Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapali beta illaki online oynanismi isteyecek yoksa tek basimiza serbest gezme olabilicek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core.

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

Orijinalden alıntı: Core.

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Ubisoft oyunlarında kutulu-dijital fark etmiyor illa Uplay'e kayıt edip onun üzerinden oynamanız lazım.

Ben dijital oyun almayı sevmiyorum ve üyelik açıp oyunu onun üstüne kaydetmek istemiyorum. Adamlar iyice saçmalamış. Bu işten büyük ihtimalle para kazanıyorlar. Zaten hem oyuna para verip hem de oyun için bazı şeylere para vermek saçmalık. Ubisoft kendini aşmış. Oyun dünyasında yeni bir çağ açtılar.

Oyun dünyasının en rezil şirketi ubi, activision ve eadır. Çünkü bize downgrade ve parayla aldığımız oyunun içine sanki free to play oyun oynarcasına para istedikleri için.

EA Games en azından DLC yapıp oyunculara avantaj sağlamıyor ama Ubisoft bu oyunda oyunculara avantaj sağlayacak şeyleri parayla satmayı düşünüyor. Oyun dünyasında yeni bir çağ açtılar. Bu oyun korsanı hak ediyor.

Haklısın, aynen katılıyorum sözlerine.

• Kapalı beta online mı single mı olucak bilenininz varsa bilgilendirir ise sevinirim.
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla oyunu oynamak için sürekli online olmanız gerekiyor demişlerdi. Betada single olmaz sanırım.

Kapalı beta doğrusu o yüzden single olma ihtimali hiç yoktur. Aksi halde oyunun korsanlanma riski var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 19 Haziran 2014; 16:03:07 >
  • quote:

Hatırladığım kadarıyla oyunu oynamak için sürekli online olmanız gerekiyor demişlerdi. Betada single olmaz sanırım.

Kapalı beta doğrusu o yüzden single olma ihtimali hiç yoktur. Aksi halde oyunun korsanlanma riski var.

Teşekkürler
  • quote:

Bu oyunun korsan olmama gibi bir ihtimalini düşünmüyorum. Bu oyun söyledikleri gibi F2P tarzı oyun için şeyler gerçek paralı olursa korsanı hak ediyor.
  • Hafif bi Blur esintisi sezdim gibi. Umarım bir zaman sonra NFS World gibi parayı veren düdüğü çalara getirmezler olayı.
  • Core. kullanıcısına yanıt
    Sürekli online gerekiyormuş bu yüzden korsanı çıkmaz.
  • quote:

Sürekli online gerekiyormuş bu yüzden korsanı çıkmaz.

Oyunun Network özelliğini modlamak kolay, eminim korsanı çıkar. Neyse bekleyip göreceğiz belki Ubisoft bu tutumundan vazgeçer ve orijinal alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 20 Haziran 2014; 12:14:05 >
    O kadar kolay değil aslında. Her platform tek ana bir servera bağlı bunun içinde ufak balonlar var. Simule edilse bile orjinal oyunun vereceği performansı vermez. Kaldı ki oyun Co-Op/Multi mantığı ile inşa edildi o yüzden tek başına oynamanın anlamı yok pek.
  • quote:

O kadar kolay değil aslında. Her platform tek ana bir servera bağlı bunun içinde ufak balonlar var. Simule edilse bile orjinal oyunun vereceği performansı vermez. Kaldı ki oyun Co-Op/Multi mantığı ile inşa edildi o yüzden tek başına oynamanın anlamı yok pek.

Bende zaten korsan oyunla orijinal gibi Online oynama ihtimalini söylemedim. Tek başına oynarsın. Oyunun şuanki gameplay videolarına bakılırsa tek kişide oynanabilirliği var ama Online kadar zevk vermez tabi.
    Korsanla online olamazsın demek istemedim bende. Tek başına oynarken bile online olman gerekiyor. Hani korsanı çıkmaz fakat bir ihtimal çıksa bile tek başına oynamanın anlamı yok.

Neyse oyun çıkınca belli olur.
  • Bence oyunun haritası çok büyük olduğu için işlemci iyi isteyecek mesela çift çekirdek biraz zorlanabilir tekleme aşırı işlem yapma cpu çok kullanıp fps düşmesi vs ekran kartıda çizim uzaklığı ve map dan ötürü belllek değeri yüksek isteyecektir.
  • Kapalı beta 21 Temmuz'da başlıyor.
  • Kapalı Beta için kayıt buradan yapılıyor Uplay hesabınızla, ancak seçilip seçilmeyeceğimiz belli değil bakalım mail gelecekmiş seçilirsek. Ayrıca erken başlayacakmış beta 23'ü yerine 21'inde.

http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-US/beta/index.aspx
  • quote:

Korsanla online olamazsın demek istemedim bende. Tek başına oynarken bile online olman gerekiyor. Hani korsanı çıkmaz fakat bir ihtimal çıksa bile tek başına oynamanın anlamı yok.

çıkar rahat ol sen tdu 2 gibi olcak onun da var korsanı
  • PC'de deneme şansım olursa çok güzel olacak, çok umutluyum bu oyundan fakat alırsam PS4 için alacağım. Şuan PS4 için ön-sipariş açık olan bir yer var mı? Ne bileyim D&R gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

quote:

çıkar rahat ol sen tdu 2 gibi olcak onun da var korsanı

Tdu2 ile alakası yok. Online oynanamayacak korsan ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

Oynanış videosunda eleştirildiği kadar kötü görünmüyor, hatta bu tür oyunları pek sevmesem de beğendiğimi söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.