Şimdi Ara

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
389
Cevap
6
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre343434

bence oduller degısmlı bırıncı belkı oyun ısıtıyo yada kol ıstıyo ıkıncıyede daha ıyı bı odul verılmelı hatda ılk uce odul verılırse daha ıyı olur 24 kısnın 15 tl verecegı bı turnuva sonucda

Malesef hocam ödüller böyle. Katılanlar katılıp katılmamakta özgürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

quote:

bence oduller degısmlı bırıncı belkı oyun ısıtıyo yada kol ıstıyo ıkıncıyede daha ıyı bı odul verılmelı hatda ılk uce odul verılırse daha ıyı olur 24 kısnın 15 tl verecegı bı turnuva sonucda

Bence de en azından ilk üç kişiye ödül verilmesi çok daha mantıklı gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

quote:

Herkesin fikrine saygım var ama benim düzenlediğim turnuva bu şekilde hocam. Eğer dediğiniz şartlarda başkaları turnuva düzenlerse lütfen bana da haber versin birileri mutlaka katılırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

quote:

Herkesin fikrine saygım var ama benim düzenlediğim turnuva bu şekilde hocam. Eğer dediğiniz şartlarda başkaları turnuva düzenlerse lütfen bana da haber versin birileri mutlaka katılırım.

Sorun yok hocam sonuçta sadece bir fikir belirttik. Öyle bir turnuvayla karşılaşırsak da size haber vereceğim.

• the catcher kullanıcısına yanıt
    Güzel organizasyon düşünmüşsünüz hocam öncelikle tebrik ederim. Çünkü bu işe zaman ayırmak bana göre saygı duyulası bir hareket.

Hiçbir çıkarı olmadan hemde paralı bir turnuva işinin altına girmek bence zor iş. Umarım başarılı olursunuz.

Beklediğimden çok katılım olmuş açıkçası buna sevindim. Baştan para yatırmamızda turnuvaya olan özeni arttıracağını düşünüyorum. En azından ismini yazdırıp daha sonra ortadan kaybolan tipler olmaz.

Bende şu an için günlerimi uydurabilirsem mutlaka katılacağım.

Umarım çok güzel, keyifli ve uğraşıldığına değen bir turnuva olur ve umarım daha nice turnuvalar düzenlersiniz.

Ayrıca ek olarak bir soru sormak istiyorum. Sanırım takımlar da kura ile dağıtılacak. Diyelim kurada bana barcelona geldi. Ben totenham takımını seçmek istiyorum. Totenham o listede hiç yok. Acaba kurada gelen takımla bu listede hiç bulunmayan takımları değiştirme şansımız olabilir mi? Listedeki takımlardan biriyle değiştirmek zaten olmaz ama liste dışı takımlardan biriyle değiştirme olabilir diye düşünüyorum ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 14 Nisan 2014; 19:05:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim hocam. Bundan önce de 2 turnuva düzenledim takip ederseniz düzenli olarak yeni turnuvalarım olacaktır. Bazen kimseyi memnun edemesem de mümkün olduğunca uğraşıyorum turnuva ile. Bundan önceki turnuvalarda bi sorun çıkmadı sorunsuz geçti büyük ihtimalle bu da öyle olacaktır. kemik kadro hep aynı çünkü

Eğer katılmak isterseniz PSN / İsim / Yaş şeklinde mesaj atarsanız sizi de yazarım. Zaman sıkıntısı şimdiye kadar pek olmadı. Eğer sıkıntı çıkacak gibi olursa arkadaşlar pm atıyor bir şekilde hallediyoruz. Herkesin işi gücü var sonuçta, o yüzden olabildiğince esnek bırakıyorum fikstürü. takımları kura ile dağıtıp videosunu da siteye koyuyorum ki kimsenin bir şüphesi olmasın diye. totenham listede var ama sanırım onu örnek olsun diye yazdınız genelde en iyi 24 takımı seçmeye çalıştım, takım konusunda her zaman itirazlar oluyor ama malesef bunları kura çektikten sonra değiştirmek mümkün değil. Ben zaten bu konuda hep aynı örnekleri veriyorum. Güçsüz takımların güçlü takımlara nazaran daha şanssız olduğu söyleniyor ama ben buna katılmıyorum, benim düzenlediğim turnuvalara ve diğer turnuvalara da bakılırsa güçlü takımlar hemen eleniyorlar güçsüzler yükseliyorlar. tabi ki bu kişilere de bağlı ama fifa'nın güzelliği de burada, güçsüz güçlü takım ayrımı yok, denge sağlanabiliyor maç sırasında. Umarım sorunuza bi şekilde cevap olmuştur yazdıklarım.

• quote:

Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim hocam. Bundan önce de 2 turnuva düzenledim takip ederseniz düzenli olarak yeni turnuvalarım olacaktır. Bazen kimseyi memnun edemesem de mümkün olduğunca uğraşıyorum turnuva ile. Bundan önceki turnuvalarda bi sorun çıkmadı sorunsuz geçti büyük ihtimalle bu da öyle olacaktır. kemik kadro hep aynı çünkü

