Şimdi Ara

the dagger of darts

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar, yeni sezonda wd oynuyorum. tüm itemleri bulmama rağmen bir tek başlıktaki itemi droplayamadım. sürekli kadala dan da deniyorum ama hala bulamadım. paragornda 220lvl oldum, tüm bloodshardları 1h weapona yatırdım ama yok :)
    kadaladan çıkıyor mu bu item acaba?

• 1 gunde 220 nasil yapiyosun ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewet çok zor düşen bir item değil.bende sezon da wd kasayım dedim 1 gün içinde 3 kafalık ve 2 de dart düştü.
    şu aralar star metal kukri kasıyorum bakalım o düşer mi?
  • kafalıktan bana da bir kaç tane düştü de ancienti bulamıyorum bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

1 gunde 220 nasil yapiyosun ??

arkadaş yapıyorsun, onlarla takılıyorsun.
    tabi 0-220 arasından bahsediliyor.

Bende oyuna yeni başladım ve öğrenmeye çalışırken twitch.tv de türklerin yayınını gördüm. Clana alıp bir kaç saatde 70 yapıp 150 paragon kastılar. Eşyalarımıda t6 oynayacak kadar tamamladım. Tek yaptığım arkadan dolaşıp loot toplamak oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 5 Haziran 2015; 19:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

1 gunde 220 nasil yapiyosun ??

arkadaş yapıyorsun, onlarla takılıyorsun.
    tabi 0-220 arasından bahsediliyor.

Bende oyuna yeni başladım ve öğrenmeye çalışırken twitch.tv de türklerin yayınını gördüm. Clana alıp bir kaç saatde 70 yapıp 150 paragon kastılar. Eşyalarımıda t6 oynayacak kadar tamamladım. Tek yaptığım arkadan dolaşıp loot toplamak oldu.

Zdps monkumla takiliyorum xp kasmak icin. Sanirim en serisi o.

• Ben bir türlü düşüremedim şu daggerı. Paragon 555 oldu hala düşücek. Kötüsünede razıyım.

• en sonunda partiden bir adam yere attı işine yaramadığı için oradan aldım, ne hikmetse o günden sonra 2,3 kere düştü
  • yakkr kullanıcısına yanıt
    Bizede böyle mübarek bir adam denk gelsede edinsem şu daggerı. Kanser olmaya adayım bu gidişle.
  • Bana da hala ölümsüz Templar Relic düşmedi, paragon 400 devirdik. bunda kadala opsiyonu da yok, dönüp dönüp duruyorum.
  • narayan kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç ya , banada ölümsüz Templar Relic hergün düşüyor. Bu Drop rate olayları nasıl çözemedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narayan

Bana da hala ölümsüz Templar Relic düşmedi, paragon 400 devirdik. bunda kadala opsiyonu da yok, dönüp dönüp duruyorum.

reroll?
  • reroll hiç aklıma gelmedi, o özellik reroll edilebiliyor mu? solunda turuncu işaret olan affixler reroll olmuyor biliyorum ben. ama denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Çok ilginç ya , banada ölümsüz Templar Relic hergün düşüyor. Bu Drop rate olayları nasıl çözemedim bir türlü.

genelde pek solo oynamadığım için, tempların skill'leri öyle bariz bir avantaj sağlıyor mu ki?
    Yooo bende sürekli arkadaşla beraber party halinde oynuyorum . O relic düşüyor ortalama günde bir tane .
    ben dart wd nin yanına encahntress alıyorum. düşmenları tavuk yapması var. hoşuma gidiyor o özelliği.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ben dart wd nin yanına encahntress alıyorum. düşmenları tavuk yapması var. hoşuma gidiyor o özelliği.. :)

aynen hocam, ben de bütün karakterlerde onu alıyorum, bazen sürprizler yapabiliyor :) zor zamanlarda kurtarabiliyor
  • Solo oynuyorsan mecburen kullanıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.