum fakat kapıyı açmamızmı ne gerekiyo heralde (emin değilim) orda nolcak?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• *************Spoiler

Bu görevdi sanırım, isimler aklımda değil şu an.

Orada malborn ile konuştuktan sonra, ondan bir içki al. Hemen arkanda oturan bir eleman var. Onunla muhabbet et. içkiyi verince "bana bir iyilik yapar mısın?" diyorsun. Eleman milleti oyalarken siz de arka kapıdan sıvışacaksınız.
  • acil spoiler buttonu lazım kısaca şöyle diyim oradaki insanlarla konuş karışıklık filan çıkar
  • SPOILER

Bankta oturan adama su ver. Suyu servis eden kadın olacaktır odada. Verdiğin zaman bir şey ister misin? diye soru soracak. Sen de 2. cümleyi söyle. Sonra adam karışıklık çıkaracak o sırada Malborn muydu? onunla gideceksin.
  • Dediklerinizi yaptım adam beni arkada bi yere götürdü sandığı açtım içinden bişey çıkmadı ilerledim adamlar üstüme saldırmaya başladı bi sandık daha buldum onuda açtım için dekileri aldım.Ama adamlar beni takip ederken ölüp duruyorum napcam :(
  • Orası biraz zordur. Özellikle düşük level girdiysen göreve biraz uğraşırsın. Ama en kötü ihtimal ile vur kaç taktiği ile geçebilmen lazım. Direk saldırma, vur kaç büyü yap, kendini iyileştir vs vs
  • normalde o sandıkda kıyafetlerin olması gerekiyordu sanırım bendede aynı olmuştu mutfaktan bıçak alıp doğramıştım hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 2 Şubat 2012; 17:51:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

normalde o sandıkda kıyafetlerin olması gerekiyordu sanırım bendede aynı olmuştu mutfaktan bıçak alıp doğramıştım hepsini

Görevin başında o elemana eşya vermediysen, sandık haliyle boştur.
  • verdim ama
  • O görevi hallettim şimdi bi görev var Brynjolf insanları oyalıyo bende sandıkdan yüzük çalıcak fakat lockpick yapamıyorum nasıl yapıcam :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.