Eğer katılmak isterseniz PSN / İsim / Yaş şeklinde mesaj atarsanız sizi de yazarım. Zaman sıkıntısı şimdiye kadar pek olmadı. Eğer sıkıntı çıkacak gibi olursa arkadaşlar pm atıyor bir şekilde hallediyoruz. Herkesin işi gücü var sonuçta, o yüzden olabildiğince esnek bırakıyorum fikstürü. takımları kura ile dağıtıp videosunu da siteye koyuyorum ki kimsenin bir şüphesi olmasın diye. totenham listede var ama sanırım onu örnek olsun diye yazdınız genelde en iyi 24 takımı seçmeye çalıştım, takım konusunda her zaman itirazlar oluyor ama malesef bunları kura çektikten sonra değiştirmek mümkün değil. Ben zaten bu konuda hep aynı örnekleri veriyorum. Güçsüz takımların güçlü takımlara nazaran daha şanssız olduğu söyleniyor ama ben buna katılmıyorum, benim düzenlediğim turnuvalara ve diğer turnuvalara da bakılırsa güçlü takımlar hemen eleniyorlar güçsüzler yükseliyorlar. tabi ki bu kişilere de bağlı ama fifa'nın güzelliği de burada, güçsüz güçlü takım ayrımı yok, denge sağlanabiliyor maç sırasında. Umarım sorunuza bi şekilde cevap olmuştur yazdıklarım.

Ben Can kardeşime kefil olurum çünkü bu işlerin en rahat anlaşılacağı işi yani alışverişi gerçekleştirdik.

Takımlar konusunda da katılıyorum iş oyuncu da biter yaklaşık 15 yıllık tecrübeyle sabittir.

Yalnız dediğim gibi bir sonraki turnuva da umarım ödüllendirmeyi şekillendirir

• Kurada torba sistemi olmasa daha güzel olmaz mı? Zaten büyük takımların sahipleri bir şans sağlayacak, bir de grupları kolay olunca gariban takımların işi çok zor olacak 24 takım ayrım olmadan gruplara dağılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Kurada torba sistemi olmasa daha güzel olmaz mı? Zaten büyük takımların sahipleri bir şans sağlayacak, bir de grupları kolay olunca gariban takımların işi çok zor olacak 24 takım ayrım olmadan gruplara dağılsa

Dur Diego ortalık zaten karışık

Alp kardeşimde mantıklı düşünüyor

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için.

Zaman sıkıntısı derken kastettiğim askerlik. Mayısın başında askere gideceğim hayırlısıyla. Kadro seri bir şekilde toplanırsa bende kalan zamana göre umarım katılabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 14 Nisan 2014; 19:52:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güveniniz için teşekkür ediyorum hocam @Kilo Moana

Torba Sistemi'ni bu şekilde olmazsa şu şekilde yapmayı düşünüyorum sanki o daha adil olacak gibi;

4 er takımlı en güçlü 8 takımın olacağı 2 güçlü grup, orta halli 8 takımın olduğu 2 grup ve güçsüz 8 takımın olduğu iki grup şeklinde yapabiliriz. Bu sayede kimsenin bi itirazı olmadan başlarız turnuvaya. İlk grup aşaması bitip ikinci aşama başladığında karışır takımlar orada normal dağıtırız yani.

1. torba:

B.Münih
    Barcelona
    Real Madrid
    M. City
    PSG
    B.Dortmund
    Juventus
    Chelsea

2. torba:

Atletico madrid
    Arsenal
    M. UTD
    Tottenham
    Liverpool
    Milan
    Napoli
    Leverkusen

3. Torba:

İnter
    Zenit
    GS
    CSKA
    Basel
    Schalke
    Marsilya
    Lyon

Bu şekilde.

•  [the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI]

Bu şekilde olması sanırım herkes için iyi olacak. şimdi ilk mesaja da ekleyeceğim. Takım kuralarını çekmeden önce takımların hangi gruplara gideceğini de kura şeklinde çekip yazacağım.
    Aynen daha mantıklı.Çünkü farklı turnuvalarda da bizzat gördüğüm tepkiler vardı baştan kaybettik gibi.

Böylece kimsenin bahanesi olmaz.
  • quote:

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI]

Bu şekilde olması sanırım herkes için iyi olacak. şimdi ilk mesaja da ekleyeceğim. Takım kuralarını çekmeden önce takımların hangi gruplara gideceğini de kura şeklinde çekip yazacağım.

selam, turnuvaya katilmayi dusunuyorum da bir yorumum olacak; lyon'u alan oyuncu yetenekli de olsa bayern munich karsisinda 2. turda sansi olmaz ki :) haksiz miyim? 1. torbayla 2. torba yakin birbirine katiliyorum da, 3. torbadakiler cok fazla gucsuz degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fizboz

quote:

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI]

selam, turnuvaya katilmayi dusunuyorum da bir yorumum olacak; lyon'u alan oyuncu yetenekli de olsa bayern munich karsisinda 2. turda sansi olmaz ki :) haksiz miyim? 1. torbayla 2. torba yakin birbirine katiliyorum da, 3. torbadakiler cok fazla gucsuz degil mi?

Henüz madrid barça münih şampiyonluğu görmedik ama şansı olmaz dediklerinizi çok gördük

Merak etmeyin hocam

• :) hadi bakalim, ben de gireyim o zaman.

İsim: Soner
    PSN: fizboz
  • quote:

:) hadi bakalim, ben de gireyim o zaman.

Tamamdır Soner abi Can girince seni ekler.
  • O değilde şaktar donekslr , evertonu harcamışsınız hocam. Ama bu takımlardanda çıkarılabilcek yok gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

O değilde şaktar donekslr , evertonu harcamışsınız hocam. Ama bu takımlardanda çıkarılabilcek yok gibi..

hocam şaktar oyunda yoktu everton ı da alırsak premier lige dönecek turnuva iyice:)
  • quote:

:) hadi bakalim, ben de gireyim o zaman.

Ekledim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.