Şimdi Ara

The Conjuring 2 (2016) | James Wan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
3
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk film hoşuma gitti, 2. filmde ilki gibi insanı etkiler umarım...
  • Umarım James Wan'ın eksikliği hissedilmez,merakla bekliyorum
  • İlk film çok iyiydi.Buda iyi olur kesin.Beklemedeyim
  • The Conjuring 2′nin Vizyon Tarihi Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Eylül 2015; 16:08:41 >
  • Bu film Annabelle bebeğine odaklanmayacakmış. Annabelle bebeği için başka bir film yapılacak. Filmin konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 26 Şubat 2014; 16:55:57 >
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Gerçek hikaye falan diye iyi içine çekmişti ama devam filmiyle hem inandırıcılığı gidicektir hemde saçmalicaklardır. Umarım öyle olmaz. En güzel örneğini Paranormal Activity de gördük :s
  • Yanlış konuya yazmışım neyse film en az ilki kadar güzel olacak bu ailenin hikayeleri tutarsa daha çok izleriz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 28 Şubat 2014; 1:06:50 >
  • İlk film korkunç olmasına rağmen, konusu çok basitti.Yarıda kesmiştim Kardeşim izledi, yorumu çokta iyi değildi
  • james wan ayıp etti
  • bu kadar klasik bir hikaye ve klasik bir son... neden bu kadar beğenildi anlamış değilim
  • Çok güzel bir filmdi 2. yi iple çekiyorum.
  • ilk filmi sinemada izlemiştim,cidden güzel izlenmeye değer korku filmlerinden biri,2.yi sabırsızlıkla bekliyorum
  • Film güzeldi. Bence 10 puan verilecek bir film ama buna benzer çok film var. Yine de 2. filmi bekleyeceğim :)
  • Şu korku filmlerinden bekleneni bir türlü anlamıyorum. Game of Thronesda ki gibi ters köşeler falan mı olsun istiyor insanlar ? Tabi ki sonları klasik olacak. Zooken sahneler açıkcası korkuttu beni. Bir korku filminde olabilecek en doğal şey tabi ki zookenler. Yoksa korku filmi izlemenin bir mantığı olmaz.
  • İlk filmi beğenmiştimde devamı nasıl gelecek bakalım. Bu adam korku filminden anlıyor cidden
  • ilki çok iyiydi bakalım bunlar nasıl olacak takip
  • takipteyiz
  • Umarım James Wan ile devam edilir ve sabırsızlıkla bekliyorum
    2-3-4 gitsin isterse 7-8 olsun yeter ki bu çizgiyi bozmasınlar, yıllar sonra adam gibi bi korku filmi izledim
  • ben genelde korku filmi izlemem ama bunu cok begendim korkucagimi bile bile 2.sini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

ben genelde korku filmi izlemem ama bunu cok begendim korkucagimi bile bile 2.sini bekliyorum

Bugün kuzenlerde izledik yine. Bence de ilk defa bir korku filmini doğru düzgün çekebilmişler. İnşallah 2. Film de bu kalitede olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.