Şimdi Ara

The Blacklist (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.037
Cevap
35
Favori
58.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan diziyi görünce gene 1. sezon 2. bölümdeki şarkıya gitti kafam

www.youtube.com/watch?v=4B3D8zvwy4k

bide breaking badin 4. sezonunun müziği neler neler ya
    http://www.youtube.com/watch?v=Vppf6Jy6_Fs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 24 Eylül 2014; 3:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öyle biri işte

Doktor ne ara berlininin kızını kesip parça parça yolladı, aradaki düşmanlığı unutmuşum biri özet geçse iyi olur

Berlin bir hikaye anlatmisti. Hapisteydim kizimi parca parca yolladilar bana diye. Ama kimin yaptigi sanirim bilinmiyodu o cikti ortaya. Red yapmis ama neden yapmis bilmiyorum. Benim hatirladiklarim bunlar yanlis da olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha Mary Louise Parker falan girmiş diziye noluyoruz lan.

Kadro zaten süperdi hepten mükemmel oldu.

• Yeni bölümü izlemedim okuldan dolayı gece izlicem özledim ya

• Çok iyi başladılar sezona, soundtrack seçimleri çok iyi her zamanki gibi, Peter Stormare çok yakışmış rolüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

quote:

Orijinalden alıntı: Öyle biri işte

Doktor ne ara berlininin kızını kesip parça parça yolladı, aradaki düşmanlığı unutmuşum biri özet geçse iyi olur

Berlin bir hikaye anlatmisti. Hapisteydim kizimi parca parca yolladilar bana diye. Ama kimin yaptigi sanirim bilinmiyodu o cikti ortaya. Red yapmis ama neden yapmis bilmiyorum. Benim hatirladiklarim bunlar yanlis da olabilir :)

Kizimi parcalayan diye kasdettiginiz kisi Berlin degil diye biliyorum. Berlin'in tuttugu biri degil mi o??

• Yine cok guzel bolumdu. Hic sıkmadan izletiyor kendini. Raymond hastayiz sana.

mossadlinin ne isi olur cooperla derken yine redin dumeni cikti kralsin red.

• James Spader büyük oyuncu. Müthiş izlettiriyor kendini dizi.

• 2. sezonda kalite devam ediyor.
    Son bölümde iyiydi. Tek anlamakta zorluk çektiğim yer: Red 'Noel Baba' dan neyi kastetti ? Lizzy ne yapmıştı ki.
  • Dizi bu sezon ilk sezona gore cok iyi basladi.Bu sezon biraz daha derinlik katilmis.Butun bolumler birbirine bagli olacak.Gecen sezon genelde bir sucluyu isliyordu bolum basina.

• 2x04 - Güzel ve ilgi çekici bir bölümdü.

Liz'in bölümün en sonunda sandalyede oturup anahtar çevirdiği yer neresiydi acaba? Bir fikri olan var mı?
  • 2 Bölümdür OZ daki abimizi görüyorduk daha göremeyiz sanırım Hatırladığımız güzel oldu tobias beecher respect yo !
  • Diziyi takip eden kalmadı mı?
  • Ben ediyorum. Baya takip eden vardı aslında ama konuya yazmıyorlar sanırım
  • Red ajan keenin babası dil babasının çok yakın arkadaşı.
    Yangın gecesi keeni gerçektende Red kurtarmıştır.Ama arkadaşını kurtaramadığını yangında öldüğünü düşünür.
    Aslında Başına gelen bütün olayların sebebi ajan keenin babasıdır.
    Kendini öldü gösterip örgütü yönetmeye devam etmiştir.
    Bütün bölümlere baktığımızda Ajan keen hep Korundu.Hiç örgüt ajan keene dokunmadı.
    Redi koruyan örgüt tarafından kaçırılırken ölümle yüzyüze geldi.Redin peşindeki örgüt ajan keene hiç dokunmadı.
    Ajan keenin kocası bi bölümde baban yaşıyor dedi.Red le konuşurken Baban yüzdeyüz öldü kimse bunu deyiştiremez
    ve kimseye inanma dedi ama redin bilmediği Keen in babası ona ihanet ettiğidir.
    Zaten red hiç bir zaman keene yalan söylemedi.Hiç bir zaman ben senin babanım demedi.
    Ajan keenin babası arka planda kalarak örgütü büyüttü ve yönetti.
    Dizinin sonraki sezonlarında babası ve redin kapışmasını izliycez. ( ALINTI )

• Güzel ilerliyor dizi şu sırlar bi açığa çıksa da aydınlansak.

Liz kendisini takip eden Red'in adamını atlatıp duruyor ama bakalım neyi kovalıyor? 5. bölümde Red'in şişeden aldığı anahtarın anlamı neydi acaba
  • Yalnız 2.sezon harbi müthiş gidiyor şu ana kadar. Hak ettiği ilgiyi göremiyor maalesef bu dizi Türkiye'de. Ama böyle daha iyi ele ayağa düşmesin dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Yalnız 2.sezon harbi müthiş gidiyor şu ana kadar. Hak ettiği ilgiyi göremiyor maalesef bu dizi Türkiye'de. Ama böyle daha iyi ele ayağa düşmesin dizi

Aynen boyle daha iyi. Okulda metroda game of thrones fringe konusanlari gordukce izleme hevesim gidiyor fringe e bir turlu baslayamadim bunun yuzunden

• 2x5

Sağlam bölümlerden biriydi. Keen'in Red'i atlatmaya çalışma çabaları ve Red'in bulduğu anahtar neler getirecek önümüzdeki bölümde? Fragmanı izlediyseniz anahtarı nereye aitse oraya girmeye çalışıyor Keen.

Bir de Red, şu takımı değiştirirse iyi olacak.Kaç bölümdür mavi yelek-mavi takım ve mavi trençkot.Tamam karizma adamsın da kokacaksın be abi.
  • Ne zamandır başlıycam ertelıyorum.Başlamalı mıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.