Şimdi Ara

The Blood of Dawnwalker {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2026} (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
17
Favori
20.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...14...25262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zaten başta "AAA olmaya çalışan oyun" diyerek kendiniz için işi bitirmişsiniz bence hiç zamanınızı harcamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

taşıma kapasitesini sevdim bu arada işte böyle yapın ya var ama yok gibi olsun sıkıntı çekmeyelim, bg3te bu konuda iyiydi bu da iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 11 Eylül 2026; 20:48:21 >

The Blood of Dawnwalker {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2026}

• Starborn kullanıcısına yanıt

Hocam bu oyun AAA değil öyle görünmeye çalışan UE5 oyunu sadece.

Oyunu sevmiş olabilirsin o konuda bir sorun yok ama eleştirmeyide bilmek gerek.

Eski w3 tayfa geliştirdi diye w3 klasmanına sokacak halimiz yok bu oyunu.

Detay seviyesi w3 ile yarışacak durumda değil keza grafik kalitesi dışında oda oyun motorunun hediyesi üzerine extra birşey koyulmamış.

Diğer bir konuda karakter.

Beni en çok hayal kırıklığına uğratan karakterin oyundaki herhangi bir NPC'den farkının olmaması.

Oyun boyunca göz önünde olacağını ben değil geliştirici düşünerek. Karakteri daha iyi armorlar, daha (havalı) movement (npc gibi yürüyor resmen karakterimiz.) ile destekleyip, ekipmanların pozisyonu, görüntüsünü, karakterin modellemesini extra iyi görünecek şekilde ayarlayabililerdi mesela3AAA oyun olacak ya bunları düşünmeliler mesela. ama gel gelelim kolaya kaçmış yapmamışlar.

Witcher3 11 yıl önce çıkmasına rağmen. eksiksiz düşünülmüş kolaya kaçılmamış her detayına ayrı çalışılmış bir oyun. üstelik son model ücretsiz motrlada değil kısıtlı teknoloji ile kendi geliştirdikleri motorla yapılmış bir şahaser.

Buyrun ana karakter nasıl havalı olur / ekipmanlarıda nasıl özenle konumlandırılır Dawnwalker geliştiricileri görsünler.

• vs77 kullanıcısına yanıt

Eleştirmek kadar kolay birşey yok. Eleştirmeyi bilmeyen yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.