Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
164.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Superman Osuruğuyla alır batmani. Bu tamamen yazara kalmış bir şey diyebiliriz.
  • Bence marvel filmlerinin en iyi filmleri
    1.age of ultron
    2.winter soldier-avengers 2012 (karar veremedim)
    3.guardians of galaxy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultron açık açık en kötü filmlerinden birisi. Boş aksiyon sahneleri tavan yapıyor sadece. Ama kaptan amerika kesinlikle en iyisi olmayı hakediyor.
  • Winter Soldier başta gelir. Ultron görsellik sayesinde 3. sıraya yerleşir benim gözümde. Ama Civil War liderliğe oturacak bence Russo'lara güvenim tam
  • Filmi sorarsan Ultron en kötüsü bana göre hiç olmamış GoG olabilir Winter Soldier var yani sıralamaya gerek yok. Şu yeni seriler çıksın ona göre Ragnarok falanda güzel olabilir birde Cıwıl War şimdi erken çıkıcak olan aralarında en efsane olanı İnfinity Warda olabilir ama senaryoya bağlı inşallah thanosu pısırak bir adam gibi göstermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Ultron açık açık en kötü filmlerinden birisi. Boş aksiyon sahneleri tavan yapıyor sadece. Ama kaptan amerika kesinlikle en iyisi olmayı hakediyor.

Dolu aksiyon sahnesi nasıl oluyor ki? Hayır yani filmden insanlar The Matrix ayarında senaryo filan mı bekliyor nedir anlamadım. Filmin eksikleri şüphesiz var ama abartıldığı kadar da kötü değil.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    The raid filmini bir seyret. Dolu aksiyon sahnesi nasıl olur, nasıl aksiyon ve senaryo birleşir bir gör. Ultron bile espiri yapıyor daha ne olsun.
  • quote:

The raid filmini bir seyret. Dolu aksiyon sahnesi nasıl olur, nasıl aksiyon ve senaryo birleşir bir gör. Ultron bile espiri yapıyor daha ne olsun.

Eh sen süper karaman filmi yerine aksiyon filmi izlemeye gitmişsen beklediğini bulamaman normal tabi. Bir süperkahraman filmi için senaryo gayet yeterliydi . Filmde kung fuyla adam döven kahramanlar yoktu tabi o yüzden beğenemdin herhalde. Yaptığınız eleştirilerde saz biraz mantık olsun . Ultron'ın espri yapmasına gelince o konuda aşırıya kaçıldığına katılıyorum bak. Onun harcinde tarz olarak ilk film ve ikinci film arasında öyle çok büyük bir fark da yok. Gene süper kahramanlar bir tehdide karşı savaşıyor ve sonunda iyiler kazanıyor.
  • quote:

Ultron açık açık en kötü filmlerinden birisi. Boş aksiyon sahneleri tavan yapıyor sadece. Ama kaptan amerika kesinlikle en iyisi olmayı hakediyor.

Filmin amacı zaten eğlendirmek ve film aksiyon üzerine kurulu.filmin en önemli bölümü(genel kitleye göre)aksiyon sahneleri zaten.

• beyler film düşmedi mi hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

beyler film düşmedi mi hala ?

http://kat.cr/avengers-age-of-ultron-2015-720p-hdts-makintos13-t10775621.html

Buradan torrent olarak indirdim ve gayet iyi buldum görüntü kalitesini. Altyazi.org'tan da altyazı gömebilirsiniz
  • Iron Spider zırhı çoktan MCU içerisinde yer bulmuş diyorlar.
     The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Iron Spider zırhı çoktan MCU içerisinde yer bulmuş diyorlar.
     The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Telefonda iyi kalite versiyonu vardı baktım cidden shop değilmiş.ama iron man kostümü de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Blu Ray ne zamana düşer?

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

Blu Ray ne zamana düşer?

Ağustos
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Blu Ray ne zamana düşer?

Ağustos

Web Dl falan düşer değilmi temmuzda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Blu Ray ne zamana düşer?

Ağustos

Web Dl falan düşer değilmi temmuzda

Sinemada izlesen böyle sorup durmazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Bu adamlar çok iyi ya

Çok iyi olmuş Tam yerinden ayarlamışlar konuları.

Part 1 den sonra ilaç gibi geldi.

HISHE müthiş bir kanal ya yıllardır hastasıyım. Yine döktürmüşler

• Marvel'ın en iyi kötü kahramanı (sinematik evrende) kesinlikle Ultron değildir. Ultron gerçekten çok zayıf bir villain olmuş Loki daha iyiydi kesinlikle. Bana göre en iyisi Winter Soldier'dır ve Avengers 3'te %100 Thanos olacak kesin. Şunu kabul edelim ki DC'nin Marvel'dan daha iyi kötü adamları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Marvel'ın en iyi kötü kahramanı (sinematik evrende) kesinlikle Ultron değildir. Ultron gerçekten çok zayıf bir villain olmuş Loki daha iyiydi kesinlikle. Bana göre en iyisi Winter Soldier'dır ve Avengers 3'te %100 Thanos olacak kesin. Şunu kabul edelim ki DC'nin Marvel'dan daha iyi kötü adamları var.

Vision ve güç taşı olmasa yenemezlerdi

Ama haklısın daha zeki,robotları daha sert olabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.